Piratu Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 (editat) In cautare de noi locatii decat cele autohtone, locuri pe care le stiti si a fost bine, locuri pe care le-ati vizitat si a fost rau,etc... Editat Iulie 13, 2010 de Piratu' uituc Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? Am dat un search pe forum: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53548&highlight=concediu Sunt cateva zone frumoase prezentate pe acolo. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? Am citit topicul cu pricina si in afara de Muntenegru unde apare numele orasului respectiv restul sunt Bulgaria, Turcia, Grecia,etc..... Eu unul as fi vrut sa stiu un nume de hotel unde a stat vreun coleg de forum, orasul cu imprejurimile lui si lucruri de vizitat-facut si alte detalii de care ai nevoie inainte sa pleci la drum. Daca vreun moderator considera ca acest nou topic este un abuz, il poate inchide. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? Iti recomand insulele Canare. Incepand cu Gran Canaria si terminand cu Tenerife (care este foarte comercial). Singura chestie ca iti recomand sa te duci acolo prin martie cand sunt tot 30 grade ca si acum, doar ca preturile sunt mai mici si nici nu este asa multa aglomeratie. Eu am fost anul acesta cu o rezervare facuta prin booking.com si a fost absolut superb, ca sa nu mai zic ca toata distractia a fost vreo 600eur pentru 2 persoane timp de 7 zile (bilete avion, cazare, mancare, masina inchiriata, bani de cheltuiala). Inevitabil la anul voi merge din nou caci merita din toate punctele de vedere :D GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? Coincidenta sau nu am fost si noi in Tenerife la sfarsitul lui Martie. Intr-adevar ei stiu sa faca turism. Am avut in fiecare zi o destinatie printr-o agentie de la parterul hotelului in care am stat si a fost superb. Din pacate vara aceasta nu dispun decat de o saptamana de concediu si as vrea undeva mai aproape si la soare. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? La Soare si aproape (ca sa ajungi cu masina) - Croatia, Bulgaria sau Grecia. Eu am fost anul trecut in Bulgaria si am fost foarte multumit de hotelul in care am stat, cu serviciile aferente (Zornitza Sand), insa nu prea ai multe lucruri interesante de vazut in jur (in afara de Nessebar, care este superb - orasul vechi si Balcicul, pe care poti sa-l vizitezi la dus sau la intors). De aceea as recomanda, totusi Grecia (unde, spre rusinea mea, nu am fost inca) sau Croatia (nici acolo nu am ajuns inca, insa am auzit ca e foarte frumos, doar ca e mai scump si vremea nu este intotdeauna insorita). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? Pentru cei care sunt ca mine, adica in concediu sa se duca, sa vada, sa se destrabaleze, sa viziteze, sa incerce, recomand Oktoberfest. E f scump totul, de la cazare la transport si preturi acolo. Aglomeratie cat cuprinde. Cel mai mare festival din europa, bere ......... toata. Veselie maxima, concerte fara numar, nebunie si iarasi nebunie. http://www.oktoberfest.de/en/ In afara de asta, Munchen-ul are cea mai mare ingramadire de muzee/mp in germania si standardul de viata e mai ridicat decat in Berlin. Deci....aveti ce vedea. Cand ma intorc, va povestesc impresiile. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? Salutare recomand Grecia anul asta am fost a 2-a oara.Mai exact Halkidiki-bratul Sithonia-oraselul Neos Marmara.Poti face destule cum ar fi :excursie la Meteore, vizitare oras Salonic, excursie la Waterparc langa Salonic, diverse plimbari organizate cu vaporase, inchiriere de ambarcatiuni de mici dimensiuni (4 persoane cam 90 euro pe zi de barcuta nu necesita licenta de pilotaj sau cum io spune).Te poti plimba cu masina de jur imprejurul bratului unde vei da de multe plaje izolate si de alte mici orasele ma rog sate unde te poti opri sa mananci pe la multele taverne.Daca te duci cu masina ta si este 4x4 te poti plimba prin ''muntii'' aia ai lor sau cum am spus mai sus sunt drumuri care coboara pana la nivelul marii si ajung la tot felul de plaje. Cu autocarul am facut 12 ore cu masina faci un pic mai putin.Pe Bulgaria sa ai grija sunt limitari multe de viteza si e plin de gabori spagari.Le dai 5 euro si ai scapat in schimb in Grecia nu merge cu spaga aia te baga in masina direct si la sectie.Deci nu depasii viteza. In Neos Marmara poti merge pe cont propriu si iti iei cazare de acolo pentru ca vei gasii pe la toate casele sau iti rezervi de aici prin agentie.Majoritatea sunt fara masa dar nu-i problema preturile sunt rezonabile. In rest ce sa spun apa curata, plaja curata zona linistita peisaje superbe lume foarte amabilaetc etc. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? Si eu recomand bratul Sithonia. Daca este pentru relaxare e perfect. Pentru Oktoberfest recomand rezervare loc la cort (la unul din ele) din timp (chiar 1 an inainte), altfel ajungi doar sa te plimbi pe langa ele. De vazut deschiderea festivalului. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? In afara de masinile lor la nemti nu mi-a placut nimic niciodata. Nu contest gradul de civilizatie si curatenia atat sufleteasca cat si a oraselor dar mi se pare un loc inghetat. In Grecia nu am fost nicioadata si la ea ma gandeam si eu cand am deschis topicul. Vreau liniste, o plaja curata, mancare diversificata si autohtona,etc. Cred ca anul asta am sa merg acolo. Oricum astept si alte opinii, destinatii. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? Mie mi-a placut foarte mult zona de sud a spaniei - Costa del Sol. Cateva locuri recomandate: - Tarifa - pentru plaja, baruri de pe plaja, etc. Se poate trece in Maroc. - Conil de la Frontera - foarte misto plaja, goala, surferi :) - Mijas - e mai spre Malaga zona care nu e pe plaja e foarte misto, la inaltime, arhitectura impresionanta, stradute inguste, privelisti... - Nerja - are o zona mai populata dar sunt si locuri pe plaja cu baruri si foarte putina lume. O paella exceptionala la unul din ele, dar nu mai stiu care :) O alta zona foarte frumoasa mi s-a parut cea din jurul Lisabonei, in felul urmator: - Lisabona - superb oras - Tarmul pana la Cascais e plin de statiuni, nu au ceva aparte insa daca vrei chestii foarte civilizate e ok. - Dupa Cascais se intra intr-o zona de parc national unde e foarte frumos peisajul, plaje neamenajate, etc. E mai salbatic insa foarte impresionant. - Sesimbra - e in directia cealalta fata de Lisabona, superba zona, plaje pentru surf, putini vorbitori de engleza si mai putin amenajat dar o mancare exceptionala. Si farmec... - Langa Sesimbra mai e un parc national, nu am fost dar cred ca e foarte misto. Eu am inchiriat masina in ambele destinatii, cred ca e o idee buna ca sa poti explora si chestiile mai putin "comerciale". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? Salut, imi permit sa iti dau si eu o sugestie. Nu am nimic cu grecii sau bulgarii, dar dupa opinia mea turismul lor este pur comercial, multa vorba si preturi destul de piperate (mai mici ca in RO, dar totusi mari). Anul asta am lasat Europa in pace si am fost in Egipt. Singurele costuri mai piperate, binenteles drumul cu avionul... distante mai mari, dar nimic alceva de reprosat. Acolo statutul de turist e sfant. poti fi fraierit financiar, dar intregritatea personala si siguranta sunt pe primul loc, ai ce vedea, si relaxa in voie daca ai chef. Nicaieri nu am auzit urland muzica sa iti sparga timpanele, iar servirea, comportamentul personalului hotelier, sunt ireprosabile. Lasam parate foto, camere pe sezlonguri, nu am auzit pe cineva sa se planga ca ar fi disparut un ac, ba mai mult un aparat DSLR uitat de cineva la piscina, atarna frumos intr-un cui la receptie in asteptarea propietarului, l-au verificat baietii de la securitate daca in pozele facute apare individul, apoi i l-au inmanat fara probleme celui care a reclamat pierderea lui... Daca mai vrei detalii iti stau la dispozitie. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? Spania e frumoasa si eu am gustat din plin farmecul si turismul facut de ei in Tenerife. Nu zic ca nu ar fi frumos de mers dar ma gandesc ca totusi nu dispun decat de 7 zile mari si late pentru o iesire in August. Pentru coastele spaniei mi-ar trebuie macar doua saptamani, daca tot merg sa ma si odihnesc, sa si vad ceva, sa si colind,etc. Despre Egipt eu sunt foarte rezervat. Am fost de cateva ori in Egipt(cu serviciul) si poate ca esti safe dar ei la capitolul curatenie sunt departe rau de orice standard. O mizerie mai mare ca in Cairo nu am vazut nicaieri asa ca as prefera sa vad cum e turismul in Turcia sau Grecia inainte de Egipt. Oricum multumesc ambilor pentru sugestii si astept si altele. Nu trebuie sa fie neaparat mare si plaja. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? "V-am mutat" la "Turism" ca pare interesanta si folositoare discutia ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? In afara de masinile lor la nemti nu mi-a placut nimic niciodata. Nu contest gradul de civilizatie si curatenia atat sufleteasca cat si a oraselor dar mi se pare un loc inghetat. In Grecia nu am fost nicioadata si la ea ma gandeam si eu cand am deschis topicul. Vreau liniste, o plaja curata, mancare diversificata si autohtona,etc. Cred ca anul asta am sa merg acolo. Oricum astept si alte opinii, destinatii. Daca vrei sa mergi in Grecia nu fa greseala sa mergi pe continent(paralia Katerini etc. unde merg toti romanii). E mai nasol decat la Mamaia, o sa auzi manele la tot pasul si mormane de coji de seminte. Daca vrei sa "gusti" Grecia du-te in insule. Pana acum am fost in Thasos si in Corfu. Thasos-ul este mai ieftin decat Corfu dar nu atat de spectaculos. Peste doua saptamani o sa merg iarasi in Corfu(cu cazare in Paliokastritsa). As fi ales o alta insula (Lesbos, Creta, Santorini, Rhodos), dar vreau sa fac un tur al Greciei continentale cu masina cu diverse opriri (Meteora, sudul Greciei, Termopile etc.). Iar daca mergi in Grecia nu fa greseala sa manaci la localurile de pe plaja. Mancarea e proasta, scumpa. Du-te prin sate la adevaratele taverne si o sa te simti minunat. Abia astept sa inchiriez iarasi un atv pentru 5 zile cu banii pe care ii dau la hotii aia de pe Valea Prahovei pentru o zi si sa fac putin offroad:) http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? Va recomand Macao,sa dati o mana la "VENETIAN",glumeam,e tare cool acolo da e scump avionul. Daca vreti ceva cu adevarat linistit si totodata deosebit pentru la mare mergeti in Corsica,in sud,Porto Vechio,am acolo un amic corsican fost campion mondial la surf,care vorbeste bine romana,are nevasta de la Campulung.Tipul are o rezidenta de 11 vilute de 6-8 persoane utilate cu tot ce trebuie ,bucatarie...etc si preturile prin septembrie sunt ok,cred ca undeva pe la 600 800 eur pe saptamana,zona e belea de faina si gagiul mai are si un iahtulet de 12m cu care va plimba in bani astia.Tipul se numeste Jean Marc Orsini.Daca e cineva interesant pun nr de tel pr contact.Numai sa intrati pe google map in zona Porto Vecchio se vedeti smecherie de mare si plaje......si evident nici urma de manele.....:grin::grin::grin: Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 16, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? Pana la urma parca vad ca sfarsesc la marea noastra cea neagra si manelista. Am sa incerc locuri noi anul acesta si cred ca am sa trec si pe la Turci si pe la Greci sa vedem unde o sa-mi fie mai bine. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? nu dispun decat de 7 zile mari si late pentru o iesire in August. Pentru coastele spaniei mi-ar trebuie macar doua saptamani, daca tot merg sa ma si odihnesc, sa si vad ceva, sa si colind,etc. Pentru sudul Spaniei e cam putin 7 zile, insa pentru Lisabona si imprejurimi cred ca e rezonabil. Poti merge prin imprejurimi ziua si seara sa te plimbi pe stradutele din Lisabona - farmecul unui pahar de vin bun pe o strada ingusta si pitoreasca e desavarsit :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? M-am decis si am sa merg in Aberdeen la un coleg de-al meu scotian. Am sa revin cu fotografii si locuri de vizitat in zona. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Unde ne petrecem concediul.....? Cum am mai scris si in topicul celalalt, pentru 7 zile as merge in fosta YU. Recomand fosta Yugoslavie, peisaj incredibil, amestec de popoare foarte interesant. Am fost anul asta in: - Slovenia: foarte curata, europeana, plina de nemti, totul merge ceas, ecologie, etc. Poti face in acelasi loc caiac, parapanta, drumetie, ciclism, plaja. Noi am stat in Bovec. Minus: prea origanizati pt gustul meu, totul prea "ceas" - Serbia: ecologie ioc, poluare la greu mai ales cariere de piatra, popor interesant, bestiala zona de rafting din Parcul Durmitor / canionul Tara-cel mai inalt din Europa. Zone si campinguri extraordinar de salbatice, ideala de offroad. Oamenii odata ce te accepta, sunt foarte primitori, numai ca nu prea stiu engleza :) - Bosnia-Hertzegovina: am trecut repede, m-au ars politaii/mita insa e interesant de vazut urmele razboiului si cum trec peste el - MUNTENEGRU - UN VIS: totul superlativ: peisaj, apa, preturi, cetati conservate impecabil, femei :) Budva, Kotor, recomand croaziera golfului Nu m-as fi gindit ca linga noi este ceva atit de interesant, recomand 300% Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate