Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

diferential blocabil Jimny ?

morientes

Postări Recomandate

Re: diferential blocabil

fara suparare.... dar asta este un FORUM.inteleg ca faceti oferte si negociati pe PM, dar generalitatile le puteti posta, ca sunt si altii interesati .

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu inteleg de ce incerci sa strici o masina atat de frumoasa! Asa cum este ea acum, deja poate foarte mult! Eu zic sa te dai cu ea si dupa cateva luni vei intelege ce mai are nevoie!

Eu de exemplu, am inteles ca nu exista loc unde sa nu poata merge Jimny-ul meu, singura piesa care il tine in loc ... sunt eu! Daca as avea mult mai multa experienta si sa stiu cum sa atac fiecare portiune dificila, masina nu m-ar penaliza, din contra ... ma ajuta! Cat traiesti ... inveti!

Dupa cateva iesiri o sa intelegi ce trebuie sa mai modifici la ea, dar acum este mult prea devreme si eu mi-am dorit sa am tot ce trebuie pe masina, dar chiar nu este necesar, nu degeaba asa a facut-o japonezul!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Eu nu inteleg de ce incerci sa strici o masina atat de frumoasa! Asa cum este ea acum, deja poate foarte mult! Eu zic sa te dai cu ea si dupa cateva luni vei intelege ce mai are nevoie!

Eu de exemplu, am inteles ca nu exista loc unde sa nu poata merge Jimny-ul meu, singura piesa care il tine in loc ... sunt eu! Daca as avea mult mai multa experienta si sa stiu cum sa atac fiecare portiune dificila, masina nu m-ar penaliza, din contra ... ma ajuta! Cat traiesti ... inveti!

Dupa cateva iesiri o sa intelegi ce trebuie sa mai modifici la ea, dar acum este mult prea devreme si eu mi-am dorit sa am tot ce trebuie pe masina, dar chiar nu este necesar, nu degeaba asa a facut-o japonezul!

Gindesti de parca am fi frati gemeni.:ha::ha::gSper sa nu te superi pt gluma dar practic asta cred ca e si esenta.Scuze de off topic!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare