ursuletz_82 Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Astazi in timp ce rasfoiam net-ul am vazut cateva Patroale care parca imi luau ochii.Diferenta intre alea si al meu e la roti. Poate imi spune si mie cineva ce si cum pot sa-l fac si pe al meu sa arate ca cele din link-urile de mai jos. Mentionez inca odata ca par asa mai...umflate din laterala.Imi plac foarte mult ,in speta stiu ca mi-ar trebui alte caucioace plus......???,actualmete sunt incaltat cu Nakang 889 de 31x10,5/15. La aceasta dimensiune....nu e agresiv deloc daca pot spune asa. Vreau sa arate ca astea: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=130279007&pageNumber=1&tabNumber=2 http://carphotos.cardomain.com/ride_images/3/2278/4241/30694620012_large.jpg http://www.autocentre.ua/ac/09/19/images/16/Poderg_Niss_Pat.jpg Nu am mai avu rabdare,deorece merge greu netul sa caut si altele ,care erau la vanzare pe mobile,dar meseriasii sigur au prins ideea la ceea ce vreau. Multumesc! O dupa amiaza placuta! In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. cu niste cauciucuri mai late si niste distantiere...faci treaba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. Daca vrei sa arate asa, cumpara-ti niste jante 10x15 cu ET negativ -44, spre exemplu, monteaza-ti niste cauciucuri 33/12,5/15..., et voila! :grin: Iti dau un exemplu cum arata TRACTOZAURU` :grin: cand era fata mare... :ha: cum a crescut mai tarziu, pe urma arata ca in avatar si urmatoarea etapa :grin:..., surpriza :grin: e pe vine! :ha::y In prima poza este cu 33/12,5/15 cu jante 10x15, in a doua si la avatar cu aceleasi jante dar cu 35/11,5/15! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. Ursuletzule esti om serios? Alea sunt fioroase? ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. Am vrut sa-l intreb si eu Yoane acelasi lucru :grin: dar fiecare om are o toleranta la sperietura... :grin:, unii se sperie mai usor. altii mai greu :ooo:ha: In cazul asta :wink: inseamna ca TRACTOZAURU` pentru ursuletz reprezinta filme..., horror :ha::hl:ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. Astazi in timp ce rasfoiam net-ul am vazut cateva Patroale care parca imi luau ochii.Diferenta intre alea si al meu e la roti. Poate imi spune si mie cineva ce si cum pot sa-l fac si pe al meu sa arate ca cele din link-urile de mai jos. Mentionez inca odata ca par asa mai...umflate din laterala.Imi plac foarte mult ,in speta stiu ca mi-ar trebui alte caucioace plus......???,actualmete sunt incaltat cu Nakang 889 de 31x10,5/15. La aceasta dimensiune....nu e agresiv deloc daca pot spune asa. Vreau sa arate ca astea: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=130279007&pageNumber=1&tabNumber=2 http://carphotos.cardomain.com/ride_images/3/2278/4241/30694620012_large.jpg http://www.autocentre.ua/ac/09/19/images/16/Poderg_Niss_Pat.jpg Nu am mai avu rabdare,deorece merge greu netul sa caut si altele ,care erau la vanzare pe mobile,dar meseriasii sigur au prins ideea la ceea ce vreau. Multumesc! O dupa amiaza placuta! acum ce jante ai????? fier , alu??? tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. sunteti mici copii! Roti de 40inch si motor de 6200D............ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. Boierule :grin:, hai ca pun eu o poza si cu spatele :y, demential arata masina! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. Chiar ca fioros micutu asta...:wink: Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
surgeon21 Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. sunteti mici copii! Roti de 40inch si motor de 6200D............ Nu pot sa ma abtin.....masina arata BESTIAL...felicitari:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. Una mai domestica ... nu neaparat cu "pete-gris" ... ca a lu' dom' Luigi ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Iulie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. Am lipsit un pic fiind plecat...de acasa. De aceea n-am raspuns asa prompt. Multumesc pt. raspunsuri. Dintre toate mi-a placut cel din etapa1 al lui OffroadRunner . La stadiul acela e perfect pt. mine. Si celelalte sunt DEOSEBITE dar,pt ceea ce imi doresc eu e suficient si cel sus mentionat.Sunt adevarate tractoare,arata bestial...nici costurile banuiesc ca nu sunt cele mai ieftine.In consecinta o sa strang punguta pt alte genti cu ET negativ si cauciucurile...... Am mai vb si cu Winetou si Stefan 79 in ideea unor flanse distantiere insa niciunul nu prea m-a sfatuit in utilizarea acestora. Numai bine! Week-end placut! PS; La Galati intr-o curte langa ARABESQUE am vazut un monstru de CL-02-....nu am retinut exact combinatia de litere dar era si acela DEOSEBIT.Tractoras in toata regula. In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Iulie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. @Yonutz..fioroase,da e mult spus insa pe moment acest cuvant mi-a venit in minte. Era mai potrivit ,....,mai suparate,niste Patroale mai suparate.:ha: Spre deosebire de alea al meu parca plange:ha: zici ca a luat pozitia ghiocelului nu e impunator deloc......actualmente. Pe curand! In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. Am mai vb si cu Winetou si Stefan 79 in ideea unor flanse distantiere insa niciunul nu prea m-a sfatuit in utilizarea acestora. Daca sunt de otel nu ai de ce sa-ti faci griji. Din ce am citit,sunt folosite cu succes de mai multe persoane de pe forum si fara probleme. E greu sa crezi fara sa vezi dar atunci cand si-a facut omu' masina de noroaie,mai rar pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. de otel? sunt foarte grele, vremea flanselor de otel a trecut, se gasesc o groaza de variante ieftine din aluminiu. Si, ca sa ma contrazic singur, sapt asta am fost la RAR Bucuresti pt a omologa o masina si iata ce aveau dansii acolo, un utilaj cu ...flanse! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. Daca vrei sa arate asa, cumpara-ti niste jante 10x15 cu ET negativ -44, spre exemplu, monteaza-ti niste cauciucuri 33/12,5/15..., et voila! :grin: Iti dau un exemplu cum arata TRACTOZAURU` :grin: cand era fata mare... :ha: cum a crescut mai tarziu, pe urma arata ca in avatar si urmatoarea etapa :grin:..., surpriza :grin: e pe vine! :ha::y In prima poza este cu 33/12,5/15 cu jante 10x15, in a doua si la avatar cu aceleasi jante dar cu 35/11,5/15! :h5 In prima poza era instalata si suspensia, sau era stock si doar cauciucuri mai mari? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Vreau sa-l fac mai fioros. In prima poza nu avea suspensia pusa, avea doar body-lift de 10 cm! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate