ursuletz_82 Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 http://www.auto.ro/mitsubishi-pajero/502981.html?utm_source=4tuning&utm_medium=cpv&utm_campaign=4tuningads M-ar bate gandul unui schimb,cu aceasta masina. Poate cineva sa-mi dea mai multe indicii despre ea? E cam dubioasa,am vazut-o de mai multe ori de vanzare daca bine imi amintesc.De aceea am deschis acest topic,fiind foarte confuz. Un alt aspect este ca "propietarul" pretinde ca e pe numele lui locuieste in SB si are firma in B.Desi sustine ca e pe persoana fizica.Apoi daca l-am intrebat ce are AC sau Clima,balbait oarecum a spus clima?! da are clima. Masina in speta ma atrage deoarece are multa multa forta 3000 cmc si cca 170 CP. Imi da de gandit un pic statutul ei in privinta propietarilor,stare tehnica...asa ca oricine poate da indicii il rog sa nu ezite. Cu siguranta am mai vazut o pe undeva dar.........:ang3:ang3:ang3 acu nu-mi amintesc O saptamana cat mai placuta! In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate