cris_luc Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Nu stiu ce diuze sa mai pun pe injectoarele de la aro (motor brasov) am schimbat trei randuri de diuze noi.....le pun acuma la pompagiu, le montez pe masina, merge motorul perfect nu scoate nici un fum fizibil...merge asa cam doua saptamani si praf de ele nu te mai vezi pe langa masina. Le dau jos le duc la pompagiu si is gata curge motorina din ele pur si simplu... Intrebarea mea: :grin: stie cineva niste diuze straine sau ce as putea face sa rezolv problema?:hl Cu stima , Cristi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Injectoare aro Si eu m-am lovit de problemele astea, pana m-am invatat sa le fac singur, dar intr-un atelier cu tot ce trebuie. Nu-ti lua sub nici o forma injectoare "no name", made in china !!! Sunt facute din fier de potcoave! Daca treci pe la Sibiu, ia pompa aia cu tine, avem aici tot ce trebuie. Tel. 0744 866 296, Dan. ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: Injectoare aro dane, poate ma rezolvi si pe mine ca si eu aceeasi problema, e drept ca nu am decat 3 pistoane rog sa te uiti tu dupa injectoare bune, DAR NU BOSH, ca sunt 330 ron bucata si mai bine imi pun motor de nissan :grin: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: Injectoare aro Diuze DTP (Diesel Truck Parts Germania): Product range: Nozzles (Hole-Type S Size) DTP Part No.: DTP 11 199 Reference: 0 433 271 199 Description: NOZZLE - DLLA 145 S 448 Se gasesc in Iasi (si alte orase) la http://www.szakalmetal.eu/ro/ Sau http://www.dtp.com.ro/en_contact.php Pretul era aproximativ 15Euro bucata + TVA, acum un an jumatate. Daca suna cineva si se intereseaza, il rog sami spuna pretul curent. Colegul nostru Maxim din Siberia le are pe masina din 2003 si merge foarte fericit cu Brasovul in Siberia cu ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Injectoare aro Multumesc mult:tk:tk O sa ma ocup cat de curand, deocamdata ramane putin pe langa treaba ca nu am timp de ele.Dan poate o sa luam legatura :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Injectoare aro duzele de injectoare de la mercedes w 123 -COBRA de 2400 cmc sunt extraordinare . baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hbogdan Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: Injectoare aro Dar pe un motor Renault F8Q248, ce injectoare/duze se pot pune? Am inteles ca vin cu Lucas (ca si pompa), vad ca fostul proprietar a pus Bosch. Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arcasul Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Injectoare aro duzele de injectoare de la mercedes w 123 -COBRA de 2400 cmc sunt extraordinare . Merg fara modificari pe Brasov? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate