Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

zgomot la cutia de transfer

maxian paul

Postări Recomandate

De cind am g-ul cutia de transfer (VG 080) face zgomot ,azi am suspendat masina si am facut citeva probe . Cind este in pozitia S nu se aude nimic daca trec in SA se aude un trancanit. Probele le-am facut cu cardanele fata si spate si montate si demontate, zgomotul este la fel. Cind masina este la sol si merg cu cardanul fata montat apare zgomotul mai ales de la 60km/h in sus,daca scot cardanul fata nu se mai aude nimic la nici o viteza . Aveti idee ce ar avea. Cardanele nu au jocuri,flansele de la c.t. sint bine strinse si nu au joc.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: zgomot la cutia de transfer

Sal, daca nu-i deranjul prea mare, as fi foarte curios sa vad si eu cutia de distrib. desfacuta. Deasemenea ar fi de ajutor pt posesorii de W460 sa postezi codurile de piesa pt rulumentii comandati.

Multumesc anticipat, cu respect, low

G 300GD W460 short - for sale

G 300TD W463 long - for rides

KTM 525 EXC - sold

Link spre comentariu

Cit de curind am sa pun pozele facute cu cutia de transfer desfacuta si de la unele piese si codurile(dimensiunile) rulmentilor . Rulmentii originali erau Steyr, eu am pus SKF. Acum nu se mai aude zgomotul. Am schimbat doar rulmenti de la intrare dinspre C.V. si iesirile spre puntile fata si spate.

Link spre comentariu

Zgomot la cutia de transfer nu mai am. Dar a reaparut jocul la crucile cardanului fata (cardanul a fost verificat, i sa schimbat crucea dinspre diferential si a fost echilibrat ,operatia asta a fost facuta la Rune acum 2 luni) iar acum are din nou joc, nu cred ca au sertizat bine crucile.

Link spre comentariu

Buna seara !

Chestia la care se refera nissan4x4 se numeste "a pune un cardan in faza", sau "a faza un cardan".

Si eu sper ca ai facut-o...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Salut Paul.

Am si eu probleme cu cutia de transfer (sare din viteza 2x4 la mare), si m-ar ajuta mult pozele care ai spus ca le pui, inainte de a da cutia de transfer jos de pe masina. Sau daca ai idee care ar problema... Multumesc si astept raspuns. Catalin Decianu - Galati.

Link spre comentariu

In sfirsit am reusit sa aduc citeva poze . Nu sint cine stie ce ,eu le am facut mai mult sa le am ca amintire . [ATTACH]89355[/ATTACH]

[ATTACH]89356[/ATTACH]

[ATTACH]89357[/ATTACH]

[ATTACH]89358[/ATTACH]

[ATTACH]89359[/ATTACH] Pentru un diacnostic corect trebuie desfacuta ,in felul asta identifici corect toate piesele ce trebuiesc comandate .

Link spre comentariu

Multumesc Paul, chiar asta as fi dorit sa evit, ma gandea ca exista un reglaj ceva ... care sa nu presupuna demontarea si dezmembrarea ei. Concluzie... la treaba.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare