Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

poate cineva sa ma ajute ?

TONI

Postări Recomandate

am o intrebare sunt nou in domeniu. am un set de roti 35/12.5/15 de pe un Landrover Defender (5 prezoane), as putea cumva sa le pun pe un patrol y60 (6 prezoane), ma gandeam la flanse pe interior . daca cineva a facut asa ceva rog informatii. multumesc !

100_2015.jpg.e3f425c7b4b1fb9114ba6acb04ca1f8b.jpg

Editat de TONI
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: poate cineva sa ma ajute ?

Teoretic e posibil , sint diverse flanse de conversie pe piata , insa ai putine variante .In cazul de fata , mai greu , dupa parerea mea .Cam da cu virgula la o suprapunere de prezoane .Sper ca cineva cu experienta sa observe intrebarea ta si sa iti raspunda mai concret pentru comparatia intre cele doua tipuri de diametru si divizare .

Raspunsul inutil pe care pot sa-l trag cu prastia ar fi sa vinzi jantele astea si sa cumperi un set de jenti potrivite . Chiar daca e mai scump e infinit mai sanatos , oricum ai intoarce problema .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

e o idee buna schimbul (am vazut aici pe forum un set pt patrol la 299 euro)( cine le are le schimba doar cu niste gloante europene)£££:y multumesc

Link spre comentariu

Nu prea ai variante ...decat un eventual schimb sau vinde-le pe astea de LR si ia-ti de Patrol! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Teoretic daca-l faci flansa intermediara nu se vor suprapine gaurile din cauza diferentei de diametru al cercului prezoanelor

139,7 - nissan

165,1- defender

Dezavantaje: Pret min 200-250 eur

Greutate suplimentara la roata

Te injura la vulcanizare si ateliere mecanice neintelegand rostul lor

Gasesti jante noi la 60 eur/buc sau second la 25

Dealtfel eu personal sunt impotriva flanselor dupa ce am vazut mai multe masini care avand flanse montate cu cheia dinamometrica s-au slabit , sau rupt prezoane , ........ Recomand folosirea unor jante cu ET -

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

multumesc , am vazut aici pe forum ca sunt baieti car le intorc (GPScu) , daca stric un set de tabla din alea originale si le montez pe astea de Landrover Defenderpt ca care sunt mai late ( sper sa intelegi ce vreau sa spun nu prea stiu sa explic in limbaj tehnic) .o sa le pun cumva am dat o caruta de bani pe ele

Link spre comentariu

Fratele meu, nu te scarpina in cur daca nu ai mancarimi ... ca o sa te manance rau ...Sunt oameni cu LR care le-ar trebui jantele alea ... Faci mult prea multe modificari si costurile vor fi mai mari ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Teoretic . e posibil. Practic, nu merita decit daca sint ultimele din specia lor si banii nu sint ai tai...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare