Cristian1 Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 In cautarea mea de alternative la cauciucurile MT mai ieftine am dat peste forumul acesta Credeti ca ar functiona gumele de ATV pe masina ? si intrebarea cea mai grea se gaseste dimensiunea asta 195-205/65/15 la noi in Romania si la ce preturi ? Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Anvelope ATV pe Suzuki Samurai Hmm.. nu cred ca se potrivesc nici pe departe rotile de ATV, sunt ceva in genul 24-26/10-11 maxim pe spate.. Nu inteleg de ce ai vrea sa-ti pui de ATV, daca faci un calcul la raport dimensiune/pret e tot aia. Plus ca e alta greutate, indice viteza, etc.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Anvelope ATV pe Suzuki Samurai anvelopele de atv sunt f moi sunt facute pt o anume greutate nu cred ca va tine pe samurai:y Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate