Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

modalitate inlocuire rulment-punte spate


razvan_m2002
 Share

Recommended Posts

Salut,

 

nefiind mecanic ,atunci cand am o problema de aceasta natura incep sa pun intrebari avizatilor.E,nu la fel au facut si mecanicii la care a ajuns masina mea ca sa i se schimbe un rulment la puntea spate.

In concluzie oamenii mi-au fisurat port-fuzeta, acel subansamblu care se prinde de punte prin 4 suruburi,ptr. ca au incercat in sa scoata rulmentul cu tot cu siguranta la o presa hidraulica.

 

Bineinteles am incercat sa aflu, care-i procedura de desfacere si din alte surse, si am aflat ca acea siguranta care tine rulmentul se monteaza la cald, iar cand se raceste nu o mai scoti de acolo decat cu flexul(nah, metoda japoneza, indestructibila).Deci acea siguranta este de unica folosinta, ptr. ca odata scoasa de acolo nu se mai poate folosi.Sincer nu am stiut acest lucru ,mai ales ca (virgula)kitul de rulment pe care l-am luat nu continea aceasta siguranta.Unii furnizori o au in pachet ,altii nu.Rulmentul a fost achizitionat de la Jakoparts.

 

Asa ca incerc sa aflu de la voi cum procedati in cazul inlocuirii rulmentilor in punti?Care este modalitatea de scoatere a rulmentului?

Mitsubishi Pajero 2800 Turbo Intercooler, 1993
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use