Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un troliu pt vitara

grasuxxl

Postări Recomandate

***Am incercat sa dau de calinvas pt un troliu, dar nu-mi raspunde la mesaje. este pe forum cineva de la MISUTONIADA care-mi poate da niste preturi pt t-max-uri? ( ca la ei pe forum nu gasesc ac preturi)

***sau pot lua de aceeasi bani ceva mai bun? (firma si automat nu firma ci rezistenta si fiabilitatea produsului ma intereseaza)

!!!!!!!!! pentru a nu crea probleme de reclama sau antireclama la produse astept si raspunsuri pe privat

!!!!! daca iau un troliu, nu vreau sa ma rog de fiecare data sa nu se arda sau sa ma scoata din necaz, asadar vreau ceva bunicel.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: un troliu pt vitara

multumesc . am trimis un mesaj. dar voi ce mi-ati recomanda, nu neaparat dintre cele pe care le au ei? (astept si pe privat)

- as vrea sa-mi spuneti din practica, pt ca nu am folosit un troliu pana acum si nu stiu ce sa caut.

- spuneti-mi (ex. troliul x este bun pt ca... dar y e bun pt ca...eu ti-as recomanda pe z pt ca..)

:oldva rog sa completati conform formularului de mai sus:grin::grin::grin: ( se accepta glume pe forum nu?), dar e si putin adevar , desi stiu ca cel mai bine se afla din practica ( am schimbat 4 tipuri de cauciucuri pana am ales pe cele ce-mi convin- dar atunci nu era topicul de acum cu cauciucuri off... ce e f util, iar daca s-ar face si la trolii ceva asemanator ar fi ffff util celor nestiutori ca mine)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare