Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

,,JIGNIRILE,, cum se pot combate si care sunt masurile impotriva lor????

cobrra

Postări Recomandate

cu mare respect multor membrii ai acestui forum si implicit ai acestui sport, nu vreau sa creez divergente sau discutii aprinse.

am intampinat mai de curand o problema,, JIGNIRI VERBALE,, la adresa unor membrii ai acestui forum. sincer nu am intrat in polemica ,,pana acum,, cu nimeni si nu doresc dar atitudinea unor ,,membrii,, nu spun moderator ca este mult prea grav m-a facut sa deschid acest subiect poate delicat.

drept urmare doresc si sigur nu sunt singurul sa aflu ce se poate face in astfel de situatii?

pentru a lamurii necunoscuta va rog urmariti topicul ,,tabla butii gratare si relaxare..:tk

ca si PS : credeti ca scuzele pot fii acceptate intotdeauna?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 124
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: ,,JIGNIRILE,, cum se pot combate si care sunt masurile impotriva lor????

man, sportul asa e un sport de "refulare" pt foarte multi.... iar cateodata "jignirile" sunt la stadiul de amicale, char daca lui X sau Y i-sau umflat venele prea mult... inca nu am auzit sa se omoare vreunul de pe aici...

in legatura cu ABC-darul limbajului civilizat ..etc... cred ca unii l-au ratacit prin pod :ha: . si banuiesc ca nu te "bate" constiinta acuma sa faci pe "profesorul" ...

in alte ordine de idei, T.A.T.-ul e pe rol si incepe R.E.A.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Probabil cel mai bine ar fi ca schimbul de jigniri sa se faca pe pm sau mai ales daca se cunosc prin telefon sau in fata. Sincer nici eu nu agreez astfel de comportament intr-o comunitate de 6000 de persoane , vorba aia...nu da biine pe sticla.

De ce atunci cand vreau sa imi spal ochii intr-un topic gen Tabla butii....unde oameni posteaza pozele lor , intamplarile lor , sa fie f.... de unu sau altu cu jigniri..

Never stop exploring
Link spre comentariu

Astfel de replici se dau maxim pe privat.

:cleste un forum constructiv, nu unul de aratat muschii :top

Prin alias-urile create pe acest forum, cu totii suntem intr-adevar egali, sau asa ar trebui sa fie.

Avand in vedere natura constructiva a acestui forum, replicile si discutiile distructive nu isi au rostul si din punctul meu de vedere sunt penibile (atentie! Replicile, nu oamenii).

Si eu am avut iesiri mai putin constructive, moderatori imi sunt martori. Chiar si cu un nr. destul de mic de postari, tot am reusit sa comit cate o gafa. Dar de fiecare data mi-am corectat-o. Si stiti ce? M-am simtit mult mai bine dupa.

Si inca ceva. Ce aveti fratilor cu gratarul? E cel mai sanatos. Eu imi prepar aproape tot ce inseamna "mortaciune" la gratar. In fiecare weekend, trec ceva prin foc, chiar daca nu totdeauna in aer liber. Ma multumesc si cu aragazul din dotarea casei. Si de cand am renuntat la unsuroase, ma simt mult mai bine, am mai facut niste gauri la curea si am mai multa energie.

Nu prea asociez eu maneaua cu natura acestui forum, adica maneaua o asociez cu X5 din 2007 cu 300000 de km facuti in belgia si GPL, nu cu samurai din '92 cu 10000 facuti pe coclauri. Nu de alta, dar maneaua nu prea acopera troncanitul cutiei de scule din porbagaj, oricat de tare ai da-o. Cel mai bine acopera Rock-ul, alternativul, punk-ul, dance-ul, Maria Lataretu, Liviu Vasilica, in general, tzopaiala :banana.

Adica, daca il aud pe Minune ca-mi oracaie niste onomatopee indescifrabile si fraze agramate parca imi opreste shpan-ul. Simt ca vreau sa pun frana.

Pe de alta parte, cand imi urla un prodigy - Fuel my fire...fac gaura in podea sub acceleratie.:ypu

Forumistii de aici nu concureaza in grosimea haurului de la gat ci in grosimea crampoanelor de la Simex. Nu in reflexiile vopselei cameleon ci in reflexiile bulgarilor de noroi de pe capota.

P.S. Merge grav pe ravene Limb Bizkit - Break Stuff :banana

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Daca nu era topicul asta nu urmaream pana la capat topicul cu Tabla Butii. M-a lasat fara cuvinte.

Am urmarit cu mare placere topicul lui GPScu despre scurtarea Patrolului,am "scanat" pozele cu atentie minutioasa si de ieri vad "topic closed".

Propun sa se faca un topic unde sa se insulte fiecare dupa cum Ii pofteste inima dar numai acolo. Blow some steam! Sa se elibereze acolo nu in topicuri dedicate altor creatii.

Link spre comentariu

se impune un raspuns:

- nu am nimic cu gratarul, dar nu cred ca placerea oferita de acesta e benefica cu vecinatatea unui Cimitir al Eroilor, adica al unor amarati care au primit gloante in piept pt ca noi, azi, poate, sa ne permitem acel gratar.

Memoria acelor oameni nu e si ea cumva jignita de prezenta gratarului?

- regulamentul e valabil si pt moderator la fel ca pt orice user. Am postat cu garda jos, nu am nici un drept de moderare in rubrica respectiva si din acest punct de vedere sunt un simplu user, al carui nume e scris cu verde. Dar oare calitatea de moderator imi interzice dreptul de avea o opinie? Daca aceasta opinie e generata de un comportament neadecvat al unor useri ce ar trebui sa fac? Sa-i mangai pe crestet si sa le explic ca:

- nu e bine sa fluieri in Biserica

- nu e bine sa faci gratare la Cimitir........

Reactiile voastre la critica pe care mi-am permis sa o aduc ma faca sa vad de ce suntem asa cum suntem, ca nu ne pasa de tara, ca nu ne pasa de neam , ca nu ne pasa de acei de-au platit cu viata linia de hotar de la Tabla BUTII......., suntem niste ZRDENTE ( citez EUROPARLAMENTAR- JIJI Becali, nu jignesc deci) ne pasa numai strict de burta noastra, materializata in cazul in speta de gratar, de carbuni incinsi , fum si miros apetisant de carnati.

Va rog sa nu va simtiti jigniti de unul care nu intelege de ce acolo unde el aprinde o lumanare, voi faceti gratar. Eu sunt unul si voi sunteti multi! Opinia mea nu are importanta, se dilueaza in oprobiul vostru.

Imi cer scuze ca vam numit "neamuri proaste", trebuia sa va numesc .....cetateni europeni ( romani nu indraznesc sa va zic ca poate ma bleastama aia de sunt in mormintele de la Tabla Butii) practicanti de off road.

Da, realizez ca orientarea in padure dupa fumul gratarelor e mai eficienta si placuta decat utilizand GPS-ul sau terrtrip-ul, care , pe langa ca costa niste bani nici nu dau senzatia de satietate si automultumire pe care altfel offroad-ul ti-o ofera dupa munca si trolieri.

Poate reusim ( folosesc plurarul pt ca doresc sa ma convertec tagmei grataragiilor......va rog ....ma primiti?) sa omologam acest tip de orientare turistica in campionatul de off road. De ce nu? E ecologic, practic si satios !

Inca odata imi cer scuze ca v-am deranjat indraznind sa adresez acea critica stupida si neimportanta, si parasesc tastatura ca sa fug la Metro unde am auzit (din surse sigure, de la profesionisti) ca se gaseste cel mai capabil gratar demontabil, cu picioare autoblokante si suprainaltat cu kit de suspensie, cu chiptunning pt burn-out la micii mari si intercooler pt perpelirea pe indelete a carnatilor de Plescoi! Pe carbuni nu dau banii, ca am druba la mine si sigur o sa ma descurc..

Editat de nissan4x4

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Daca nu ma insel, chiar la Tabla Butii, cimitirul este COMUN pentru combatantii din AMBELE TABERE! Nici asta nu cred ca ar placea unor soldati romani morti acolo. Pe de alta parte, acolo au murit oameni TRIMISI, fortati si mai putin VOLUNTARI (valabil de ambele parti). Deci eroismul lor este tragic si mai putin voluntar...

Asa ca, oameni buni, PACE!

http://wikimapia.org/14012639/ro/Tabla-Butii

:old

Editat de Musiu'

father of three.

ex HZJ 80

Link spre comentariu

Domnilor, fiecare face ce vrea si raspunde de faptele sale!!! Cat sa-ti bagi nasul peste tot mi se pare cel putin deplasat si nu cred ca e in spiritul acestui forum. In ceea ce ma priveste chiar nu simt nevoia sa asist la asemenea polemici atat timp cat rostul acestui forum este cu totul altul. Cine a gresit sa plateasca (de asta se ocupa cei in drept) dar sa nu altereze ideea de :cl, atata vreme cat 3000 de oameni deschid in fiecare dimineata calculatorul si sunt bucurosi si interesati de ceea ce vad. Cred ca o atitudine prieteneasca ne-ar fi folositoare tuturor

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

cu mare respect multor membrii ai acestui forum si implicit ai acestui sport, nu vreau sa creez divergente sau discutii aprinse.

am intampinat mai de curand o problema,, JIGNIRI VERBALE,, la adresa unor membrii ai acestui forum. sincer nu am intrat in polemica ,,pana acum,, cu nimeni si nu doresc dar atitudinea unor ,,membrii,, nu spun moderator ca este mult prea grav m-a facut sa deschid acest subiect poate delicat.

drept urmare doresc si sigur nu sunt singurul sa aflu ce se poate face in astfel de situatii?

pentru a lamurii necunoscuta va rog urmariti topicul ,,tabla butii gratare si relaxare..:tk

ca si PS : credeti ca scuzele pot fii acceptate intotdeauna?

Scuze ??!!!!!!! Astea sunt pentru femei.Daca te simti ofensat rau rau rau ,du-te la om si spargei fatza ..(cu riscurile aferente,recte ,iti sparge el fatza daca este mai capabil).Te risti dar te simti ,,barbat "..Mai este o varianta : o lasi asa cum a cazut ,totul se uita si uite cum peste ceva timp te trezesti cu respectivul la masa la o bere ,razand impreuna de penibilul situatiei prin care nu de mult a-ti trecut.

PS-off-topic : de unde pana unde asociati manelele si tiganii cu X5 ??? Manelili ie maneli si BMW -ul este scula..Daca cioara a fost desteapta sa aleaga un BMW in detrimentul unui logan ,asta este ,,de rau " ??

Link spre comentariu

Pe undeva toti aveti dreptate!

Oricum, orice Thread, chiar si unul de acest gen ne ajuta. Stii pe viitor la ce iesire sa mergi si cu cine :2dr. Afli cui sa-i ceri parerea si pe cine sa-l lasi in plata lui. Afli cine poate fi obiectiv si iti poate da un sfat corect si cine nu se poate departa de subiectivism si incearca cu toata determinarea sa-ti imprime opinia lui.

Au am invatat in viata sa fiu actor, sa ma detasez de emotii cand discut. Rareori imi si iese, dar atunci cand imi iese, cu siguranta domin.

Oamenii de valoare nu se vad din prima. Ii iei, ii scuturi un pic si vezi apoi ce ramane. De multe ori nu ramane mai nimic, dar sunt si cazuri cand ramane si atunci esti cu adevarat castigat.

Mai am o vorba dupa care ma ghidez: Daca-mi spune unu' ca's beat, merg mai departe. Daca imi spune al doilea, ma intreb. Daca imi spune si al 3-lea...ma duc sa trag un pui de somn.

In orice disputa cel ce domina este cel care reuseste sa-si pastreze calmul. El va reusi sa-l faca pe celalalt sa se enerveze si sa-si piarda coerenta, sa actioneze si sa gandeasca dupa impuls.

Link spre comentariu

.............

PS-off-topic : de unde pana unde asociati manelele si tiganii cu X5 ??? Manelili ie maneli si BMW -ul este scula..Daca cioara a fost desteapta sa aleaga un BMW in detrimentul unui logan ,asta este ,,de rau " ??

Ai si tu dreptate : acuma au X6....:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Daca BMW-u l-a castigat din bani negrii, de pe carca lu fisu care mi-a ciordit portofelu in RATB, sau de pe carca lu fie-mea pe care mi-a rapit-o si a bagat-o la produs in spania, iar el doarme in cort in curtea vilei ridicate din aceiasi bani, atunci.....n-are rost sa trag eu concluzii.

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Ai si tu dreptate : acuma au X6....:ha::ha::ha:

Si cum X6-le nu poate merge la deal daca are putina iarba sub roate ,uite cum am scapat de manelisti ..(da sincer ,pe tine te-ar deranja uin x6 ..cu maneaua si blonda incluse in pretz?? :banana :top)

Ma baieti,din cat6e am vazut locul a ramas curat si din ce am citit in timp despre actiunile ,,tradatorilor de neam si tara " pot sa spun ca nu mi-ar fi rusine sa ies cu voi in orice ocazie...Ca se mai gaseste cineva ofticat ca a trecut de 130kg si medicul i-a interzis ceafa de porc ..si multe altele ,asta nu trebuie sa va supere.Voi sa fiti sanatosi,ca intotdeauna se va gasi cineva sa va muste de fund.:2dr

Link spre comentariu

se impune un raspuns:

- nu am nimic cu gratarul, dar nu cred ca placerea oferita de acesta e benefica cu vecinatatea unui Cimitir al Eroilor, adica al unor amarati care au primit gloante in piept pt ca noi, azi, poate, sa ne permitem acel gratar.

Memoria acelor oameni nu e si ea cumva jignita de prezenta gratarului?

- regulamentul e valabil si pt moderator la fel ca pt orice user. Am postat cu garda jos, nu am nici un drept de moderare in rubrica respectiva si din acest punct de vedere sunt un simplu user, al carui nume e scris cu verde. Dar oare calitatea de moderator imi interzice dreptul de avea o opinie? Daca aceasta opinie e generata de un comportament neadecvat al unor useri ce ar trebui sa fac? Sa-i mangai pe crestet si sa le explic ca:

- nu e bine sa fluieri in Biserica

- nu e bine sa faci gratare la Cimitir........

Reactiile voastre la critica pe care mi-am permis sa o aduc ma faca sa vad de ce suntem asa cum suntem, ca nu ne pasa de tara, ca nu ne pasa de neam , ca nu ne pasa de acei de-au platit cu viata linia de hotar de la Tabla BUTII......., suntem niste ZRDENTE ( citez EUROPARLAMENTAR- JIJI Becali, nu jignesc deci) ne pasa numai strict de burta noastra, materializata in cazul in speta de gratar, de carbuni incinsi , fum si miros apetisant de carnati.

Va rog sa nu va simtiti jigniti de unul care nu intelege de ce acolo unde el aprinde o lumanare, voi faceti gratar. Eu sunt unul si voi sunteti multi! Opinia mea nu are importanta, se dilueaza in oprobiul vostru.

Imi cer scuze ca vam numit "neamuri proaste", trebuia sa va numesc .....cetateni europeni ( romani nu indraznesc sa va zic ca poate ma bleastama aia de sunt in mormintele de la Tabla Butii) practicanti de off road.

Da, realizez ca orientarea in padure dupa fumul gratarelor e mai eficienta si placuta decat utilizand GPS-ul sau terrtrip-ul, care , pe langa ca costa niste bani nici nu dau senzatia de satietate si automultumire pe care altfel offroad-ul ti-o ofera dupa munca si trolieri.

Poate reusim ( folosesc plurarul pt ca doresc sa ma convertec tagmei grataragiilor......va rog ....ma primiti?) sa omologam acest tip de orientare turistica in campionatul de off road. De ce nu? E ecologic, practic si satios !

Inca odata imi cer scuze ca v-am deranjat indraznind sa adresez acea critica stupida si neimportanta, si parasesc tastatura ca sa fug la Metro unde am auzit (din surse sigure, de la profesionisti) ca se gaseste cel mai capabil gratar demontabil, cu picioare autoblokante si suprainaltat cu kit de suspensie, cu chiptunning pt burn-out la micii mari si intercooler pt perpelirea pe indelete a carnatilor de Plescoi! Pe carbuni nu dau banii, ca am druba la mine si sigur o sa ma descurc..

@Luigi da-i gaz ca azi au schimbat promotia la Metro.

Apropo vezi ca Metro Militari iti este mai la indemana sau poate Selgros Dr. Taberei. Nu de alta dar sa nu se altereze carnea!

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Au am invatat in viata sa fiu actor, sa ma detasez de emotii cand discut. Rareori imi si iese, dar atunci cand imi iese, cu siguranta domin.

Mult prea tare :h5! Sigur ai numai 25 de ani ? Daca da, mai exista sanse pentru tara asta !

Link spre comentariu

Si cum X6-le nu poate merge la deal daca are putina iarba sub roate ,uite cum am scapat de manelisti ..(da sincer ,pe tine te-ar deranja uin x6 ..cu maneaua si blonda incluse in pretz?? :banana :top)

...........................

Sincer ? Nuuu, nu m-ar deranja, ca l-as vinde in secunda doi cu tot cu pitzipoanca !!! :ha::ha::ha:

Oricum n-as tine o masina din asta din marcile compromise (nu le dau nume sa nu jignesc eventualii posesori nevinovati.....) de ciorile astea....

Link spre comentariu

:ha: Ar trebui sa schimbam titlul in "Sub centura".

Nu stiu de ce ma mananca pe mine in fundulea si m-apuc sa dau lectii de viata la 25 de primaveri? Cine pana ciorii ma ia pe mine in serios cand abia-mi trag mucii. :y

Si apropox de bamveu, nu m-ar deranja, ca as vinde-o imediat sub pretul pietei si de banii respectivi mi-as lua un KZJ70 si niste ARB-uri in sos de ASFIR, si jante si Simex si OME si .......

Iar pe blonda as duce-o acasa la ma-sa si la tas-u peste Prut s-o primeasca cu lacrimi in ochi, ori s-o bata cu lemnu de la uluca pana-i urca mintea din fund in cap.

Link spre comentariu

:ha: Ar trebui sa schimbam titlul in "Sub centura".

Nu stiu de ce ma mananca pe mine in fundulea si m-apuc sa dau lectii de viata la 25 de primaveri? Cine pana ciorii ma ia pe mine in serios cand abia-mi trag mucii. :y

Si apropox de bamveu, nu m-ar deranja, ca as vinde-o imediat sub pretul pietei si de banii respectivi mi-as lua un KZJ70 si niste ARB-uri in sos de ASFIR, si jante si Simex si OME si .......

Iar pe blonda as duce-o acasa la ma-sa si la tas-u peste Prut s-o primeasca cu lacrimi in ochi, ori s-o bata cu lemnu de la uluca pana-i urca mintea din fund in cap.

Pai nu ti-e mila s-o desale aia cu parul ? :ha:

Koais, hai bre s-o judecam negustoreste : vindem bemveul si tinem zdreantza ! :ha:

Ee, ce zici ? :banana

Link spre comentariu

Koais, hai bre s-o judecam negustoreste : vindem bemveul si tinem zdreantza ! :ha:

Tin sa remarc, aici nu e topic de vanzari :ha:. Rog un moderator sa mute topicul !:ypu

Link spre comentariu

Tin sa remarc, aici nu e topic de vanzari :ha:. Rog un moderator sa mute topicul !:ypu

Haoleo, trait-i-ar terranoasa, cum sa te uit pe matale fratele meu de "agheasma" ?!? Te luam si pe dvs la combinatie ! :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Asa a gandit si statu' roman, a "vandut bemveu" si a tinut "zdreanta" si nu prea a iesit combinatie. Dupe asta a trebuit sa faca credit sa plateasca taxa si Casco la bemveu, desi nu mei era al lui, si sa intretina zdreantza la mol.

Asa ca raman la planu original si iau LC-u ca sa-i fac in ciuda lui Luigi. :ypu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare