TONI Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 (editat) am o intrebare sunt nou in domeniu. am un set de roti 35/12.5/15 de pe un Landrover Defender (5 prezoane), as putea cumva sa le pun pe un patrol y60 (6 prezoane), ma gandeam la flanse pe interior . daca cineva a facut asa ceva rog informatii. multumesc ! Editat Iulie 5, 2010 de TONI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: poate cineva sa ma ajute ? Teoretic e posibil , sint diverse flanse de conversie pe piata , insa ai putine variante .In cazul de fata , mai greu , dupa parerea mea .Cam da cu virgula la o suprapunere de prezoane .Sper ca cineva cu experienta sa observe intrebarea ta si sa iti raspunda mai concret pentru comparatia intre cele doua tipuri de diametru si divizare . Raspunsul inutil pe care pot sa-l trag cu prastia ar fi sa vinzi jantele astea si sa cumperi un set de jenti potrivite . Chiar daca e mai scump e infinit mai sanatos , oricum ai intoarce problema . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TONI Postat Iulie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2010 (editat) Re: poate cineva sa ma ajute ? multumesc mult ! Editat Iulie 6, 2010 de TONI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: poate cineva sa ma ajute ? Pai cu genul asta de flanse, aparte ca nu se pot face, la ce cost ar ajunge....iti cumperi jante in 6 prezoane. Poate gasesesti sa faci un schimb.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TONI Postat Iulie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: poate cineva sa ma ajute ? e o idee buna schimbul (am vazut aici pe forum un set pt patrol la 299 euro)( cine le are le schimba doar cu niste gloante europene)£££:y multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: poate cineva sa ma ajute ? Nu prea ai variante ...decat un eventual schimb sau vinde-le pe astea de LR si ia-ti de Patrol! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TONI Postat Iulie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: poate cineva sa ma ajute ? asta e ! o sa incerc sa le vand , multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: poate cineva sa ma ajute ? Teoretic daca-l faci flansa intermediara nu se vor suprapine gaurile din cauza diferentei de diametru al cercului prezoanelor 139,7 - nissan 165,1- defender Dezavantaje: Pret min 200-250 eur Greutate suplimentara la roata Te injura la vulcanizare si ateliere mecanice neintelegand rostul lor Gasesti jante noi la 60 eur/buc sau second la 25 Dealtfel eu personal sunt impotriva flanselor dupa ce am vazut mai multe masini care avand flanse montate cu cheia dinamometrica s-au slabit , sau rupt prezoane , ........ Recomand folosirea unor jante cu ET - 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TONI Postat Iulie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: poate cineva sa ma ajute ? multumesc , am vazut aici pe forum ca sunt baieti car le intorc (GPScu) , daca stric un set de tabla din alea originale si le montez pe astea de Landrover Defenderpt ca care sunt mai late ( sper sa intelegi ce vreau sa spun nu prea stiu sa explic in limbaj tehnic) .o sa le pun cumva am dat o caruta de bani pe ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: poate cineva sa ma ajute ? Fratele meu, nu te scarpina in cur daca nu ai mancarimi ... ca o sa te manance rau ...Sunt oameni cu LR care le-ar trebui jantele alea ... Faci mult prea multe modificari si costurile vor fi mai mari ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: poate cineva sa ma ajute ? Teoretic . e posibil. Practic, nu merita decit daca sint ultimele din specia lor si banii nu sint ai tai... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate