SamuRadu Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 La Samuraiul meu aud niste trosnituri destul de suparatoare in dreptul suspensiei. Dupa ce am eliminat orice joc din directie si suspensie, adica rulmenti, pivoti, bucsi, capete bara, tot, tot, tot, continua trosnetul deranjant. Din cite imi dau eu seama se freaca foile de arc intre ele. Le-am dat cu ulei si vaselina. Degeaba. Mentionez ca am arcuri OME de vreo 2 ani, nu sint deloc lasate sau uzate excesiv. As dori sa aflu ce solitie exista la aceasta problema. Inca ceva, arcurile au pe alocuri acele placute de plastic (teflon sau poliuretan) intre foi. Bucsile sint si ele din poliuretan. Multumesc de sprijin. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Trosnet zgomotos in suspensie la Samurai Verifica suruburile care prind arcurile de caroserie, poate sunt uzate si isi muta pozitia. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Trosnet zgomotos in suspensie la Samurai Adica cele care au bucsi de poli si fixeaza in fata cercelul si in spate ochiul? Sau bridele de fixare ale arcului de punte? Danke ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Trosnet zgomotos in suspensie la Samurai eu de multa vreme ti-am spus ca acele suruburi trebuiesc schimbate....daotrita uzurii si coroziunii de pe ele........le-ai schimbat?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Trosnet zgomotos in suspensie la Samurai Sincer, nu prea. Crezi ca de acolo pote sa iasa atita trosnet? Unde pot gasi celebrele buloane. Am incercat la Dan Bucuras si nu am gasit. Ai vreo sursa?? ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat August 10, 2010 Autor Partajează Postat August 10, 2010 Re: Trosnet zgomotos in suspensie la Samurai Am schimbat bucsile si suruburile care trec prin bucsi si prind arcul si/sau cercelul de caroserie. Zgomotul a disparut total. Datorita virstei, s-a uzat axul metalic si a aparut joc in bucsa, astfel trosnind la solicitari laterale induse de miscarea din directie si suspensie. Multumesc pentru sfat Marius. Cei care au zgomote similare sa ia in considerare si acest aspect. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate