Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zgomote si scartaieli intr-un Land Rover

Mihail

Postări Recomandate

Salutare.

Cum remediem anumite zgomote la un Land Rover?

De exemplu eu am avut un zgomot ciudat cand deschideam usile si am dat cu un spay cu vaselina alba si s-a rezolvat...

Am un zgomot enervant la usa din spate care scartaie in mers...aveti idee cum sa o fac sa stea mai stransa pe chedere sau cu ce sa dau pe chedere?

From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain]

Land Rover - Discovery 2 (Largareta)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Zgomote si scartaieli intr-un Land Rover

Salutare.

Cum remediem anumite zgomote la un Land Rover?

De exemplu eu am avut un zgomot ciudat cand deschideam usile si am dat cu un spay cu vaselina alba si s-a rezolvat...

Am un zgomot enervant la usa din spate care scartaie in mers...aveti idee cum sa o fac sa stea mai stransa pe chedere sau cu ce sa dau pe chedere?

Chestuiile alea sub fornma de U in care se prinde incuietoarea se pot regla din suruburile alea cu cap stelar, le slabesti si le impingi putin.......dar tre sa ai grija ca daca nu le reglezi cum trebe s-ar putea sa nu se mai deschida ca lumea

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Pe mine ma enerva un scartait atunci cand deschideam trapa de plastic , sistemul de inchidere era din plastic si glisa pe fier. Rezolvat cu spray wurth de mecanisme fine. Parca si Hardtopul mai sccartaie din cand iin cand dar nu asa de tare incat sa ma streseze.

Freelander 2002 td4

Never stop exploring
Link spre comentariu

De exemplu eu am avut un zgomot ciudat cand deschideam usile si am dat cu un spray cu vaselina alba si s-a rezolvat...

Am si eu 3 spray-uri cu vaselina alba,diferite marci,toate sunt foarte corozive. Eu am dat la balamaua de la usa spate si a manca vopseaua de pe langa splint , acum se vede rugina pe margini. Nu recomand. Mai bine pune ulei de motor.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare