Sorin Priboi Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Poate nu PH dar recomand cu caldura Camping Vasskert Sovata. http://www.szovata.hu/roman/index.html Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Camping Vasskert Sovata Aici pe forum, mai important decat link-ul pe care l-ai pus, sunt impresiile tale despre acel loc : cum ti s-a parut, ce te-a facut sa recomanzi, etc REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Camping Vasskert Sovata Poate nu PH dar recomand cu caldura Camping Vasskert Sovata. http://www.szovata.hu/roman/index.html este in Ungaria? asa pare dupa link Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Camping Vasskert Sovata este in Ungaria? asa pare dupa link :g Dupa unii da, dupa altii ba... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Iulie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2010 (editat) Re: Camping Vasskert Sovata Pare sa fie in Ungaria dupa cata ungureste am auzit in jurul meu :ha: dar locatia este langa TG Mures (la aprox 60 km ) la Sovata. Ce mi-a placut: este o adevarata oaza de liniste si verdeata,nu se asculta muzica :banana,casute, loc de joaca foarte frumos amenajat pt copii, cu nisip, leagan, etc, acces pe malul paraului care trece prin Sovata(nu stiu cum se numeste),curatenie exemplara, WC-uri foarte curate si functionale :ha:,apa calda la dusuri non stop( au centrala pe lemne pt dusuri), nu stiu ce sa mai spun. Eu unul am fost placut impresionat sa gasesc si alte standarde la un camping in Romania. Proprietarii aduna gunoiul mereu , tund iarba, se face curetenie la bai si toalete de cateva ori pe zi. Mai departe cine vrea poate sa vina si sa aprecieze la randul lui. Editat Iulie 21, 2010 de Astral Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: Camping Vasskert Sovata Degeaba. Nu prea poti face offroad in zona aceea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Iulie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Camping Vasskert Sovata Degeaba. Nu prea poti face offroad in zona aceea... Spre Campul Cetatii am vazut ceva de genul Mures Offroad Tropfy. daca era ceva permanent sau organizat nu stiu... Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Camping Vasskert Sovata Nu toata zona este inclusa in Natura 2000. Sunt destule zone inca, unde poti sa faci off road de exemplu dealul Becheci unde s-a desfasurat o parte din Off Road Mures Trophy 2010. Degeaba. Nu prea poti face offroad in zona aceea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate