Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Martor combustibil ?!?!


cristanx
 Share

Recommended Posts

Salutare prieteni!

Legat de "problema" mea, am cautat si pe forum si in alte locuri si nu am gasit un raspuns clar.

Problema e urmatoarea: Pentru un Pajero 2.5 Mk II SWB automat nu stiu niciodata cand raman, sau nu, fara motorina. Indicatorul din bord (acul) e in lumea lui (nu indica bine) si m-am trezit cu plinul facut de o gramada de ori speriat de faptul ca s-ar putea sa raman fara motorina.

Am citit ca rezervorul ar fi de 75 l. Pe www.pocuk.uk am gasit o treaba, ca cica, ar fi vorba de un rezervor de 45l si o rezerva de 22l? Stie cineva ceva? Treaba-i ca nu am vazut niciodata vreo-un martor aprins in bord ca sa anunte ca ramai fara combustibil. Nu stiu daca exista asemenea martor sau daca o va exista, poate la mine e ars sau (cel mai tare), n-am mers niciodata cu atat de putina motorina incat sa se aprinda?!?

In speranta ca ma lamureste si pe mine cineva va multumesc!

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Link to comment
Share on other sites

Re: Martor combustibil ?!?!

 

Salut,nici la a mea nu am asa ceva ,se pare ca nu au ele din fabrica...cel putin la astea din 93...am mers cu ea pana am terminat dieselul din rezervor si nimic aprins...pe de alta parte rezerva asigura o autonomie destul de mare,eu personal am facut aprox 30-40 km in off road moderat si inca vreo 20 pana acasa si a mai ramas in ea asta din momentul in care acul imi indica ''rosu''...nu cred sa ramana in rezerva mai mult de 10 litri totusi, autonomia in acest caz depinzand si de stilul de condus,masina ''stie'' sa pape si 8 dar si 14-15 ''afara'':y

Link to comment
Share on other sites

Re: Martor combustibil ?!?!

 

Mai, e o treaba desteapta (in sensul ca te obliga sa te duci mai des la pompa) dar si enervanta in aceelasi timp.... Ma refer la treaba ca nu exista martor de combustibil in bord.

Si cu rezerva aia de 22l abia am gasit un post pe forum-ul ala din Anglia, nici la aia nu le era clara treaba, ba mai mult uni ziceau ca au rezervor de numai 45l:ooo!!! Nici macar nu stiau de rezerva aia.

Acum intrebarea logica, in continuare: Rezerva aia se umple prima cand alimentezi? Sau trebe facut ceva anume?

Poate posesorii mai vechi au ceva explicatii in plus.... Asteptam cu interes:grin:

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Link to comment
Share on other sites

Re: Martor combustibil ?!?!

 

pai...rezerva aia se umple prima ca e la fundul rezervorului:grin:..nu e compartiment separat ...practic daca adancesti tija cu senzorul de combustibil din rezervor o sa iti indice mai mult...diferenta dintre fundul rezervorului si varful tijei+cativa mm reprezinta rezerva.

 

edit:imi pare rau ca nu am facut poza cand am desfacut sonda respectiva , iti faceai o idee mai clara.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use