Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Injectoare aro

cris_luc

Postări Recomandate

Nu stiu ce diuze sa mai pun pe injectoarele de la aro (motor brasov) am schimbat trei randuri de diuze noi.....le pun acuma la pompagiu, le montez pe masina, merge motorul perfect nu scoate nici un fum fizibil...merge asa cam doua saptamani si praf de ele nu te mai vezi pe langa masina. Le dau jos le duc la pompagiu si is gata curge motorina din ele pur si simplu...

Intrebarea mea: :grin: stie cineva niste diuze straine sau ce as putea face sa rezolv problema?:hl

Cu stima , Cristi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Injectoare aro

Si eu m-am lovit de problemele astea, pana m-am invatat sa le fac singur, dar intr-un atelier cu tot ce trebuie.

Nu-ti lua sub nici o forma injectoare "no name", made in china !!! Sunt facute din fier de potcoave! Daca treci pe la Sibiu, ia pompa aia cu tine, avem aici tot ce trebuie. Tel. 0744 866 296, Dan.

ARO, oriunde, oricand...
Link spre comentariu

dane, poate ma rezolvi si pe mine ca si eu aceeasi problema, e drept ca nu am decat 3 pistoane

rog sa te uiti tu dupa injectoare bune, DAR NU BOSH, ca sunt 330 ron bucata si mai bine imi pun motor de nissan :grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Diuze DTP (Diesel Truck Parts Germania):

Product range: Nozzles (Hole-Type S Size)

DTP Part No.: DTP 11 199

Reference: 0 433 271 199

Description: NOZZLE - DLLA 145 S 448

Se gasesc in Iasi (si alte orase) la http://www.szakalmetal.eu/ro/

Sau http://www.dtp.com.ro/en_contact.php

Pretul era aproximativ 15Euro bucata + TVA, acum un an jumatate. Daca suna cineva si se intereseaza, il rog sami spuna pretul curent.

Colegul nostru Maxim din Siberia le are pe masina din 2003 si merge foarte fericit cu Brasovul in Siberia cu ele.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare