le.sorin Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Va salut pe toti ! Ma gandesc sa achizitionez un kj90, dar nu am prea multe informatii de aceia apelez la bunavointa voastra, cei care aveti s-au servisati acest fel de masina. -bani disponibili=circa 700 euro. -achizitie din Germania sau alta tara similara unde drumurile si carburantul sunt bune. -Daca are 300K km la bord inseamna ca are uzura mare si cheltuielile de reparatii vor fi mari??? -Observ ca la capitolul norme de poluare pe mobil.de multe au euro 2 !!! asta este o problema ?? -Inmatricularea nu o pot face in tara din motive lesne de inteles. Ce prevedeti pe viitor, treaba cu Bulgaria o sa tina mult? Ma gandesc ca sunt oameni pasionati de tipul asta de masina, au multe informatii si experienta si le face placere sa mai ajute si pe altii.. contra cost bineinteles. Poate gasesc pe cineva chiar in jud. Constanta Daca masina asta nu merita atentia atunci probabil ca o sa ma multumesc si cu un rav4. Contez pe voi.Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Sfaturi cumparare kj90 Poate ai vrut sa spui 7000 de euro bugetul. Masina este ok pentru excursii si offroad usor. Ar fi ideal sa cauti modelul dupa 2001 care are motorul D4D 1KD-FTV. Cel de 3l vechi 1KZ-TE este mai slab ca putere si daca a fost incalzit vreodata are probleme cu chiulasa. La 1KD-FTV trebuie sa vezi sa nu aiba probleme cu injectoarele, deoarece este commonrail si sunt destul de scumpe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Sfaturi cumparare kj90 In primul rand trebuie sa te hotarasti pt ce vrei masina. Orice masina merita atentia, daca este ceea ce ai nevoie. Asa ca, parerea mea este ca, ar fi bine sa incepi prin a-ti defini nevoile in legatura cu ea... offroad extrem, mediu, plimbari usoare pe drumuri forestiere, iesiri lejere la gratar, doar pt oras si asfalt, etc. Privitor la Toyota J9...nu cred ca la 700 Euro vei gasi vreuna...poate ai vrut sa zici 7000... Faptul ca are multi km nu inseamna neaparat ca e "dusa". Dar oricum la o masina second e ca la loterie (dupa cum imi zicea mie cineva odata...). Poti sa nimeresti una in stare f. buna sau nu...depinde de multi factori. Aici ii las pe cei cu mai multa experienta, la cumparatul masinilor second, sa-ti dea sfaturi. Toate masinile de felul asta, dinainte de 2000 (sau 2001...nu mai stiu exact) sunt euro 2. Cele de dupa 2000 (sau 2001) au motorul nou D4D si au euro 3. In ce priveste treaba cu Bulgaria da o cautare pe forum ca sunt deja mai multe topicuri pe subiectul asta. Mai arunca o privire aici si aici sau aici. Mai sunt si altele ...sigur le gasesti daca vei cauta un pic. :grin: Numai bine. Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Sfaturi cumparare kj90 Buna, intra Rav 4 si LC 90 este o mare diferenta!!!! da ca vrei sa faci off road rimani la LC 90! masinile in germania se gasest e destul de bune cu 6000/7000 euro si nu cu 300 mii de km. rabdare si vezi cat mai multe........ asa incepi sa vezi si tu diferenta intra ele. verifica , ca la toate masinile S.H. .... loviture, rugina, semne ca arata ca nu sa unmlat la km ......( usura la volan,covoare, pedale de frana si ambriaj) fai o tura cat de lunga si incerca 4x4 cu riductor auzi da ca este prea sgomotoasa... sau da ca are niste curgere de ulei sau lichide....... da ca la iai de la orapresentanta germana toyota ..... inca mai bine cai ai o garantia in plus referitor la km si la revizie facute! tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
le.sorin Postat Iulie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Sfaturi cumparare kj90 Va multumesc pentru raspunsurile atat de promte, sincer? nu ma asteptam. Acum sa va raspund si eu: -da 7000 nu 700 euro, graba.... -Masina o vreau pt ca pare foarte robusta, o pot folosii in toate anotimpurile, pe toate drumurile. Intr-un cuvant o sa am masina tot timpul nu numai vara... -in general merg mai mult pe asfalt dar i-mi place teribil sa ies si ofroad, i-mi place sa ies in natura (cand am timp). -Ma nelinisteste gandul ca la 3000 de cc taxele sunt foarte mari, nu prea i-mi place ca daca o voi inscrie pe bulgari nu mai e pe numele meu si nu vreau sa am surprize si nu in ultimul rand nu stiu cat va tine si minunea asta cu bulgarii. -inca nu am condus o masina de felul asta, a-s vrea si putin confort la drum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catacore Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Sfaturi cumparare kj90 Va multumesc pentru raspunsurile atat de promte, sincer? nu ma asteptam. Acum sa va raspund si eu: -da 7000 nu 700 euro, graba.... -Masina o vreau pt ca pare foarte robusta, o pot folosii in toate anotimpurile, pe toate drumurile. Intr-un cuvant o sa am masina tot timpul nu numai vara... -in general merg mai mult pe asfalt dar i-mi place teribil sa ies si ofroad, i-mi place sa ies in natura (cand am timp). -Ma nelinisteste gandul ca la 3000 de cc taxele sunt foarte mari, nu prea i-mi place ca daca o voi inscrie pe bulgari nu mai e pe numele meu si nu vreau sa am surprize si nu in ultimul rand nu stiu cat va tine si minunea asta cu bulgarii. -inca nu am condus o masina de felul asta, a-s vrea si putin confort la drum. Salve, Sint si eu proprietar de J95 din ianuarie. Am luat-o din tara, la 178k, si e ok. Putin "obosita" pe interior, dar functioneaza ok deocamdata. Cheltuieli: vigneta vreo 200 ron (nu-s sigur), RCA 800/an, impozit 1050/an (motorul e D4D, 3000cmc, 163CP - cel recomandat intr-un post anterior). Si eu vreau doar offroad usor-mediu, am avut Rav4 inainte si tocmai din cauza spatiului si a capabilitatilor off am schimbat-o cu Land Cruiser. Cit despre confort, nu e limo, dar e ok si e foarte manevrabila (mai ales daca iei in considerare dimensiunile ei). Inca n-am scos-o off (decit f. putin) fiindca nu e pregatita, dar e in pregatire.....:grin: Spor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
le.sorin Postat Iulie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Sfaturi cumparare kj90 Salve, Sint si eu proprietar de J95 din ianuarie. Am luat-o din tara, la 178k, si e ok. Putin "obosita" pe interior, dar functioneaza ok deocamdata. Cheltuieli: vigneta vreo 200 ron (nu-s sigur), RCA 800/an, impozit 1050/an (motorul e D4D, 3000cmc, 163CP - cel recomandat intr-un post anterior). Si eu vreau doar offroad usor-mediu, am avut Rav4 inainte si tocmai din cauza spatiului si a capabilitatilor off am schimbat-o cu Land Cruiser. Cit despre confort, nu e limo, dar e ok si e foarte manevrabila (mai ales daca iei in considerare dimensiunile ei). Inca n-am scos-o off (decit f. putin) fiindca nu e pregatita, dar e in pregatire.....:grin: Spor! Inteleg ca o ai inmatriculata in tara. Cheltuielile anuale nu mi se par foarte mari..... pina acum , cand se pare ca Boc a dublat impozitul. foarte mare mi se pare taxa de prima inmatriculare, de aceia a-s opta pentru inmatriculare in Bulgaria. Daca o iau din tara.... e mai obosita decat una rulata pe sosele bune, la care i s-a pus motorina buna si a fost servisata cum trebuie, cel putin asta e parerea mea, rog cunoscatorii sa comenteze aspectele astea. Pe autostrada, ca sa ai un consum decent, cu ce viteza mergi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catacore Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Sfaturi cumparare kj90 Pe autostrada, ca sa ai un consum decent, cu ce viteza mergi? Pe care autostrada :grin: Inca n-am fost, dar merg la mare curind :banana Ca idee, la 130 km/h am cam 3000 rpm. Mai mult nu i-as da la drum lung. Dupa ce o sa-i pun MT-uri cred ca ma voi limita la max 120 km/h, mai bine 110. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Sfaturi cumparare kj90 eu am un LC j90 cumparat din Germania si l-am inmatriculat in Bulgaria. masina am luat-o in stare noua din Germania ,ceea ce nu ai sa gasesti in Romania; este o masina foarte fiabila si robusta;motorul are cuplu foarte bun de la turatii mici; eu de cand o am i-am schimbat uleiul si filtru de aer...atat(10000km) referitor la Bulgaria eu as sfatui pe toti sa inmatriculeze masinile acolo,deoarece este legal absolut totul si taxele sunt foarte mici/an; am fost cu masina in Europa si nu am avut nici o problema cu nimeni;si am fost oprit de politie. mai sunt si alte avantaje care ti le pot spune personal la tel. daca te intereseaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Sfaturi cumparare kj90 Nu am deschis un topic nou ... continuam cu sfaturi pentru cumparare! Vreau sa cumpar o Toyota J9 in 4 usi, obligatoriu cu 7 scaune! Intentionez sa o folosesc pentru transport persoane. Ma intereseaza daca pe scaunele din spate poate sta OK un adult! Aerul conditionat este eficient si pentru scaunele din spate! O voi folosi pentru asfalt si off-road usor-mediu (drumuri prin Dobrogea)! Ca echipare va avea doar anvelope AT-uri si daca nu face fata MT-uri! Pentru ca sa am spatiu de bagaje voi monta un roof-rack! Ma intereseaza motorizarea diesel si as vrea sa aiba blocant spate! Sunt foarte sensibil la partea financiara ... asa ca m-am oprit la modele 96-99 din UK! http://cgi.ebay.co.uk/1996-TOYOTA-LANDCRUISER-PRADO-TX-DIESEL-/120690334649?pt=Automobiles_UK&hash=item1c19b45bb9 http://cgi.ebay.co.uk/1998-TOYOTA-LANDCRUISER-COLORADO-GXTD-BLUE-/220745103468?pt=Automobiles_UK&hash=item33656ef86c#shId http://cgi.ebay.co.uk/1996-TOYOTA-LANDCRUISER-3-0-GXTD-/160553486413?pt=Automobiles_UK&hash=item2561bbc84d Normal ca o voi inmatricula in Bulgaria! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Sfat achizitie Toyota KJ90 Blocant doar sa aiba aftermarket ... motorul de 3000 TD e la fel ca al tau (bun) ... bafta la achizitie ! Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Sfat achizitie Toyota KJ90 are blocant si de fabrica, trebuie sa aiba un buton ptr blocant in partea dreapta a volanului daca este cu volan pe dreapta langa reglajul de oglinzi, loc pe ultimele scaune ptr adulti daca nu se merge multi km, mai bine stau copiii, si eu te sfatuiesc sa cumperi cu163 cp, se simte diferenta. bafta la achizitie LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Sfat achizitie Toyota KJ90 Astazi am condus pentru prima data in viata mea o Toyota 90 si am ramas profund marcat ... tragea, nu batea, functiona 100% ... este alegerea mea! Am o nedumerire: anvelope 225/75R16 nu sunt prea mici pentru ea? Ce dimensiune are anvelopa standard pe LC90? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Sfat achizitie Toyota KJ90 265x70x16 ai facut o alegere buna ! :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate