Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sanatate

sfatupopular

Postări Recomandate

Re: Sanatate

Eh, lasati cu nobletea. poate la altii. Am dat bani la doctori, gramezi si nu sunt singurul. daca nu-i spaguiesti, mori cu zile, nu se uita nici dracu la tine. lasand la o parte faptul ca am vazut niste chiftele de la ei de iti sta mintea-n loc. nu ne-am nascut ieri. da' asta e, avem nevoie de ei.

ca-n toate profesiile nu sunt numai varfuri. si balarii, destule.

colegu cu spinarea, la spitalul universitar recomand cu caldura

dr. Papagheorge, daca te hotaresti la zeama de cutit

Editat de Toyota
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Toata stima pentru aceasta meserie dar dupa cea de politist sunt cei mai mari spagari. Platesti la ei de cand te nasti si pana mori. Am trait cateva experiente destul de urate care mi-au lasat un gust amar fata de ei. Sper ca am avut eu de-a face cu cei de joasa speta si nu toti sunt asa...

Scuze de offtopic

Iar lumea nu s-a sfarsit fara medicina. Traiau si se doftoreau si inainte de medicina moderna si cu leacuri babesti.

don't worry, be happy
Link spre comentariu

Ok.....suficient !!!

@sfatulpopular & restul :

Cand mai aveti nevoie de sfaturi medicale, adresati-va medicilor intai sau daca aveti alt preferinte, incercati pe site-urile dedicate terapiilor alternative, dar nu aici !

Orice alt topic deschis pe teme medicale, va fi sters instant!

D-lor doctori, respectati-va pe voi insiva inainte de toate si prin aceasta si pe pacientii vostri !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare