Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Grand Cherokee, 2001, 4.0 benzina

Andrei Robert

Postări Recomandate

Ma gandesc sapt asta sa mi achizitionez un Jeep Grand Cherokee din 2001, 4000cmc, benzina pt trasee de offroad.

Fac bine?

Fac rau?

:cl

IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cer pareri despre Jeep Grand Cherokee 2001

As pune simexuri si troliu momentan pe el

Acum am un Nissan Patrol `99,2800cmc si sunt destul de multumit de el mai ales in noroaie.

E mai rezistent decat Patrolu?

Link spre comentariu

In nici un caz.

Corect!! Grand-uri nu se cumpara in resistenta cu nici un Patrol, are motor mai puternic, atat! restu are nevoie de multe modificare pt s-a ajunga la nivelul Patrolului.

In afara de asta, daca este 2001 este un WJ, complicat de modifica, si chiar trebuie modificat-o mult pt se merga bine la teren, daca le puni simex-uri cu transmisia stock o s-a faca praf transmisia de pe fata la prima urcare mai grava.

Daca tot vrei Grand-ul, am si eu un ZJ V8 complet modificat... iti o dau la schimb cu patrolul al tau daca vrei :grin:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Corect!! Grand-uri nu se cumpara in resistenta cu nici un Patrol, are motor mai puternic, atat! restu are nevoie de multe modificare pt s-a ajunga la nivelul Patrolului.

In afara de asta, daca este 2001 este un WJ, complicat de modifica, si chiar trebuie modificat-o mult pt se merga bine la teren, daca le puni simex-uri cu transmisia stock o s-a faca praf transmisia de pe fata la prima urcare mai grava.

Daca tot vrei Grand-ul, am si eu un ZJ V8 complet modificat... iti o dau la schimb cu patrolul al tau daca vrei :grin:

pret + poze plss

ce an este?da mi mai multe detalii

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare