patroler Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Salutare fratilor. As cere niste informatii de la baimareni'si nu numai,mai precis,daca puteti da niste detalii despre "Valea Alba"dinspre Baia Sprie catre Gutin. Chiar intr-o curba spre dreapta este o intrare in padure,un drum forestier,de vreo 2.5 km.,dupa care urmeaza o vale foarte frumoasa. Eu am trecut pe acolo de doua ori,chiar si intr-o duminica si nu am gasit nici o masina,nici un turist era goala pustie. Va spun sincer ma miram de acest lucru,fiindca era o zi superba cu soare,toate parcarile pe Gutin si margini de drum erau pline de masini dar acolo nimic,nici o miscare. Ma intereseaza care este motivul: 1.-la intrare a fost o tabla pe care scria "Valea Alba Drum forestier 2.5 Km. Accesul Interzis" 2.-Apa (paraul)era foarte murdara,tulbure,o culoare foarte ciudata"alba". Intrebarea mea este daca ati mai fost pe acolo,se poa:hlte ramane de un Weekend cu corturile sau e vreo problema cu ocolul sau vanatori sau cu cineva? Sau daca e vreo problema cu apa respectiva? Merci mult de ajutor:hl!!! Cu stima!!!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Informatii Valea Alba Maramures Salutare fratilor. As cere niste informatii de la baimareni'si nu numai,mai precis,daca puteti da niste detalii despre "Valea Alba"dinspre Baia Sprie catre Gutin. Chiar intr-o curba spre dreapta este o intrare in padure,un drum forestier,de vreo 2.5 km.,dupa care urmeaza o vale foarte frumoasa. Eu am trecut pe acolo de doua ori,chiar si intr-o duminica si nu am gasit nici o masina,nici un turist era goala pustie. Va spun sincer ma miram de acest lucru,fiindca era o zi superba cu soare,toate parcarile pe Gutin si margini de drum erau pline de masini dar acolo nimic,nici o miscare. Ma intereseaza care este motivul: 1.-la intrare a fost o tabla pe care scria "Valea Alba Drum forestier 2.5 Km. Accesul Interzis" 2.-Apa (paraul)era foarte murdara,tulbure,o culoare foarte ciudata"alba". Intrebarea mea este daca ati mai fost pe acolo,se poa:hlte ramane de un Weekend cu corturile sau e vreo problema cu ocolul sau vanatori sau cu cineva? Sau daca e vreo problema cu apa respectiva? Merci mult de ajutor:hl!!! Cu stima!!!!! Nimeni nimic??? Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Informatii Valea Alba Maramures Nimeni nimic??? Din descrierea ta nu prea imi dau seama care e valea respectiva dar ma interesez. Ai cumva locatia marcata pe harta sau un track GPS? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Informatii Valea Alba Maramures Dane,cum vii din Mara,spre Baia Sprie cum ai urcat pe gutai,intro curba dreapta.Din pacate alta informatie nu pot da...:cr Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Informatii Valea Alba Maramures Dane,cum vii din Mara,spre Baia Sprie cum ai urcat pe gutai,intro curba dreapta.Din pacate alta informatie nu pot da...:cr Eu stiu 2 drumuri. Unul, cel mai de sus duce catre zona Izvoare iar unul, banuiesc ca e cel de care zici tu, se infunda dupa putin timp. Duce in principiu la un canton silvic sau ceva de genul asta. Ai cele doua drumuri pe imaginea din mai jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Informatii Valea Alba Maramures Cred ca da,asta trebuie sa fie! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate