Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O fi blindata??? Ca altfel nu-mi explic... :)))

Postări Recomandate

La banii astia :ha: si blindata daca e :grin: si tot e scumpa... :ha: http://www.buletinulauto.ro/anunturi-auto/nissan-patrol-2001-bihor-40284.html

Saracu` :grin: a vrut sa scrie 8500 si uite ce i-a iesit... :ha: Am mai vazut mesaje de genul acesta, tind sa cred ca este intentionat facut :wink: pentru a atrage intrebari... :y

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: O fi blindata??? Ca altfel nu-mi explic... :)))

Esti rau. O fi cu incarcatura emotionala ... cine stie ca a facut in masina aia sau ce a facut cu masina aia. Io cind mi-am vindut daciana am oftat din rarunchi ... :wink:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Banditule....tu ai ce ai cu ardelenii :)))))

Mai Cristi , Boc nu-i a nost' . noi , ardelenii l-am renegat pe gunoiul ala !!!

Never stop exploring
Link spre comentariu

Sunt malefic chiar :ha: doar ma cunosti... :2dr

Crezi ca mie nu-mi pare rau de Tractozauru`2, spre exemplu, mai ales sa vad ca am pus atata suflet si munca in el si acum se inghesuie :grin: care mai de care sa-l ia gratis daca se poate... :uameni

Dar nu folosesc niciodata inginerii :wink: d-astea samsarite subtile la vanzare... :old Ah, si ca fapt divers..., :grin: se pregateste cu acelasi suflet si aceeasi daruire Tractozauru` 3! :ypu:ha: :h5

Later edit

N-am nimic cu ardelenii, imi sunt chiar simpatici, in special cand vorbesc ei rar si apasat :ha:, dar cu fostul primar din Cluj... :dr3

Link spre comentariu

Stii ce e cel mai ciudat Cristi , am acum un job care ma solicita la primarie destul de des....sa vezi acolo cum vorbeste lumea de pd-l si boc , te crucesti nu alta , nimeni nu vrea sa-l mai vada....io-l reneg , nu mai recunosc ca e clujean , clujenii nu fac deastea....no ashe' am zis-o si p'asta

sha'i noroc yokozuma !:h5

Never stop exploring
Link spre comentariu

L-am sunat ... i-am oferit 80.000 ieuroi si a zis ca-i putin! :ha::uameni

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Ce uameni....poi ma Yonutz....cum sa lase atata? vrei sa o de-a gratis??? :ha:

Never stop exploring
Link spre comentariu

Yoaneeee :ha: de belea ca de obicei :ha: eu zic ca la 82.000 bateti palma! :y:ha::ha:

Ce sa facem mai oameni buni..., ne distram, ne radem..., facem haz de necaz ca atata ne-a mai ramas... :2dr

Link spre comentariu

In timpul liber experimentez o plantatie de "ieuroi" ...Adica sadesc centi si la toamna daca nu vin iarasi ploi acide culeg hartii din alea albastre ... cu un 5 si doi o (un fel de bilete la circ :ha:)... nu stiu cum le zice...

In acelasi timp, cat cresc copaceii "UEplopshoru" :grin:, caci asa se numeste specia minune, antrenez si niste lei grei sa nu nu mai ridice piciorul din spate si sa irige la radacina UEplopshorului asta ...:grin:

Mai am prin curte inca vreo cateva specii dinastea, atarnatoare la buzunar, dar fara importanta cum ar fi cateva tufe de Toyondrafir si cativa lastari de Nissanlamida ...da' astea n-au nevoie de irigatiuni ca sug singure de la prostofel de cate ori au nevoie atat cat le trebuie ... :grin:

Morala ...mare e netul asta si tzunamiul de oferte e gata sa ne ia casa ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Sti care e problema cu tembelu' de Boc si cu ce "reclama" ne-o face noua ardelenilor? Ca voi acolo la Cluj sunteti majoritari. Noi astia de prin tara nu.

Ca nu ne-a ajuns de ne-au facut de ras d'alde Funar 10 ani, acum veni si handicapatul asta pitic sa ne f...ta.

Ala cu Patrolu cred ca era in extaz cand a dat anuntul. Sau o fi incurcat zerourile!

Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/
Link spre comentariu

Daca va uitati bine la descriere, veti vedea motivul pentru care omul cere 85.000. Masina aia consuma 0.00L/100Km.:ha:

Deci merita atitia bani.

Da' noi chiar nu suntem off topic pe aici?:ooo

'89 Terrano 3.0L V6 VG30I
Link spre comentariu

... Da' noi chiar nu suntem off topic pe aici?:ooo

De fapt :grin: suntem on-topic :y dar a fost redus cu 25%... :ha: iar tendinta de off-topic a crescut cu 24% :ha:

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare