Biggy Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Dragi Cunoscatori, Cum pot sa aflu numele si nr. de telefon al proprietarului unui LR Defender cunoscand seria de caroserie Multumesc! "Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil. Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile. Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Cum gsesc proprietarul unui LR Defender stiind seria de caroserie? Salut seria caroseriei este trecuta in cartea de identitate a masinii.Corect?In cartea de identitate este trecut si proprietarul.Dupa mine cu o pila la RAR ar trebui sa afli cine este proprietarul.Daca gresesc astept alte pareri :wink:.Detalieaza un pic situatia ce ai patit si de ce ai nevoie poate sunt colegi care te pot ajuta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Cum gsesc proprietarul unui LR Defender stiind seria de caroserie? Sau afli pe baza seriei la ce firma e asigurat aici: http://cedam.csa-isc.ro/ Si in functie de rezultat incerci sa afli de la asigurator identificarea proprietarului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Cum gsesc proprietarul unui LR Defender stiind seria de caroserie? Salut seria caroseriei este trecuta in cartea de identitate a masinii.Corect?In cartea de identitate este trecut si proprietarul.Dupa mine cu o pila la RAR ar trebui sa afli cine este proprietarul.Daca gresesc astept alte pareri :wink:.Detalieaza un pic situatia ce ai patit si de ce ai nevoie poate sunt colegi care te pot ajuta. Poate masina e inmatriculata in alta tara si nu are nevoie de RAR. Curios este cum de a retinut seria caroseriei si nu nr. de inmatriculare , care era mult mai util la identificare. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Cum gsesc proprietarul unui LR Defender stiind seria de caroserie? Poate e furata si vrea omu' sa o dea inapoi ! :ha: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Cum gsesc proprietarul unui LR Defender stiind seria de caroserie? Mda vad ca omul nu a mai dat nici un detaliu. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Biggy Postat Iulie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Cum gsesc proprietarul unui LR Defender stiind seria de caroserie? Va multumesc pentru raspunsuri. Ideea e ca am vazut un Discovey lovit / ruginit / si cu numere romanesti de bucuresti, daar am fotografiat doar seriile, numarul nu :al Incerc variantele pe care mi le-ati sugerat si va tin la curent ... Scuze ca nu prea mai stau pe forum in ultimul timp ... "Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil. Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile. Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Cum gsesc proprietarul unui LR Defender stiind seria de caroserie? Ori este Defender ori este Discovery? Sa nu cumva sa fie Jeep...... Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Cum gsesc proprietarul unui LR Defender stiind seria de caroserie? Va multumesc pentru raspunsuri. Ideea e ca am vazut un Discovey lovit / ruginit / si cu numere romanesti de bucuresti, daar am fotografiat doar seriile, numarul nu :al Incerc variantele pe care mi le-ati sugerat si va tin la curent ... Scuze ca nu prea mai stau pe forum in ultimul timp ... Si nu era mai simplu sa intrebi in zona, a cui este masina ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Cum gsesc proprietarul unui LR Defender stiind seria de caroserie? Mergi pana acolo ia o bata de baseball distruge-o de tot ... si scrie-i cu surubelnita pe usa ...Cumpar acest auto, indiferent de stare...telefon ... :grin: Era Nissan sau era verde, ca pana la urma n-am inteles ...Totusi in ce zona ai vazut-o si ce culoare era ... Iti mai amintesti? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RuffRider Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Cum gsesc proprietarul unui LR Defender stiind seria de caroserie? Draga BIGGY Daca ai merge napoi la masina si ai fotografia si numerele si asa ai puzzleu intreg ?! sau intreb acolo vreun vecin binevoitor..daca o fi..despre propietar..poate o emigrat baetu in canada d ex.. :) imi place ca devine serial politist deja :))) hai noroc in rezolvare misterului..da sa ne informezi si pe noi de reusita, ca poa mai intampina vreun coleg aceasi problema .:) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate