greby93 Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Stiu ca nu se prea mananca cu offroad-ul, dar totusi vreau sa va arat "inventia" mea: Nume: Habarnam Materiale utilizate: cativa metrii de cornier 2cm, PAL din ceva mobilier de prin pod, musama de pe o masa din garaj, buretele pe care mai statea una din cele +2 persoane care mergeam cu samuraiu:grin: si maruntisuri. Fabricare: am facut scheletul metalic la un sudor, am facut sablon pentru piesele din PAL, am gaurit fetele pentru a intra difuzoarele, am imracat piesele din PAL in musama, iar la cele de sus am bagat sub musama burete, montat cabluri iar amplificatorul intr-una din cutii. Costuri: sistem audio--->500 Ron (2 boxe SAL, 2 boxe Sony Xplod, amplificator SAL, Woofer Bluetech, CD-player Pioneer), cabluri--->30 Ron, capse pentru tapitat: 3 Ron, cornier---> cateva cateva zeci de Ron (sa mor io de mai stiu), sudor---> 40 Ron. Restul materialelor necesare nu tin minte sa fi costat :grin:. Montaj-ul l-am facut eu, bineinteles in Samurai. Rezultate si utilizari: enjoying music si banchete:wink:. Sper sa va placa!:h5 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Sistem Samurai Pump the basssss..... Rezista bateria de 35 Amperi? Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Iulie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Sistem Samurai Deocamdata da. Oricum la volum mare palpaie putin becurile. Astept sa gasesc ceva troliu ieftin si bun, si montez o Deep Cycle si poate un condensator. Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate