superalfi Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Am studiat un pic despre cutiile de transfer care le avem pe masinile noastre si am facut o mica statistica: (cu siguranta mai sunt si altele) Jeep Wrangler Rubicon 4,00 : 1 Non Rubicon 2,72 : 1 Mercedes G 2,16 : 1 Nissan Patrol 2.02 : 1 Toyota 2.295 : 1 sau 1.96 : 1 Mitsubishi Pajero 1,944 : 1 sau 1,925 : 1 sau 1,9 : 1 Suzuki Samurai 2,268: 1 Defender 3,269 : 1 Avantaje / Dezavantaje raport de reductie mai mare: Plusuri: - se va obtine un cuplu mai mare la roata - avantaj rock-crawling, sectiuni tehnice si coborari abrupte Minusuri: - viteza de rotatie mai mica la roata - descarcarea rotilor de noroi mai dificila, in conditiile in care nu exista motor extrem de puternic care sa compenseze raport de reductie mai mic: Plus: - viteze de deplasare mai mari in teren (pe low normal) - posibilitatea de a avea o viteza de rotatie marita la roata si astfel o descarcare mai rapida a noroiului de pe roti minus: - urcari abrupte, tehnice - coborari abrupte Bineinteles ca aici mai contribuie si rapoartele pe care le avem in punti si raportul treptei cutiei de viteze in care ne aflam. Raportul final va fi o inmultire a celor 3: Raport cutie transfer x Raport treapta cutie viteze x Raport punti = Raport final Concluzia la care am ajuns eu: cel mai bine este sa ai o cutie de transfer care sa iti permita selectarea raportului in functie de traseul pe care il abordezi - vezi ATLAS ( 4 rapoarte: 3 low si 1 hi), Stak (3 rapoarte: 2 low si 1 high) si cred ca se mai gasesc. Eu astept varianta de la ATLAS cu 4 rapoarte (3 low si 1 high) - selectabile in mers (asta este extrem de important) care acum este in stadiul de re-design si upgrade care va avea urmatoarele rapoarte: 1 : 1 2 : 0 2.72 : 1 5.44 : 1 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: Cutia de transfer - statistici, rapoarte, avantaje/dezavantaje - UPGRADE? Unimog 406 1-1 2,5-1 4-1 7,8-1 nu este sincronizat de schimbat numai oprit le-am dat din memorie daca cineva vrea cifra excta pot sa-l caut in documentatie 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Cutia de transfer - statistici, rapoarte, avantaje/dezavantaje - UPGRADE? stie careva ce rapoarte are TAF-ul in cutia de transfer? ca are 7 tone si 75 cai si urca prin noroaie de 1 metru si ne face noua viata grea cu urmele ce le lasa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate