Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

,,JIGNIRILE,, cum se pot combate si care sunt masurile impotriva lor????

cobrra

Postări Recomandate

Re: ,,JIGNIRILE,, cum se pot combate si care sunt masurile impotriva lor????

ok...dar va trebui sa dati refrsh ca sa nu scriu mai multe posturi si am sa-l actualizez p'asta la fiecare 30 de secunde ca altfel ma delogheaza....

Buuun ... Dupa cum stiti eu practic sportul minimum 2 ore pe zi. Am un prieten in bloc, un nene extrem de mare, cam cum sa va zic eu...cu un cap mai inalt decat Floyota (daca-l stiti) dar fara burtica si cu niste brate de marinar de te sperie. Mie nu-mi place sa merg cu el pe drum si-l pun vreo doi pasi in urma ca rade lumea de mine!:grin:

Ajung ieri la sala si-l vad plin de spume, urland in telefon: "Sa moara mama mea, daca nu te fac, baga-mi-as.... (cred ca stiti ce si unde). Si iti trimit si PROTV-ul pe cap si Politia! Homosexualule!" MA uitam la el, avea venele umflate ca paramele, rosu la fata, cu spume in coltul buzelor...si aud: "Adriane sa moara copii mei (n-are, dar da bine in poza vorba asta) daca nu o sa ma rogi sa ma dau jos dupa tine". M-am gandit ca vorbeste la figurat, dar am respins ideea pt ca la creierul lui nu ajunge suficient sange cat sa foloseasca la figurat expresiile, asta din cauza bicepsilor si trapezului care acumuleaza mult prea multa activitate sanguina din sistem.

Auzind totusi numele de Adrian si stiind cu cine vorbeste....m-am uitat in sala: numai baieti din oras care stiau partile. Hmmm...m-am gandit a nu e bine sa-l faca p'ala de cacat in fata lumii, asa ca m-am ridicat pe varfuri, m-am agatat de bicepsul lui care era semiincordat din cauza pozitiei in care tinea telefonul si am incercat sa-i atrag atentia ca nu e singur si afla lumea ce nu trebuie sa se afle. Amicul ma scutura ca pe o vraiuta, moment in care realizez ca sunt penibil. Asa ca-i spun: inchide ma, telefonul, idiotule! (ultimul cuvant l-am zis in soapta, asta pt ca ma bate si la fuga!)

Cu chiu cu vai inchide si putem vorbi linistiti, undeva retrasi de privirile celorlalti: Ba, ce ai? Esti nebun? Cum vorbesti cu el asa in fata tuturor?

Amicul: Ba, ce .ula mea daca e seful meu? Are sa-mi dea bani, sa-mi dea banii altfel .... (iar a inceput aici sa-mi explice cear putea el sa faca cu organul sexual, cu organul statutlui, cu organul de presa si in general cu toate organele pe care le avea in memorie)

In plina peroratie ii reamintesc: amice, TU trebuie sa IEI bani de la EL! Daca faci orice cu orice organ, nu-ti mai iei banii! Asta vrei?

El: Nu!

Eu: Pai? Atunci?

Eu: da-i un tel si spune-i ca ai luat pastile, ceva, dar ca nu ai vrut sa-l lasi gravid, nici sa-l bagi la puscarie, nici sa-i omori familia. Ci doar erai sub influenta unor energizante si credeai ca ai vorbit cu...MA-TA!

El: Ba, eu-mi bag..(iar a inceput ce poate el sa faca cu organele.....) nu-mi cer scuze!

Eu: Ba, ti-a dat sa mananci cand nu aveai?

El: DA!

Eu: Ai castigat bani grei de pe urma lui?

El: DA!

Eu: Ai de toate, relatii, bani, masina, mancare, familie pt ca ai lucrat la el?

El: Ba, nevasta mi-am luat-o ca asa a vrut .ula mea, da?

Eu: Ok, dar restul?

El: Restul...da!

Eu: Pai, si? Chiar nu poti face un silogism?

El se uita la mine, probabil din cauza ultimului cuvant, s-a incruntat si a spus: Petre, fratele meu, tata mi-a zis asa: Ba, fereste-te de oameni, ca aia iti da sa mananci, sa bei si apoi iti fute nevasta!

Eu am meditat...si am meditat si.....aud apoi perla de la el:

Asa ca, "Da-mi sa mananc si sa beau si sa vezi ce batai-ti dau!"

Cine zice ca aia cu muschi nu poate face, frate, silogisme?

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 124
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

ok...dar va trebui sa dati refrsh ca sa nu scriu mai multe posturi si am sa-l actualizez p'asta la fiecare 30 de secunde ca altfel ma delogheaza....

Buuun ... Dupa cum stiti eu practic sportul minimum 2 ore pe zi. Am un prieten in bloc, un nene extrem de mare, cam cum sa va zic eu...cu un cap mai inalt decat Floyota (daca-l stiti) dar fara burtica si cu niste brate de marinar de te sperie. Mie nu-mi place sa merg cu el pe drum si-l pun vreo doi pasi in urma ca rade lumea de mine!:grin:

Ajung ieri la sala si-l vad plin de spume, urland in telefon: "Sa moara mama mea, daca nu te fac, baga-mi-as.... (cred ca stiti ce si unde). Si iti trimit si PROTV-ul pe cap si Politia! Homosexualule!" MA uitam la el, avea venele umflate ca paramele, rosu la fata, cu spume in coltul buzelor...si aud: "Adriane sa moara copii mei (n-are, dar da bine in poza vorba asta) daca nu o sa ma rogi sa ma dau jos dupa tine". M-am gandit ca vorbeste la figurat, dar am respins ideea pt ca la creierul lui nu ajunge suficient sange cat sa foloseasca la figura expresiile, asta din cauza bicepsilor si trapezului care acumuleaza mult prea multa activitate sanguina din sistem.

Auzind totusi numele de Adrian si stiind cu cine vorbeste....m-am uitat in sala: numai baieti din oras care stiau partile. Hmmm...m-am gandit a nu e bine sa-l faca p'ala de cacat in fata lumii, asa ca m-am ridicat pe varfuri, m-am agatat de bicepsul lui care era semiincordat din cauza pozitiei in care tinea telefonul si am incercat sa-i atrag atentia ca nu e singur si afla lumea ce nu trebuie sa se afle. Amicul ma scutura ca pe o vraiuta, moment in care realizez ca sunt penibil. Asa ca-i spun: inchide ma, telefonul, idiotule! (ultimul cuvant l-am zis in soapta, asta pt ca ma bate si la fuga!)

Cu chiu cu vai inchide si putem vorbi linistiti, undeva retrasi de privirile celorlalti: Ba, ce ai? Esti nebun? Cum vorbesti cu el asa in fata tuturor?

Amicul: Ba, ce .ula mea daca e seful meu? Are sa-mi dea bani, sa-mi dea banii altfel .... (iar a inceput aici sa-mi explice cear putea el sa faca cu organul sexual, cu organul statutlui, cu organul de presa si in general cu toate organele pe care le avea in memorie)

In plina peroratie ii reamintesc: amice, TU trebuie sa IEI bani de la EL! Daca faci orice cu orice organ, nu-ti mai iei banii! Asta vrei?

El: Nu!

Eu: Pai? Atunci?

Eu: da-i un tel si spune-i ca ai luat pastile, ceva, dar ca nu ai vrut sa-l lasi gravid, nici sa-l bagi la puscarie, nici sa-i omori familia. Ci doar erai sub influenta unor energizante si credeai ca ai vorbit cu...MA-TA!

:ha::ha::ha:

Cand citesc posturile tale sau ale lui Lipoveanu imi dau lacrimile de ras :ha::ha:

"Ma uit in sus si zic: Te pisi pe tine de ras......"

:ha:

Link spre comentariu

Si uite asa imi petrec eu zilele de cand nu am munca! Impac lumea, ii sfatuiesc cum sa nu-i lase nervii, ma duc la Gepetto si beau cafea si barfim despre iuzeri, ma duc la sala si trag ca sa nu mor si fizic...in general m-am inseninat de cand nu mai muncesc. Mananc putin si si mai putin de la mine, dar mai mult de la altii, incerc sa ating perfectiunea implinirii mentale, citesc, invat, sunt la a doua tinerete...am sa-mi pierd casa...n-am buletin...d'astea...:y

A...am uitat...mi-a facut cadou Flash-ul o pereche de bocanci ca n-aveam pt Buzau si cica era naspa sa fac offroad la troliu in tenesi...cu toate astea sunt fericit! IAr voi va certati pe "neamuri proaste"?:ha: Spune-i ca e batran, gras si urat! A...si-i tremura si mainile!

Link spre comentariu

Petrica, sa mor io, cand te apuca, ai un umor de ne dai pe spate : acuma nu stiu de unde sa ma tavelesc mai intai : de la prima faza sau de la sumarul unei zile de-a ta ca asta de mai sus ! :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Mi-a prins bine asa ceva inainte de culcare :ha: :ha: Petre, ma bucur ca atingi perfectiunea... Ce daca nu ai buletin... bine ca nu te-ai trezit iar insurat :2dr

Link spre comentariu

Petrica, sa mor io, cand te apuca, ai un umor de ne dai pe spate : acuma nu stiu de unde sa ma tavelesc mai intai : de la prima faza sau de la sumarul unei zile de-a ta ca asta de mai sus ! :ha::ha::ha:

Pentru cei care nu-l cunosc pe Petrica :ha::ha: DA, DA, DAAA :ha:

Link spre comentariu

Baaaa ce faceti aici ? Pe topicul asta lumea e incordata , se cearta ... voi spargeti reaua dispozitie ?? :ha:

Buuuunn ... faceti`o in continuare :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Direct de pe masina lui Yon :ha: ... si a mai si fost prins in flagrant!!! :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Mai am una cu el :grin: undeva pe coclauri, pe munti aproape de Trei Brazi, :grin: pe la 11 noaptea cand incercam sa-i schimbam roata la masina, masina fiind pe o panta la 45 de grade agatata de un copac :ha: si tocmai ii cazuse hi-liftul pe picior :ha::ha: si..., mai bine sa-l las pe el sa va spuna :y ca are talent de orator :ha: si cu ocazia asta poate stricam topicul asta :y ca oricum e de cacao si ne-am saturat cu totii de nimicuri d-astea! :wink::hl

Link spre comentariu

datorita lui PETRE declar inchise ,,atacurile,, cu privire la ......

inca o lectie pe care am invatat-o ca trebuie sa fiu tolerant chiar si cu .....

multumesc petre:tk

Link spre comentariu

Asa e Petre sunt lucruri mai importante care merita atentia!

Am ajuns sa ne certam pentru nimicuri. Doamne ce incordati suntem! :hl

Ne irosim energia aiurea!

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Omule,exagerezi si tu..Luigi nu este chiar atat de negru (si daca asta o spun eu care m-am balacarit cu el destul..si tot nu ne purtam ranchiuna)..

Crede-ma,tu scuze de la nissan4x4 o sa obtii la prima eclipsa totala (si nu de luna ) vizibila doar din sectorul 5..Sa imi fie cu iertare dar puteai sa te contrezi cu el pe topicul cu iesirea ,nu sa deschizi alt topic special pt ,,luari peste picior" .Cu acest topic ai deschis ,,cutia"..

Daca din 100 de oameni doar unul iti gaseste un defect ,chiar inchipuit ,tu acuma iti faci un scop in viata din al face pe ACEL OM SA ITI CEARA SCUZE..Ce se intampla aici nu are legatura cu oltenii si maghiarii (pe care -i stimez ) si nici cu moldovenii si tiganii (care se stie unii care este :ha: ).

Este vorba doar de mandrie,si crede-ma ..in viatza mandria si prostia se platesc ..(eu inca mai am multe rate...).

EU, care sunt recunoscut ca ,,scandalagiu" nu vad acest topic util.ce rost are sa rascolim rahatul..?

Te contrazic ....sunt afectat de comentariile inutile ale acestui ,, LUIGI,, pe topicul meu ........el un bun sfatuitor si comentator ,om cu multa experienta in prosteala oamenilor , rautate si invidie in distrugerea imagini altora .

In decursul a peste 6 luni de zile nu am primit nici un sfat constructiv in acel proiect , ba din contra unul distructiv AJUNGANDUSE LA INCHIDEREA TOPICULUI .

Am ff. multe de spus la adresa acestui individ .....stie el ff bine ....Cand el cu manutele lui va deschide acel topic ,, CUM VA TRAG TEAPA cu zambetul pe buze ,, sau va iau banii ...........

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Fratilor,

Va salut pe toti de o oarecare plaja.

Cunosc baietii de la Ploiesti si pot spune ca sunt printre singurii "grataragii" pe care ii cunosc care nu lasa niciodata urme la locul faptei . Adica stang tot si suplimentar mai pun la cosul de gunoi si alte gunoaie gasite la fata locului ... Deci, NU MERITAU JIGNITI!

Cunosc si pe nea Luigi, un meserias desavarsit in Nissan.

N-am inteles DE CE era necesar sa arunce vorbele respective ...Care era scopul lor ...samd

@Petre & ceilalti

Dragii mei, nimic nu ramane nepedepsit ...nici macar faptele bune ...:wink: Credeti-ma, stiu f bine ce vorbesc ...

Propunerea mea este ca dupa acest val de discutii, jigniri, refulari si contradictii ar cazul sa ne amintim DE CE ne intalnim aici pe forum ... si o mare parte dintre noi si in realitate ...Ce ne leaga de fapt? ...si sa incercam sa fim mai buni ...si ignorand atitudinea unora care tin cu orice pret sa ne distruga buna dispozitie ...:y

Ma uitam zambind la pozele puse de Tractozaurul ...CE VREMURI ...si ma gandeam acum cam care este situatia :uameni...Si am facut si gratare, ne-am si dat, ne-am simtit bine ...Atunci faceam totul de placere...acum doar "miza jocului" a schimbat exponential lucrurile ...

Sunt unul dintre aceia care are "dreptul de joc" si "mingea oficiala" in mana dar am renuntat cu 10 minute inainte de primul fluier intrucat acest joc e unul prea pervers pentru a face subiectul unui hobby si mi-am amintit DE CE sunt in aceasta comunitate ...

Multumesc si salutari ....

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Felicitari Yonutz, ai pus problema mai mult decat corect! Cred, asa cum am spus mai devreme, ca suntem pe acest forum din cu totul alte considerente si ele ar trebui sa primeze. In rest, numai de bine!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Offtopic extrem : ce-mi plac mie evolutiile astea mutante ale forumului....

...Cred ca al dacu' s-au scumpit suruburile de 8.8 , asa ca s-a ajuns la birfe record....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

citat GPS-cu

Te contrazic ....sunt afectat de comentariile inutile ale acestui ,, LUIGI,, pe topicul meu ........el un bun sfatuitor si comentator ,om cu multa experienta in prosteala oamenilor , rautate si invidie in distrugerea imagini altora .

Multumesc domnu. Probabi ca esti inca suparat pt solicitarea de a fi Vanzator Autorizat:ha:. Nu-i nimc, o sa-ti treaca! :old

Te rog sa ma mai suni si alta data si sa ma mai intrebi :hlcate una, cate alta la cum vrei dumneata sa-ti modifici masina, si, bineinteles ca o sa-ti raspund cu "mare placere". :dr3

PS: se scrie si citeste imaginii si nu imagini !!!! E invers ca in reclama TV cu "vand masinii" !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Off topic:

...am sa-mi pierd casa...n-am buletin...d'astea...:y

Daca cumva se intimpla nenorocirea, sau te saturi de Bucale si vrei mai la nord, te iau in spatiu cu tot cu Luna si te alegi cu buletin de Cluj. Daca e musai, te infiez. Nu-ti fa griji ca nu ramii pe drumuri.

On topic: http://lh4.ggpht.com/tugz7VqL7gf94hxJGQ95GQOjUlSih_Gd_D_erdYEGjvNPHP_ywhOgXQS5GGDfjivIFKbLpn74nAneKqyroDWJ2KrcA=s512

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Marcele , daca tu il iei pe Petre si pe Luna , eu iau gagicile care le avea pe langa el .....in anumite poze....sa nu ramana saracele pe drumuri.

Mai mai , tare imi place spiritul asta ardelean de solidaritate :h5

Never stop exploring
Link spre comentariu

.....m am enervat si eu putin......

1....vad ca toti va luati de @luigi.....chiar asa de negru sa fie?......

2....chiar nu a facut si el nimic BUN ? (pe forumul asta).......ma indoiesc.....multi ne am folosit de informatiile impartasite de el....:wink: (@eu,@gpscu, @yonutz......etc)

Eu cand l-am cunoscut, m-am certat cu el, uneori e putin mai dificil :hl :grin:, dar ma zgarie pe retina sa vad asemenea lucruri scrise despre el, poate ar fi fost mai bine sa le discutati pe privat :y.....

p.s....forumul arata mai bine dar si-a pierdut esenta (off road).....acesta este si unul dintre motivele pentru care nu prea mai postez iesirile mele (adica deloc)....ca la mecanica nu ma prea pricep (tot deloc :ha:)

p.s.2......aceasta este parerea mea pe care mi o sustin.....si nu am vrut sa jignesc pe nimeni :ooo

NE VEDEM IN TEREN UNDE E FUN :2dr

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Luptele orgoliilor strica tot!

@Goganu Te salut pe aceasta cale,te-am vazut de foarte multe ori in trafic am dat si claxon si...nimic. Prin zona Banu Manta,1 Mai.

E marfa :grin: aplicat pe puntea fata :ha:

Link spre comentariu

apropo si va rog uitati totusi si pe acest topic http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=38633&highlight=tabla+butii daca cumva tihna eroilor a fost perturbata .......:ha::ha::ha: of ce repede poti uita... nissan4x4.... sfatul meu ........da si tu o tura pe la fete man:top

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare