Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proiectoare bara Pajero

sixone

Postări Recomandate

Aveti idee ce proiectoare aftermarket intra in bara pajero-ului din poza alaturata?

Un diametru, cum se prinde si eventual unde le pot gasi?

O varianta ar fi sa scot flaps-ul ala de pe un colt si sa merg cu el in vitan vad ce intra acolo, dar poate a mai montat cineva si imi recomanda ceva mai bun..

Acum eu am o grila acolo care vad ca nu prea iese singura, trebuie decupata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Proiectoare bara Pajero

Pe original ai incercat sa cauti?

Ia un carton , copiaza forma si marimea din bara si apoi la vitan.

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Nope, n-am cautat original, banuiesc ca n-au un pret prea atractiv.. O sa intreb si la mag. piese auto de ceva origina/aftermarket.

Nu stiu exact care-i sistemul de prindere, daca dau gauri in flaps se vad suruburile si pe spatele lui n-am vazut nici-un piciorus de sustinere sau alt sistem..

Link spre comentariu

Cauta un magazin de piese auto unde tipul pare de treaba si spune-i sa iti dea dimensiunile si felul montajului ca sigur apare in programul lor.

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Incearca mai intai sa demontezi flapsurile si vezi daca merge. Te asteapta 5 suruburi parca si 2 chestii ciudate in lateral super ruginite. Dupa ce mi s-au rupt toate suruburile, la alea ciudate m-au lasat nervii si le-am smuls. Dar pe mine nu ma interesa sa le mai pun la loc ca la tine. Asa e cu masinile din Anglia... Bafta

Link spre comentariu

Sunt in Vitan unele cu lupa ... de diverse diametre ...Urmeaza sfatul colegului (masoara-le) si dupa aia go to Vitan! Am ceva similar in bara mea de la Nissan!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Daca te intereseaza doar designul masinii, eventual necesitatea de a putea fi observat mai bine de cel care vine din fata pe timp de ceata, cele din bara sunt suficiente (mai ales daca au si lupa). De exemplu, din experienta iti pot spune ca punand un bec mai puternic (100W in loc de 55W) rezultatul este neesential. Important este tipul reflectorului, sa fie cat mai mare. Deci daca vrei niste proiectoare de ceata performante pe timp de ceata, sfatul meu este sa le lasi pe astea pe care le ai dar sa-ti pui o pereche suplimentara de proiectoare pe bara, de diametru mare, se gasesc tot felul de variante, iar masina va arata bine. Poti monta si un intrerupator la bord din care sa conectezi la alegere care pereche vrei: pe ploaie sau ceata mai slaba cele din bara, iar pe ceata puternica cele mari. Plus ca daca farurile pe faza scurta nu sunt performante, poti merge noaptea aprinse si cu cele de care spuneam, daca sunt reglate si sunt din acelea care fac banda nu vei orbi pe cei din fata. Asa faceam la fosta mea masina Defender, unde proiectoarele de ceata (originale Land Rover)montate pe bara aveau acelasi diametru cu cele de distanta montate pe acoperis, erau deosebit de performante si le foloseam impreuna cu faza scurta (la Defender farurile nu erau performante). Trebuie doar sa faci instalatia electrica cum trebuie, nu este complicat.

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

Vezi ca are Hella niste proiectoare rotunde cu lupa, in jur de 100 Euroi setul, eu le-am luat de la Augsburg, vin putin mai in spate dar sunt ok de ceata

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare