Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Va salut pe toti !

andrei popescu

Postări Recomandate

Sunt un proaspat pasionat de fenomenul 4x4, microbul venind de la Tuparu care m-a introdus in artele namolului si ale trolierii :h5 . Masina mea este un Patrol Y61 Lwb, pe care n-am apucat sa-l bag in prea multe namoale deoarece tre' sa-i iau cauciucuri si apoi un troliu. Voi reveni cu poze si povesti.
2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Patrolul alb a fost cumparat de tatal meu in urma cu 2 ani. Masina cand am luat-o avea motorul stricat ( avea 2 gauri cat pumnul in blocul motor facute de un piston nerabdator sa vada lumina zilei :sp ). Cu motorul de pe masina nu am mai putut face nimic ( nici cu chiulasa care avea axa cu came rupta si 2 supape batute invers pe scaunul lor ), si in final, cu ajutorul lui Luigi, care a avut un motor de 2.8 complet, am reusit sa o readuc la viata.

Patrolul albastru l-am luat de la Nike, tot cu motorul stricat, anul trecut.

In cazul acesta lucrurile au stat mult mai bine, in sensul ca principalul defect era un cuzinet gripat care s-a invartit pe arbore. Arborele a iesit in final la cota a 2-a de reparatie, si a mai trebuit inlocuita si volanta ( lucru nu chiar ieftin 1400 euro ). Dupa 2 luni de cand am cumparat-o am putut sa-i dau prima cheie :y (ce senzatie) . Masinile merg foarte bine si putem spune ca suntem foarte multumiti de ele.

2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare