phat Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Buna. Sunt posesorul unei Vitara 1.6, 16 V '95, care in ultima vreme are o apucatura ce ma pune pe ganduri: cand sunt in accelerare, indiferent de trepta de viteza sau turatie a motorului, ia din cand in cand o pauza foarte foarte scurta (sughitz). Frecventa acestor intreruperi este direct proportionala cu intensitatea accelerarii (cu cat o ard mai tare cu atat se intrerupe mai des). Parca fenomenul este mai pronuntat cand motorul este rece, dar nici la cald nu dispare. In rest motorul se comporta normal, nu consuma ulei, nu fuma, bujii bune, capac delcou bun, filtru benzina nou, filtru aer bun... Daca ati intalnit acest fenomen, va rog sa ma ajutati cu o sugestie, pt. ca habar n-am de unde sa apuc acesta problema. Va multmesc si va doresc numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Vitara cu sughitz Posibil sa ai mizerie pe injectoare. Mergi la un mecanic si spune-i sa iti dea cu spray de curatat carburatoare direct in admisie, dar trebuie sa fie un mecanic care stie de treaba asta, daca nu stie cauta altul. Asta ar fi in cazul cel mai fericit. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Vitara cu sughitz verifica si debitmetrul sa functioneze normal suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcau Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: Vitara cu sughitz am avut aceeasi problema si s-a dovedit dupa multe alte povesti ca era fisurata teva care duce benzina din rezervor la motor:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liv_mar2 Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Vitara cu sughitz Cel mai bine ar fi sa o duci in primul rand la un tester daca aveti pe acolo, mai ales daca nu ai facut-o niciodata pana acum. Acolo se vede daca este de vina si debitmetrul care se poate masura si cu aparatul de masura cum mi-au facut mie (daca stiu mecanicii de unde sa scoata valorile in care tre sa se incadreze la masuratori), sau sonda lambda care dupa 160.000km tre schimbata, sau cel putin asa au decretat capetele luminate :wink:, si poti economisi si ceva banuti daca iti arata din prima care e hiba, sa nu patesti ca mine care am umblat aproape 2 ani si am schimbat o groaza de piese pana am reusit sa o pun pe linia de plutire. Daca te mai pot ajuta cu ceva informatii o fac cu mare placere, am si poze cu mufa de tester, chiar deunazi i-am trimis unui domn de aici de pe forum poze cu ea si locul unde se gaseste. Dar cred ca cine te poate ajuta intr-adevar, chiar daca de la distantza este dl Soso-Bum de aici de pe forum.El e doctor in Vitare si nu a ignorat pe nimeni care avea nevoie de ajutor, incearca sa iei legatura cu el, si pe mine m-a ajutat cu multe informatii utile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
phat Postat August 19, 2010 Autor Partajează Postat August 19, 2010 Re: Vitara cu sughitz Va multumesc mult pt. sugestii si imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn ("din binecuvantate pricini") dupa ce am postat problema mea. O sa verific, in prima faza, conductele de la rezervor, pt. ca se simte si un miros pronunat de benzina in partea din spate a masinii atat in timpul functioarii motorului, cat si dupa ce opresc mtorul. Dupa o perioada de aprox. 10 min de stationare, mirosul dispare. As duce-o la un tester, dar aici la tzara nu exista asa ceva decat pt. vw sau opel. Va doresc sanatate maxima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
phat Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: Vitara cu sughitz Am rezolvat problema. O amarata de fise de bujie. A disparut si mirosul de benzina si sughitz-ul si merge motorul super. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate