suzimm Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 as vrea sa pun o foaie suplimentara pe fata pt ca deja vadc a vor sa mearga pe negativ,,,am niste foi de arc de damas si ma gandeam sa pun cate una in plus la fiecare arc ,,,ce ziceti,,,tine figura? audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: reabilitare foi pe fata pai nu or sa-ti mai ajunga bridele .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiuC Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: reabilitare foi pe fata eu am pus arcuri noi pe fata la sj meu, care au 5 foi fata de 3 foi cat au originalele, bridele au ajuns fara probleme. Nu rezolvi mare lucru daca pui o foaie, pachetul tau de arcuri ar trebui respringuit,ramanand la atitudinea meseriasului (fierarului) daca e necesar sa mai puna foi sau nu, :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Iulie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: reabilitare foi pe fata am gasit si meseriasul,,,,imi springuieste arcurile si pune si cate o foaie suplimentara ,,,totul la un pret mai mult decat acceptabil audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: reabilitare foi pe fata Salut Foile "s-au lasat" datorita faptului ca materialul a imbatranit si tratamentul de calire initial al arcurilor s-a pierdut. Eu am gasit un mos de etnie roma la vre-o 70 de ani aici care le si recaleste. Am fost super multumit de arcurile spate facute de el si acum le-am dus si pe cele de pe fata care au ajuns si la mine curbate invers. Costa 100 ron perechea de arcuri. Cred ca fiecare zona din tara are un meserias de genul asta, totul este sa dai de el. Succes. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: reabilitare foi pe fata Salut Foile "s-au lasat" datorita faptului ca materialul a imbatranit si tratamentul de calire initial al arcurilor s-a pierdut. Eu am gasit un mos de etnie roma la vre-o 70 de ani aici care le si recaleste. Am fost super multumit de arcurile spate facute de el si acum le-am dus si pe cele de pe fata care au ajuns si la mine curbate invers. Costa 100 ron perechea de arcuri. Cred ca fiecare zona din tara are un meserias de genul asta, totul este sa dai de el. Succes. Trimitemi si mie, te rog, pe privat, un mesaj cu numarul de telefon al "mosului".:old Am si eu mare nevoie de un tratament complet pentru arcurile spate. Deja au ajuns aproape drepte si imi e ca au sa o ia in sens invers daca nu intervin acum:) Iar pretul, e pur si simplu atractiv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: reabilitare foi pe fata nu am nici un numar de tel al lui, eu maine ma duc sa le iau inapoi springuite. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: reabilitare foi pe fata Vreau si eu,dar pentru cele de pe fata ! Poate ma cuplezcu cristibuzatu si le trimitem la set! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: reabilitare foi pe fata Vreau si eu,dar pentru cele de pe fata ! Poate ma cuplezcu cristibuzatu si le trimitem la set! Ar fi o idee buna, numai ca acum am vazut ca ar trebui sa le trimitem la Braila. Eu as mai avea pe cineva care s-ar baga si el in "cardasia" noastra. Totusi, as prefera sa fie prin Bucuresti. Daca nu astept pana pleca cumnatul meu pana la Tulcea si il rugam sa se abata prin Braila si apoi la intoarcere sa ni le ia inapoi. Totusi poate ne ajuta cineva cu o persoana de genul asta, prin jurul Bucurestiului. Nu se poate sa nu existe ceva asemanator si pe aici, pe langa noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 (editat) Re: reabilitare foi pe fata Le-am luat si sunt perfecte. I-am zis mosului sa le curbeze ceva mai mult cum sunt ele de fabrica si acum sta masina cam ridicata de bot. Cercelul are inca mobilitate suficienta dar datorita faptului ca am si inaltare cu shackle reverse pe masina mi-a ramas cardanul cam scurt... Urmeaza sa pun flanse la cardan. Va pot ajuta daca trimiteti arcurile la Braila, mosul face 2 arcuri in juma' de zi. Intr-o zi intreaga poate face un set fata+spate. Editat Iulie 7, 2010 de yknot 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: reabilitare foi pe fata Le-am luat si sunt perfecte. I-am zis mosului sa le curbeze ceva mai mult cum sunt ele de fabrica si acum sta masina cam ridicata de bot. Cercelul are inca mobilitate suficienta dar datorita faptului ca am si inaltare cu shackle reverse pe masina mi-a ramas cardanul cam scurt... Urmeaza sa pun flanse la cardan. Va pot ajuta daca trimiteti arcurile la Braila, mosul face 2 arcuri in juma' de zi. Intr-o zi intreaga poate face un set fata+spate. Daca pana la urma nu gasim pe cineva pe aici prin bucuresti, sigur o sa apelam la tine. Cel putin eu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: reabilitare foi pe fata Si eu .Pentru ca arata bine arcurile ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: reabilitare foi pe fata Salut, Daca mai e loc m-as baga si eu...sunt in faza in care schimb toate bucsile la foi deci cred ca procesul asta "le-ar cauza" numai bine. Multumesc, Dragos Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: reabilitare foi pe fata Gata am rezolvat!:banana ..si asta in Bucuresti! nu a fost ieftin, dar a fost gata in jumatate de zi. Doar arcurile fata, 350 RON recalire si adaugata inca o foaie in plus,450 RON aceasi operatiune cu montatul si demontatul lor de pe masina.Am ales varianta doi :grin:. Daca imi da acceptul un moderator,pun nr de telefon al omului pe site. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: reabilitare foi pe fata Gata am rezolvat!:banana ..si asta in Bucuresti! nu a fost ieftin, dar a fost gata in jumatate de zi. Doar arcurile fata, 350 RON recalire si adaugata inca o foaie in plus,450 RON aceasi operatiune cu montatul si demontatul lor de pe masina.Am ales varianta doi :grin:. Daca imi da acceptul un moderator,pun nr de telefon al omului pe site. Hmm...cam multicel pentru bugetul meu :) Cred camai degraba as prefera cu demontatul meu. Crezi ca se mai poate negocia ceva ? Nu imi trimiti si mie numarul lui pe privat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: reabilitare foi pe fata Spuneti-mi va rog, dupa aceasta operatiune s-a modificat ceva la tinuta de ”drum” a masinii? Zdruncina mai tare si-a pierdut stabilitatea? M-as baga sa fac si eu aceeasi operatune dar am auzit tot felul de zvonuri, ca ar fi mai rigida, ca lanseaza prea tare, ca nu are stabilitate, ..etc. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: reabilitare foi pe fata Spuneti-mi va rog, dupa aceasta operatiune s-a modificat ceva la tinuta de ”drum” a masinii? Zdruncina mai tare si-a pierdut stabilitatea? M-as baga sa fac si eu aceeasi operatune dar am auzit tot felul de zvonuri, ca ar fi mai rigida, ca lanseaza prea tare, ca nu are stabilitate, ..etc. Daca ii mai adaugi o foaie in plus, devine mai rigida, dar nu e obligatoriu sa ii mai pui o foaie.Oricum dupa ce ii readuci arcurile la forma initiala, o sa trebuiasca reindreptat volanul si reglate farurile din nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: reabilitare foi pe fata Daca ii mai adaugi o foaie in plus, devine mai rigida, dar nu e obligatoriu sa ii mai pui o foaie.Oricum dupa ce ii readuci arcurile la forma initiala, o sa trebuiasca reindreptat volanul si reglate farurile din nou. Oameni buni, forma initiala a arcurilor dupa cum a fost samuraiul proiectat din fabrica, este sa stea drepte sub sarcina, nu curbate in sus. Daca le curbezi trebuie sa iei ceva masuri si la amortizoare, fie sa le schimbi cu unele mai lungi, fie sa le prelungesti. De asemenea, la peste 5cm lifting e recomandat sa prelungiti si tampoanele care limiteaza cursa puntii la flexari pentru ca iar riscati sa stricati amortizoarele :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: reabilitare foi pe fata Oameni buni, forma initiala a arcurilor dupa cum a fost samuraiul proiectat din fabrica, este sa stea drepte sub sarcina, nu curbate in sus. Daca le curbezi trebuie sa iei ceva masuri si la amortizoare, fie sa le schimbi cu unele mai lungi, fie sa le prelungesti. De asemenea, la peste 5cm lifting e recomandat sa prelungiti si tampoanele care limiteaza cursa puntii la flexari pentru ca iar riscati sa stricati amortizoarele :h5 Corect ! Dar arcurile mele erau deja indoite invers! I-am spus fierarului ca vreau sa fie cit mai curbate in sus, iar el mi-a spus ca a mai facut Samuraie si ca fara schimbarea sau adaugarea de prelungitoare la amortizoare nu poate face mai mult.Cea ce ati vazut in pozele mele, este maximum care s-a putut, fara a pune in pericol amortizoarele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: reabilitare foi pe fata Spuneti-mi va rog, dupa aceasta operatiune s-a modificat ceva la tinuta de ”drum” a masinii? Zdruncina mai tare si-a pierdut stabilitatea? M-as baga sa fac si eu aceeasi operatune dar am auzit tot felul de zvonuri, ca ar fi mai rigida, ca lanseaza prea tare, ca nu are stabilitate, ..etc. La arcurile mele fata nu simt nimic in plus mai rigid sau fara stabilitate, din contra, parca acum sunt mai elastice si e mai buna tinuta de drum. Am gasit meseriasul potrivit! Amortizoarele se pot prelungi cu aprox 10 lei. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat August 6, 2010 Autor Partajează Postat August 6, 2010 Re: reabilitare foi pe fata avand in vedere ca mi s-a ivit un drum la braila,,,ii multumesc lui yknot pe aceasta cale... maine tre sa dau foile jos,,deoarece operatiunea o voi face cu niste prieteni din comuna foarte ''priceputi'' in ale mecanicii ma simt nevoit sa va intreb care sunt etapele principale pt a demonta foile de pe fata:dr3...sper sa nu bulesc altceva pe acolo!!:tk audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: reabilitare foi pe fata PYZ Un numar de telefon al meseriasului cu pricina poti sa-mi trimiti si mie pe privat, te rog? Si ceva detalii sau nr.tau de tel si te sun eu. Ca idee am inteles ca la atelierele Grivitza (SNCFR) pe calea Grivitzei se springuiesc arcuri la rece, la suma de 100 ron/arc. Insa trebuie venit cu ele demontate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate