Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

,,JIGNIRILE,, cum se pot combate si care sunt masurile impotriva lor????

cobrra

Postări Recomandate

Re: ,,JIGNIRILE,, cum se pot combate si care sunt masurile impotriva lor????

pana la urma aveti dreptate se fac bisericute si chiar nu este cazul!

dar cum raspundem chiar la titlul de mai sus?

se inchide discutia si chiar nu am aflat concret?

cum?

masurile?

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 124
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

polemici ... bisericute.... orgolii.... totusi nu uitati ideea acestui topic plssss

jignirile atat si nimic mai mult nu cauza nu ideea nu ce nu cine doar jignirile....... ce au ca scop????? merita oare sa raspundem???? sincer nu ma deranjeaza multe dar sa jignesti fara un motiv anume mi se pare ............... nu uitati ca domnul cu pricina facea ,,jonglerii,, cu masina pe langa cimitir oare el nu perturba linistea eroilor?????? hai sa nu mai fim toti profesori si mari politologi...... sincer nu accept jigniri la adresa gastii mele atat si nimic mai mult. mai ales de la un ....... care cei care-l cunosc rog sa nu spuna ce si cum. nu vreau decat masuri impotriva jignirilor....... nu de alta dar se creaza un precedent si sa vedeti voi f...reala pe acest forum inca minunat. lasati orgolii si haideti sa fim realisti .... era o vorba ...RECUNOASTEREA GRESELILOR ESTE UN SEMN DE MATURITATE

Link spre comentariu

@mirciulica...!!

interesant... dar daca ieseai cu noi poate nu avei acum alta opinie?

Am spus clar ca vreau sa pun frana.

Stii cum se spune cu ala care arunca cu piatra in balta si.....

Noi am ales sa cedam!:tk

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Nessum,

In ultimile 3 mesaje va cam contraziceti, ba ca e precedent, ba ca RECUNOASTEREA GRESELILOR ESTE UN SEMN DE MATURITATE, ba ca vreti sa stiti care sunt masurile luate inainte de inchiderea topicului ba ca sunteti dispusi sa puneti frana

Sa va zic sincer opinia mea .... chiar cred ca problema asta se putea rezolva prin pm...

Am sa incerc sa evit aceste topicuri ca-mi obosesc ochii!! ...Mai ales cand e vorba de bisericute.

Sper sa o rezolvati amiabil si poate om frige vre-o data un mic, ceafa etc ...dar nu langa cimitir.:h5:h5

sanatate tuturor!

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

@mirciulica "Am sa incerc sa evit aceste topicuri ca-mi obosesc ochii!! ...Mai ales cand e vorba de bisericute."

Asta este si recomandarea mea!

Un UV400 este ok.

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Salutare de la Macinicu,

Va mărturisesc ca aprecierile jignitoare ale moderatorului nisan4x4 aruncate asupra unei intregi comunitati ma ating si pe mine, chiar daca nu am participat la acea iesire.

In ceea ce ma privește, nu e o problema de orgoliu ci de demnitate.

Consider ca acest tip de comportament nu este vrednic de statutul de moderator al acestui forum.

Cu mare regret constat ca in continuare derapajul verbal al colegului nostru moderator se continua cu ipocrizii si arogante.

Sunt convins ca nu exista parere de rau si ca scuzele sincere nu vor venii. mândria e prea mare.

Inca ceva, stiu sunt mic pe acest forum, total neimportant, dar am tinut sa imi exprim opinia in speranta ca poate colegul nostru in calitatea pe care o detine, va intelege ca are datoria sa închege comunitatea 4x4 si nu sa o risipeasca.

Toate cele bune de la Macinicu.

:cl

" I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali smile%20%2824%29.gif
Link spre comentariu

.......ma duc la munca, ma enervez (salariu mic, conditii de cacao - sunt gunoier).....ajung acasa intru pe acest forum sa ma dispun si ?!?!? NIMIC....gasesc topicuri dintr-astea fara FUN.....:ooo

@Nessum.......usurel sa nu faci vreo complicatie :old

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Eu ma simt jignit de Goganu......de ce sa aiba el 24 de cm si eu nu?

Rog moderatorii sa il baneze sa se restabileasca echilibrul :ha:

Never stop exploring
Link spre comentariu

.......ma duc la munca, ma enervez (salariu mic, conditii de cacao - sunt gunoier).....ajung acasa intru pe acest forum sa ma dispun si ?!?!? NIMIC....gasesc topicuri dintr-astea fara FUN.....:ooo

@Nessum.......usurel sa nu faci vreo complicatie :old

Mici ,carnati .... linga cimitir !!!!

O fi pastele blajinilor !!!:uameni

Nu orice om poate fi mare OM!!!
Link spre comentariu

.... sincer nu accept jigniri la adresa gastii mele atat si nimic mai mult. mai ales de la un ....... care cei care-l cunosc rog sa nu spuna ce si cum. nu vreau decat masuri impotriva jignirilor...

nu poti cere masuri impotriva jignirilor ... si tu sa jignesti pe mai multe voci

in plus ... topicul s-a transformat in atacul concertat al "gastii de la Ploiesti" impotriva lui nissan4x4 ... credeam ca suntem o comunitate ... nu o suma de "gasti"

oricum topicul ar trebui inchis inainte ca un "revolutionar" sa spuna si altele ... mai greu de inghitit

Link spre comentariu

Mici ,carnati .... linga cimitir !!!!

O fi pastele blajinilor !!!:uameni

da bine spus langa cimitir dar sa nu uitam ca multi sunteti ,,fani,, ai unei renumite beri care foloseste apa din cimitir:x

Link spre comentariu

Nu mai insistati cu inchiderea topicului!! E aiurea si am priceput de prima data, repetitia, in acest caz, nu este motivanta pt moderatori.

Surpinzator este ca daca un simplu user facea acea remarca "NEAMURI PROASTE" nu iesea atat tam-tam, dar daca a facut-o un moderator ...ei bine, e diferit! Va zic eu ca nu!

Personal sunt de parere ca diferenta dintre noi si cei cu gratare si manele nu este faptul ca noi le incingem mai departe de sosea! Dar sa eludam chestia asa!

Am citit ca suntem sau ar trebui sa fim egali pe forum! Serios?:ha: Cum asa? Adica nu suntem egali in viata, dar suntem egali pe forum? Poate:grin:...vreunul dintre voi se simte egal cu mine? Mi-ar placea sa stiu cine! Aici nu suntem egali unul cu altul, iar scuzele sunt date/acceptate intre cei care vor sa le dea si cei care vor sa le primeasca. Cobrra tu nu vrei scuze! Vrei sanctionarea lui Luigi! NO WAY!

Nea Luigi, vrei sa nu mai fie gratare langa cimitirele eroilor? NO WAY! v-ati linistit? BUN!

Link spre comentariu

Petre nu vreau scuze de aceea am si specificat ca nu le accept vreau doar RESPECT dar de la peroanele care merita ... si nu in general ci doar pentru mine. atat.:tk

ps. stiu ca intelegi :wink:

Link spre comentariu

Petre nu vreau scuze de aceea am si specificat ca nu le accept vreau doar RESPECT dar de la peroanele care merita ... si

Si ai decis ca deschizi un topic pt a obtine respect? WRONG!!! Respectul se castiga!

Link spre comentariu

topicul este deschis pentru a nu se creea precedente...... masuri tot trebuiesc luate de catre cineva la adresa celor ce jignesc verbal

Link spre comentariu

Cobrra te sfatuiesc sa-ti citesti semnatura! Este EXACT ce trebuie sa aplici ACUM!

petre exact asta era ideea:wink: felicitari pentru observatie:br de aici vine refuzul de a accepta scuzele fie ele si ironice...... oricum totul a devenit mechanical bussines :wink:

Link spre comentariu

Lasa bre , dai drumul aici ca mai sus vindeam bemveuri si zdrentze......:ha:

Mai descreteste lumea fruntea, mai lasa securea jos din mana......

Hai baga ca tu le zici bine !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare