sdc Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 De catva timp sunt si eu posesorul unui Daihatsu Feroza. Masina este adusa din Germania de mine, an de fabricatie 1995, varianta "cheala", fara servo directie, fara nimic electric si fara MRL-uri, cred ca este cu flanse din fabricatie. Dupa inmatriculare vor urma o serie de upgrade-uri si reparatii de tinichigerie. Ca prime probleme, un telescop curge dupa 4 iesiri de offroad soft si se aude un scartit, ca si cum ar atinge un sabot, la roata din dreapta spate. In rest numai de bine sunt de-a dreptul incantat de masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Inca o Feroza in club Salut si bine ai venit! Usor usor incepem sa ne adunam si mai aflam si noutati. De exemplu eu nu stiam ca Feroza s-a vandut si fara MRL-uri, cu rotile fata cuplate permanent. Telescoape daca vrei am o pereche pe care le-am dat jos de pe fata si sunt inca bune, eu le-am inlocuit pe toate 4 la masina mea cu unele noi, Kayaba, identice cu cele originale. Daca vrei sa dai jos oala de frana de pe spate sa ai mare grija: eu am incercat sa fac asta si s-a stricat filetul din oala, nu stiu cum o mai scot de acolo... VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Inca o Feroza in club Bine ai venit in club !!! Sa ai parte de multe experiente placute alaturi de ferozel si sa te duca pe unde vrei tu !!! O sa vezi ca este o masina extrem de distractiva care te va face sa zambesti mai tot timpul:grin:. Sa o inspectezi bine de rugina mai ales pe sub bara spate deoarece acolo se mai face uneori rugina la aceasta masina si pe viitor pune-i si un bullbar ,este extrem de util. Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Inca o Feroza in club salutare! sa o stapanesti sanatos!! o alegere buna! asculta la ryder ca este mmeserias si tatic de feroza! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Aprilie 11, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2011 (editat) Re: Inca o Feroza in club Dupa noile modificari aduse (arcuri foi noi, ridicare din barele de torsiune si bineinteles cauciucuri) postez si eu niste poze cu Rozica mea... http://img64.imageshack.us/img64/1505/photo0018rb.jpg http://img84.imageshack.us/img84/8592/photo0019mm.jpg http://img18.imageshack.us/img18/3929/photo0020g.jpg Uploaded with ImageShack.us Editat Aprilie 12, 2011 de sdc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 (editat) Re: Inca o Feroza in club dupa noile modificari aduse (arcuri foi noi, ridicare din barele de torsiune si bineinteles cauciucuri) posez si eu niste poze cu rozica mea.. uploaded with imageshack.us salut te asteptam la intalnire vezi data si locatia daca sunt ok Editat Aprilie 11, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Inca o Feroza in club Ce gume si ce arcuri ai pus? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Inca o Feroza in club :W Bine ai venit! S-o stapanesti sanatos! Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Aprilie 12, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Inca o Feroza in club Ce gume si ce arcuri ai pus? Gumele sun BfGoodrich MT KM2 235/75/15 si arcurile sunt facute la Arc Grup Jibou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosaro Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Inca o Feroza in club Gumele sun BfGoodrich MT KM2 235/75/15 si arcurile sunt facute la Arc Grup Jibou. Frumoasa masina,ii sta bine pe tocuri...dar gumele sunt at-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Inca o Feroza in club Frumoasa masina,ii sta bine pe tocuri...dar gumele sunt at-uri cred ca mai degraba sunt MT-uri KM2.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Inca o Feroza in club Frumoasa masina,ii sta bine pe tocuri...dar gumele sunt at-uri Gumele Sunt Bfg Mt Km2 Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Inca o Feroza in club hai , poate bagati o cearta mica despre cauncioace:ha::ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Inca o Feroza in club Frumoasa masina,ii sta bine pe tocuri...dar gumele sunt at-uri MUD-TERRAIN.............se vede pe ele.............. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosaro Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Inca o Feroza in club Nu credeam ca o greleala, a mea, starneste atatea polemica.Fiind diferit de vechiul profil,am crezut ca e altceva si cred ca in viteza am fost indus in eroare si de marcajul T/A.Sper sa fie cel putin la fel de bune ca vechiul model. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Inca o Feroza in club In noroi nu sunt la fel de bune. Vechiul nu se mai importa din cauza limitelor de zgomot impuse de Ue. Acelasi profil il au resapatele de la Insa Turbo cu profilul Dakar. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate