morientes Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 sal unde gasesc un dif blocabil fata pt suzuki JIMNY daca ma poate ajuta cineva si mai vreau roll cage exterior pt suzuki JIMNY multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: diferential blocabil salut ai pm. _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: diferential blocabil am eu un ARB nou . daca te intereseaza dami un pm Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: diferential blocabil fara suparare.... dar asta este un FORUM.inteleg ca faceti oferte si negociati pe PM, dar generalitatile le puteti posta, ca sunt si altii interesati . si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: diferential blocabil Eu nu inteleg de ce incerci sa strici o masina atat de frumoasa! Asa cum este ea acum, deja poate foarte mult! Eu zic sa te dai cu ea si dupa cateva luni vei intelege ce mai are nevoie! Eu de exemplu, am inteles ca nu exista loc unde sa nu poata merge Jimny-ul meu, singura piesa care il tine in loc ... sunt eu! Daca as avea mult mai multa experienta si sa stiu cum sa atac fiecare portiune dificila, masina nu m-ar penaliza, din contra ... ma ajuta! Cat traiesti ... inveti! Dupa cateva iesiri o sa intelegi ce trebuie sa mai modifici la ea, dar acum este mult prea devreme si eu mi-am dorit sa am tot ce trebuie pe masina, dar chiar nu este necesar, nu degeaba asa a facut-o japonezul! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: diferential blocabil Eu nu inteleg de ce incerci sa strici o masina atat de frumoasa! Asa cum este ea acum, deja poate foarte mult! Eu zic sa te dai cu ea si dupa cateva luni vei intelege ce mai are nevoie! Eu de exemplu, am inteles ca nu exista loc unde sa nu poata merge Jimny-ul meu, singura piesa care il tine in loc ... sunt eu! Daca as avea mult mai multa experienta si sa stiu cum sa atac fiecare portiune dificila, masina nu m-ar penaliza, din contra ... ma ajuta! Cat traiesti ... inveti! Dupa cateva iesiri o sa intelegi ce trebuie sa mai modifici la ea, dar acum este mult prea devreme si eu mi-am dorit sa am tot ce trebuie pe masina, dar chiar nu este necesar, nu degeaba asa a facut-o japonezul! Gindesti de parca am fi frati gemeni.:ha::ha::gSper sa nu te superi pt gluma dar practic asta cred ca e si esenta.Scuze de off topic! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: diferential blocabil salut, ti-am vazut bondarul prin Bacau si arata intr-un mare fel la cat este de mic. cand o pui de o iesire da un bazzzz. Sa-ti traiasca masinuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate