nellorunner Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Ieri, mergand la o actiune umanitara cu fundatia Salvati Copiii, am intalnit intr-un sat, o familie, care in decursul anului trecut au avut un accident de masina. Aici este un articol de la timpul respectiv... http://www.obiectivdesuceava.ro/index.php?page=articol&ids=56350 In urma accidentului, barbatul s-a ales cu amputarea piciorului din sold si nu de la genunchi cum este relatat in ziar, iar sotia acestuia merge si in ziua de astazi sustinandu-se cu ajutorul unui cadru. Ca si cum nu le-ar fi fost de ajuns acesti amarati au fost si afectati de inundatiile de pe raul Siret, apa in casuta lor modesta ajungand la 60-70 cm, iar gradina le-a fost distrusa. Singurul ajutor al acestor oameni, le sunt cei 2 baieti pe care ii au, unul de 6 ani, iar celalalt in clasa a 6-a. Revenind la ideea topicului, aceste persoane, in urma accidentului, nu au beneficiat de nici un ajutor din partea conducatorului auto, acesta nici macar nu a vorbit cu ei, iar partea cea mai LEGALA , e ca in urma spitalizarii au de platit STATULUI peste 200.000.000 lei vechi. Intrebarea mea este.... DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL, se mai poate face ceva pentru acesti amarati? Pt ca si eu am trecut prin asa ceva, am avut un accident si pana nu m-am impacat cu victima si i-am platit spitalizare si bla bla bla.....nu am fost lasat in pace....sa zic asa... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Handicap permanent in urma unui accident Ca o ironie a sortii , acesti oameni se deplasau spre Suceava, ca sa plece spre o viata mai buna in Italia. Asteptand autobuzul, chiar in fata cestuia a oprit acest microbuz in care au urcat... Inca o remarca....in urma accidentului, acestia si-au angajat un avocat, care de fiecare data le zice ca dosarul este la parchet... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Handicap permanent in urma unui accident daca vinovatia soferului a fost stabilita legal cu privire la producerea accidentului atunci victimele pot cere daune in instanta pentru vatamare deosebit de grava si punerea vietii in pericol. era bine daca atunci cand au semnat procesele verbale la producerea accidentului mentionau ca vor solicita despagubiri in functie de natura leziunilor. un avocat va va sfatui mult mai bine. in principiu ar trebui sa se inteleaga cu soferul care va prefera sa plateasca decat sa fie tarat prin tribunale. dar depinde in mare masura de ce s+a stabilit in urma anchetei initiale. de ce au platit spitalului? asigurarea de sanatate trebuia sa acopere cheltuielile, si chiar daca nu o aveau putea fi platita retroactiv. pe de alta parte masina in care se aflau era transport in comun sau un om de bine care s+a indurat si i+a luat la ocazie? ca atunci intram la capitolul "facerea de bine...." care s+a mai dezbatut pe forum. adica vrea un om sa faca un bine, are un ghinion si sa trezeste ca familia lui mai are patru persoane de intretinut din munca lui......... cam nasol si pentru el nu? zic si eu..... daca era transport in comun firma detinatoare este asigurata in mod normal si ar trebui sa plateasca spitalizare si daune vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Handicap permanent in urma unui accident Ca o ironie a sortii , acesti oameni se deplasau spre Suceava, ca sa plece spre o viata mai buna in Italia. Asteptand autobuzul, chiar in fata cestuia a oprit acest microbuz in care au urcat... Inca o remarca....in urma accidentului, acestia si-au angajat un avocat, care de fiecare data le zice ca dosarul este la parchet... trebuie schimbat cu siguranta acel avocat cu unul pe care il intereseaza soarta clientilor lui vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Handicap permanent in urma unui accident Persoanele au fost luate la ocazie, chiar inaintea autobuzului. Soferul implicat in accident , am inteles ca era angajat la o firma si lucra pe respectivul microbuz. Cat despre spitalizare, nici vorba sa o plateasca. De unde sa ia douasutedemilioane? Mai multe detalii le voi afla marti, cand voi merge din nou cu un jurnalist pt a face un articol in ziar... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Handicap permanent in urma unui accident daca vrei sa ii ajuti cu adevarat du un avocat bun cu tine. ziaristul va promite orice pana ii apare articolul si nu va face nimic. or sa fie o familie de nenorociti celebri si nimic mai mult. pe cand un avocat poate obtine bani pentru ei. revin cu intrebarea: de ce a trebuit platita spitalizarea? chiar daca nu aveau asigurare de sanatate, mergeau la ASP si plateau retroactiv. era mult mai ieftin. oricum 200 milioane sa stii ca nu e mult, mai ales ca femeia a fost pe terapie intensiva iar barbatul operat, cheltuielile sunt enorme in aceasta sectie. vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Handicap permanent in urma unui accident daca vrei sa ii ajuti cu adevarat du un avocat bun cu tine. ziaristul va promite orice pana ii apare articolul si nu va face nimic. or sa fie o familie de nenorociti celebri si nimic mai mult. pe cand un avocat poate obtine bani pentru ei. revin cu intrebarea: de ce a trebuit platita spitalizarea? chiar daca nu aveau asigurare de sanatate, mergeau la ASP si plateau retroactiv. era mult mai ieftin. oricum 200 milioane sa stii ca nu e mult, mai ales ca femeia a fost pe terapie intensiva iar barbatul operat, cheltuielile sunt enorme in aceasta sectie.In orice accident de circulatie, cheltuielile de spitalizare trebuiesc suportate de soferul vinovat. Si asta o stiu fff bine, deoarece prietena mea , acu 6 saptamani a avut un accident de circulatie, era pasager, a stat 4 zile spitalizata ...si i-a venit nota de plata 1060RON, desi este cu toate darile la activ, fiind bugetara. Mai nou si accidentele de munca nu mai sunt suportate de spital. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Handicap permanent in urma unui accident asa este. uitasem. e valabil si pentru agresiuni cred. dar oricum asiguratorul trebuie sa plateasca. si nici despre impacarea partilor nu se poate vorbi, daca se stabileste vinovatia soferului pentru ca omul a pierdut un picior. vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Handicap permanent in urma unui accident .......... http://www.monitorulsv.ro/Local/2010-07-24/Victime-nevinovate-ale-unui-accident-rutier-puse-sa-plateasca-200-de-milioane-de-lei Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: Handicap permanent in urma unui accident Va spun si eu din proprie experienta: Daca a suferit un accident de circulatie , victimele trebuie sa depuna plangere in maxim 15 zile din cate tin minte la politie , daca dupa astea 15 zile nu a depus plangere si s-a stabilit un numar de peste 60 de zile de spitalizare , procuratura se autosesizeaza find vorba de vatamare corporala grava . Avoccatul ala a lor trebuie impuscat ! Eu am schimbat in 3 ani de proces 4 avocati , toti niste gunoaie (mare lucru daca mai gasesti in tara asta un avocat cu inima care sa tina la caz). Daca soferul nu a avut asigurare ,caz in care asiguratorul e obligat sa pplateascca daune materiale si morale catre viictime atunci trebuie facuta plangere la asociatia de protecctie a victimelor strazii ccare vor plati catre viictime suma care a fost stabiilita de instanta .Aceasta asociatie il vor da in judecata pe sofer sau cine a fost responsabil de accident pentru a recupera banii aaia care i-a dat victimelor. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate