ADI Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! eu nu iti recomand poza unu mai bine niste cross-uri ca mai castigat iesi si fara inaltare nu te gandi la 215/80 sau 235/75 gandestete pe la 205/75 215/75 sau 195/80 aceste o sa incapa fara sa frece colegul adammoga80 a fost mai mult decat explicit... vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raoul Postat August 10, 2010 Autor Partajează Postat August 10, 2010 (editat) Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! Nici prin gand nu ma mai gandesc la rEsapate dupa cum spuneam. Masina este inaltata cu kit de inaltare 5cm + set suspensii OME si acum arata cu 195/80/15 de parca ar fi in fundul gol.:al Editat August 10, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! Ataseaza 2-3 poze cu acaretul, deoarece o poza face cat 1000 de cuvinte :) Daca tii ca "look-ul" masinii sa fie la "standarde" cat de cat, incalt-o cu 235/75/15 niste KM2 si o sa arate foarte bine. daca ai kit de 5 cm, lumea zice ca nu o sa frece.. eventual mai bagi un BL de la roly si ai scapat de griji. Si eu intentionez sa pun dimensiunile astea mentionate mai sus pe masinutza, insa din lipsa de fonduri mai stau unpic :grin: OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raoul Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! In zilele urmatoare o sa incep sa pun poze cu acaretul. Cat despre Rolly nu vreau sa vorbesc de fapt el nu vrea sa-mi vorbeasca nu stiu de ce dar dupa ce i-am comandat un kit de inaltare si am asteptat 2 saptamani nu a mai avut nici chef sa-mi raspunda la telefon macar sa-mi spuna daca sa mai astept dupa el sau nu.(kit-ul nu l-am primit). Dar asta-i viata poate s-a intamplat tocmai la mine ca sunt norocos din fire. Noroc cu Maurizio ca i s-a facut mila de mine si a realizat el totul la cele mai inalte standarde. Un adevarat pasionat si un meseris desavarsit.(meserias in sensul de inginer) Dar sa las pozele sa vorbeasca... :top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! Draga Raoul, asa interpretezi tu ca nu am avut "chef". Faptrul ca nu am raspuns inseamna ca probabil am fost plecat si eram in Roaming. Nu cred ca a fost vreun caz in care sa nu trimit cat s a putut de repede ceea ce s a comandat sau sa nu raspund la telefon. Acum nu spun ca nu se pot intampla neintelegeri. Oricum din cate imi aduc eu aminte, aveai numarul lui Paul cu care puteai oricand sa vorbesti si care cu siguranta te ajuta. In orice caz imi cer scuze in cazul in care a fost greseala din partea mea, si ma bucur sincer ca ai rezolvat problema. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raoul Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! Stimate Rolly Eu dupa ce ca am comandat ceva la tine si nu la Paul (persoana despre care nu stiam nimic ...si nici acum) macar un raspuns meritam si eu. Despre tine am citit numai lucruri bune si de aceea am acceptat acea tranzactie eu fiind de buna credinta am lasat banii la service cum ne-am inteles si am asteptat....si am asteptat....si te-am sunat si nu ai mai raspuns nici la telefon. Ca tu ai fost plecat...nu e vina mea...dar un telefon catre un client de-al tau cu masina desfacuta trebuia sa dai. Asa inteleg eu economia de piata. In rest dupa conversatiile telefonice pe care le-am avut am dedus ca esti o persoana deosebita si cu drag as dori sa ne cunoastem odata si odata indiferent de ceea ce s-a intamplat.(dar dai o bere:2dr) Cu respect, Raul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! Ok, s a facut!:h5 Dau eu berea, cu scuzele de rigoare. Cu stima, Roly 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! Salutare , vreau sa-mi iau pe vitara mea [fara sa aiba inaltari] Goodyear Wrangler DuraTrac Tires 235/ 75 R15 credeti ca o sa frece ? Mai sus colegii ziceau ca doar 205/75 R15 nu ar freca ! In prezent am 255 60 R15 si nu am probleme ! Multumesc pt raspuns ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! O sa frece sigur. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! atinge doar pe fata ? Eu am extensii mari pe exteriorul aripilor si se vede nasol daca pun anvelope inguste.... Nu merge macar pe spate sa pun mai late si cat mai inalte...si pe fata mai inguste ? [am gasit ceva sh si de obicei doar perechi de cate 2 au bune si mi-ar fi usor sa le pun asa...]...Multumesc ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crcul Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! Nu cred ca e o idee buna sa "amesteci" dimensiuni de cauciucuri chiar si pe punti diferite...e adevarat ca poti folosi 4x4 doar pe suprafete cu adevarat lipsite de aderenta ..dar mai bine nu amesteci...dar daca torusi vrei ..intra pe un simulator de dimensiuni ale rotilor incaltate cu diferite dimensiuni de cauciucuri si compara ..sa fie macar cat mai apropiate.. La sfarsit de drum..asfaltat..:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 (editat) Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! ANVELOPE !!! In sfarsit m-am decis : imi iau rEsapate de la un tip de la Orastie, profilul Traker dimensiunea 205/75/R15 - el zice ca nu exista, eu sper sa faca rost - INTREBARE : fara sa inalt vitara voi avea surpriza sa frece ? sau in cel mai rau caz 195/80 / R15 - dar va arata ca un "kur" si nu prea pot sa ma impac cu ideea [acum am de strada 255/60/15] - revin cu aceeasi intrebare - fara sa o inalt are sa frece ? Multumesc mult si scuze ca v-am stresat atat! Editat August 26, 2010 de Astral :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! 205/75 nu cred ca o sa frece iar cele 195/80 eu am avut profil simex pe vitara cu sl de 5 si atat. Arata caraghios si nu freca deloc. Nimeni nu iti poate garanta daca o sa frece sau nu, indiferent de dimensiuni din diverse considerente: Anvelopele reesapate sunt de regula mai "generoase" decat cele standard din cauza incarcarii, difera foarte mult de la fabricant la fabricant. Masina ta nu este una noua, poti avea diverse carente, ca de exemplu ca un suport al caroseriei sa fie intrat in caroserie sau alte dimensiuni sa nu fie respectate. Oricum incearca cu cele mici ai cele mai bune sanse sa nu frece. Iti spun din ecperienta proprie si nu din auzite sau alte tembelisme ca odata ce incepi nu o sa te saturi si o sa tot vrei mai mult. In cazul meu am inceput cu 205/75, astea erau pe masina, dupa care am trecut la 195/80/r15 profil Simex de la Insa dupa care am trecut pe 215/80 r15 de la Tagom(mud sport) iar acum sunt la 31/10.5/15 si deja pregatesc terenul pentru niste gume si mai mari si alte nebunii:banana 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! AM probat , am cumparat insa 215/75 R15 vin bine , pe jantele mele J7 , nu freaca !!! as fi incercat si 215/80/R15 dar aproape sigur frecau dupa cum au cazut primele...asa ca nu am mai pierdut vremea.... Abia astept sa le vad in teren.... :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! acum sa ma si laud un pic .... :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! Eu as opta pt .primul din cauza faptului ca are profilul mai dens (suprafata de contact) si pe asfalt cred ca se comporta mai bine :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! acum sa ma si laud un pic .... o poza si cu roata din spate ai? trebuie sa schimb si eu cauciucurile si sunt in ceata :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnnyg_ro Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! Si eu vreau sa fac niste schimbari la gume...insa eu o folosesc mai mult la munte, la cabana..si nu prea stiu ce sa iau. Dina cand in cand mai face si un drum la oras ( aprox 20 km de cabana) dar mai rar... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! stie cineva de unde sa iau un simering ax cu came? si de care, vitara 8v 1993. scapa ulei, si am gasit ceva pe net dar nu stiu de care imi trebuie precis :| In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spy07 Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! stie cineva de unde sa iau un simering ax cu came? si de care, vitara 8v 1993. scapa ulei, si am gasit ceva pe net dar nu stiu de care imi trebuie precis :| este la fel ca cel de la arborele cotit ma uit in garaj si dupa 9 iti spun si codul OFF-ROAD Club 4x4 CUGIR VITARA 99 :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! multumesc:) astept In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spy07 Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 (editat) Re: Mi-am luat VITARA....AJUTOOOR!!! dimensiuni simering ax came:47x32x6 cod: NOK BH 1941F 92038 Editat Aprilie 19, 2011 de spy07 OFF-ROAD Club 4x4 CUGIR VITARA 99 :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Mi-am luat VITARA....Am nevoie de cateva sfaturi !!! multumesc frumos :) raman dator In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spy07 Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Mi-am luat VITARA....Am nevoie de cateva sfaturi !!! daca tot desfaci distributia schimbale ambele si la arborele cotit si la axul cu came OFF-ROAD Club 4x4 CUGIR VITARA 99 :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Mi-am luat VITARA....Am nevoie de cateva sfaturi !!! si la arborele cotit de care imi trebuie? In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate