Toyota Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 (editat) Re: Sanatate Eh, lasati cu nobletea. poate la altii. Am dat bani la doctori, gramezi si nu sunt singurul. daca nu-i spaguiesti, mori cu zile, nu se uita nici dracu la tine. lasand la o parte faptul ca am vazut niste chiftele de la ei de iti sta mintea-n loc. nu ne-am nascut ieri. da' asta e, avem nevoie de ei. ca-n toate profesiile nu sunt numai varfuri. si balarii, destule. colegu cu spinarea, la spitalul universitar recomand cu caldura dr. Papagheorge, daca te hotaresti la zeama de cutit Editat Iulie 14, 2010 de Toyota hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: Sanatate Toata stima pentru aceasta meserie dar dupa cea de politist sunt cei mai mari spagari. Platesti la ei de cand te nasti si pana mori. Am trait cateva experiente destul de urate care mi-au lasat un gust amar fata de ei. Sper ca am avut eu de-a face cu cei de joasa speta si nu toti sunt asa... Scuze de offtopic Iar lumea nu s-a sfarsit fara medicina. Traiau si se doftoreau si inainte de medicina moderna si cu leacuri babesti. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: Sanatate Ok.....suficient !!! @sfatulpopular & restul : Cand mai aveti nevoie de sfaturi medicale, adresati-va medicilor intai sau daca aveti alt preferinte, incercati pe site-urile dedicate terapiilor alternative, dar nu aici ! Orice alt topic deschis pe teme medicale, va fi sters instant! D-lor doctori, respectati-va pe voi insiva inainte de toate si prin aceasta si pe pacientii vostri ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate