cristi69 Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Stie cineva cum pot modifica inmatricularea din autoturism in autoutilitara.Am un Pajero 3.2 Lwb,7 locuri,2002 inmatriculat pe persoana fizica.La autoutilitare nu au umblat la impozit si chiar cu un RCA mai scump si o rovineta mai scumpa nu ajung la 4650 pe an. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Din autoturism-autoutilitara S-a cam inchis poarta.....si ramii cu 2 scaune....:grin:care la tine sunt fotolii..si au inceput verificarile.....azi m-au cautat de hemoroizi doi nenea pe care-i batuse sorele in tablitele de pe umar de-i ustura.....cica nu pot sa creada ca Nissanu-i autoutilitara.....si si-au clatit 5 minute ochii in talon de au uitat sa intrebe de gogosarii uriasi de pe jante.... Adica cunostinte si bani,dar deja cred ca-i coada si nu se poate face decit dak dovedesti ca esti cioban si-ti cari laptele cu Mitsu 2000+ de la stina pina acasa sau ca faci o activitate care implica si masina.....tractari,apicultura....de principiu orice activitate pt care statul mai ia bani tu fiind un bun platnic si dovedind cu acte ca faci transport de bibilici pe proprietatea ta de 200 ha,cu o Toy de 4,5l din 2009,pt ca tu esti un excentric.....asa se face autoutilitara....sau cunostinte ,pile si bani ca doar traim in Romania....inca...Bafta! P.S.: daca mai scotocesti prin forum,vezi ca mai sunt 2-3 topicuri pe tema,mult mai vechi si cu mai multe detalii... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Din autoturism-autoutilitara Oameni buni.....sau mai putin cunoscatori in ale calculatoarelor......sa incercam o explicatie : functia "Cautare" este cat se poate de similara cu GOOGLE !!!! Eu am pus acolo cuvantul "autotilitara" si am selectat sa-mi caute doar in titluri si uitati ce mi-a gasit la urgenta : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=39641&highlight=autoutilitara http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=43239&highlight=autoutilitara REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Din autoturism-autoutilitara E limpede ma Astrale: cautarea ia exact 5 secunde ...deschisul topicului, expunere problemei, cererea unui sfat pana la 10 minute ...Da-i mai simplu asa ... Propun sa se schimbe denumirea butonului din "cautare" in "cauti femei frumoase?" ... :wink: Cu siguranta va fi muuult mai utilizat ... :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Din autoturism-autoutilitara Ai aici toata procedura. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=48934&page=3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate