soimu Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 pe nume cunoscut vladimir marinescu, din bucuresti dar poate sa se fi mutat in oradea de atunci incerc sa dau de el...de ceva vreme, si desi am sunat de mi sa acrit si am scris si pe mess ...0 raspunsuri nu de alta, dar la ora actuala este cu 500 euro ai mei in buzunar si cam avea nevoie de ei, iar el e de negasit astept informatii pe pm, multumesc anticipat forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: stie cineva informatii despre userul wolff??? NASOL......era activ pe forum acu 3-4 zile...... ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: stie cineva informatii despre userul wolff??? Ia-i capu' si dai-l sa si-l manance... sau da-i foc animalului. Asa, incet incet , poate scapam de ei.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: stie cineva informatii despre userul wolff??? pe email ai incercat? lupulpselagic@yahoo.ca ultima activitate pe forum 26.06.2010 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: stie cineva informatii despre userul wolff??? am incercat mail, telefoane, mess, sms, de toate omul se vrea de negasit, pt ca sunt sigur ca stie de poveste, vroiam sa siu daca cineva il cunoaste si poate da mai multe detalii despre el forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate