Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cunoasteti acest Pajero Sport???

ursuletz_82

Postări Recomandate

http://www.auto.ro/mitsubishi-pajero/502981.html?utm_source=4tuning&utm_medium=cpv&utm_campaign=4tuningads

M-ar bate gandul unui schimb,cu aceasta masina. Poate cineva sa-mi dea mai multe indicii despre ea? E cam dubioasa,am vazut-o de mai multe ori de vanzare daca bine imi amintesc.De aceea am deschis acest topic,fiind foarte confuz.

Un alt aspect este ca "propietarul" pretinde ca e pe numele lui locuieste in SB si are firma in B.Desi sustine ca e pe persoana fizica.Apoi daca l-am intrebat ce are AC sau Clima,balbait oarecum a spus clima?! da are clima.

Masina in speta ma atrage deoarece are multa multa forta 3000 cmc si cca 170 CP.

Imi da de gandit un pic statutul ei in privinta propietarilor,stare tehnica...asa ca oricine poate da indicii il rog sa nu ezite.

Cu siguranta am mai vazut o pe undeva dar.........:ang3:ang3:ang3 acu nu-mi amintesc

O saptamana cat mai placuta!

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare