Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pablo din Slovakia

Vizitator pabloaro240

Postări Recomandate

Vizitator pabloaro240

Bună ziua, numele meu este Pablo, români ştiu, să mă ajute să traducator Google. :) Eu locuiesc în Slovacia, am găsit acest forum de şansă, şi am văzut maşinile mari, ARA.

Am deja Aro cinci ani, e super masina. Adăugarea de câteva fotografii.

Prima Imaginea este de 5 ani în urmă

Două fotografie este împuşcat de azi

I se va adăuga treptat mai multe fotografii şi o descriere a masinii,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator pabloaro240

Re: Pablo din Slovakia

:cl

În primul rând, anvelope 7.50 R16 Barum

AVON apoi 31x15, 5 R15

mai arcuri fata, spoiler nou

Link spre comentariu

Hi,wouldn`t be easy for you to write in english?I hope u manage with translation so:

Bravo pentru initiativa,chiar a iesit frumos.Hardtopul e original sau de la alta masina?

:hl:hl:hl
Link spre comentariu

wellcome, pablo!

Are hardtop ??!! Interesant.........:grin:

majoritatea Aro 240 din Cehia si Slovacia au asa ceva. cel mai probabil e facut de vreo firma acolo, intrucat tot ce am vazut pe net arata la fel, iar din fabrica nu s-a pus asa ceva.

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

Vizitator pabloaro240

hard-top este cel original, aici fiecare are ARO 240 :y

Mai multe fotografii

motor Mercedes 3.0

osie nissan patrol

Link spre comentariu

Bine ai venit @Pablo :h5

Baga mare cu etapele upgradarii , ca nu avem nevoie de traducere, intelegem perfect :grin:

Doar vorbim aceeasi limba ... offroad language :y

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Felicitari Pablo!

Am remarcat toate imbunatatirile si modificarile !!!:br:br:br

Modificarea capotei de la motor mi se pare de mare efect!

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

Respecte Pablo, frumoasa masina, felicitari pentru munca depusa.

Dragi colegi de forum si de pasiune, tocmai primim o lectie, lectie din care ar trebui sa invatam sa nu mai discreditam instinctiv tot ce-i romanesc.

In vreme ce la noi in tara Aro-urile merg la fieru vechi(sau se vand pe bani de un telefon mobil) de intr-un an doi v-a fi sarbatoare cand mai vedem unu pe drum, altii, in tari mai normale le transforma in MASINI DE TEREN.

Mai ganditi-va...

Felicitari inca o data Pablo, multumim de lectie:h5

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

Vizitator pabloaro240

Este super ce ai facut,toata stima,dar am si o intrebare,de ce ai ales sa modifici un Aro?:br

Dacă am înţeles corect, astfel încât să ne întrebe de ce s-au schimbat atât de ARO.

1. motor de ARO L25 este un bun, puternic, dar eu mărturisesc diesel. Acest motor este o cateva cai mai puternic decât L25 şi nu există încă montat Turbo, Turbo foraj capul meu pentru o lungă perioadă de timp, şi cu siguranţă merge mai departe.

2.Aro 240 axe sunt la fel de bun ca anvelope originale de pe masina cand am pus săgeţi Aro 7.50 R16 anvelope aşa că am smuls jumătate de axe, şi ne-au nebavilo cumpere încă nou, asa ca alegerea a căzut pe osie solidă. Ne gândim la axe M461, dar nu trebuie să fie rotit pe axa din faţă, după cum ştiţi, din cauza articulaţii cardanice şi nu am vrut să fac, astfel de alegere a scăzut axe Nissan sunt doar € câteva mai scumpe şi la fel de puternice, au frane pe disc pe puntea fata si poate obţine cu uşurinţă de la noi piese de schimb pentru o € câteva

cu noi, asa ca spune ca "gustul alimentelor în creştere"

Odată ce un om începe să se modifice masina asa ca nu este mult, dar e amuzant şi ne distra. :dr1

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator nelutzu

Pablo vitajte na tomto fóre :W

imi place masina ta, rotile alea sant criminale... felicitari si urmarim toata evolutia masini....ahoj....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare