Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sistem Samurai

greby93

Postări Recomandate

Stiu ca nu se prea mananca cu offroad-ul, dar totusi vreau sa va arat "inventia" mea:

Nume: Habarnam

Materiale utilizate: cativa metrii de cornier 2cm, PAL din ceva mobilier de prin pod, musama de pe o masa din garaj, buretele pe care mai statea una din cele +2 persoane care mergeam cu samuraiu:grin: si maruntisuri.

Fabricare: am facut scheletul metalic la un sudor, am facut sablon pentru piesele din PAL, am gaurit fetele pentru a intra difuzoarele, am imracat piesele din PAL in musama, iar la cele de sus am bagat sub musama burete, montat cabluri iar amplificatorul intr-una din cutii.

Costuri: sistem audio--->500 Ron (2 boxe SAL, 2 boxe Sony Xplod, amplificator SAL, Woofer Bluetech, CD-player Pioneer), cabluri--->30 Ron, capse pentru tapitat: 3 Ron, cornier---> cateva cateva zeci de Ron (sa mor io de mai stiu), sudor---> 40 Ron. Restul materialelor necesare nu tin minte sa fi costat :grin:.

Montaj-ul l-am facut eu, bineinteles in Samurai.

Rezultate si utilizari: enjoying music si banchete:wink:.

Sper sa va placa!:h5

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sistem Samurai

Deocamdata da. Oricum la volum mare palpaie putin becurile. Astept sa gasesc ceva troliu ieftin si bun, si montez o Deep Cycle si poate un condensator.

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare