Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

bucse coloana volan....

r3dscorpion

Postări Recomandate

Salutare dragi amici,

Tocmai ce am intrat si eu de curand in randul posesorilor de Mitsubishi, ( poze mai pe seara cand ajung acasa ) am achizitionat de curand un Mitsubishi V6 3000 cc si am o mica problema in ceea ce priveste bucsa ce fixeaza coloana volanului sa nu "joace", doresc sa stiu daca s-a mai lovit cineva de aceasta problema si cum a rezolvat-o ....

Va multumesc anticipat....

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: bucse coloana volan....

Sa o stapinesti sanatos !

Viorel are dreptate, trebuie sa fixezi bucsa dar nu este obligatoriu. Eu am mers asa cam un an.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

multam fain domnilor incerc maine sa vad ce iese....

http://www.SiteVacuum.com/publisher/GoogleSearchIconShadow.gifhttp://www.SiteVacuum.com/publisher/SuperSearchIconShadow.gif

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

Link spre comentariu

Scorpioane, schimbasi "brendu" ...sa fie intr-un ceas bun! Si baga si tu si tu neste poze :top sa se "incanteze" si ochiu nostru ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Salutare dragi amici,

Tocmai ce am intrat si eu de curand in randul posesorilor de Mitsubishi, ( poze mai pe seara cand ajung acasa ) am achizitionat de curand un Mitsubishi V6 3000 cc si am o mica problema in ceea ce priveste bucsa ce fixeaza coloana volanului sa nu "joace", doresc sa stiu daca s-a mai lovit cineva de aceasta problema si cum a rezolvat-o ....

Va multumesc anticipat....

ti-ai luat masina d-alea de le cade volanu in poala?

Sa te poarte sanatos boierule!

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Sarna de urale ... va multumesc de primirea in randul vostru de mitsubishoti.... "deci" vb unuia "ma-m mitubishat".....si pana reusesc eu sa fac poze deseara iata cum arata acaretul V6 3000 cc cutie manuala si fuge in draci....:

Link spre comentariu

Re: bucse coloana volan....( si alternator )

Salutare dragi colegi,

O mica intrebare mai am si eu " de unde pot lua un alternator pentru Mitu sau unde se poate repara cel existent "..........

Va multumesc.....

Link spre comentariu

Scorpioane ...da-l jos pe cel vechi ...se repara undeva langa Electronica in zona Gara de Est ...Suna-ma ptr detalii ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Sau vezi ce era unul care repara alternatoare pe Plevnei in capat, vis-a vis de benzinarie.

Sa-l stapanesti sanatos.

Da un telefon daca ai vreun gand weekendul asta.

Ura!

:cl

Suzuki Jimny

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

cred k si eu am o problema asemanatoare...zdrangane volanul de parca a venit colindul, am impresia k este fier pe fier, parca imi sare din mana...dk a reusit careva sa remedieze o astfel de problema sa-mi spuna si mie schimbarile "in bine":grin:

Link spre comentariu

cred k si eu am o problema asemanatoare...zdrangane volanul de parca a venit colindul, am impresia k este fier pe fier, parca imi sare din mana...dk a reusit careva sa remedieze o astfel de problema sa-mi spuna si mie schimbarile "in bine":grin:

@Reyes :

Te rog nu mai scrie cu prescurtari tip mirc, chat, etc !!!

Link spre comentariu

Eu am avut un joc cam de 1/2 rotatie a volanului.....cam divers de problema ta dar iti atasez niste poze poate te ajuta sa identifici unde ar fi buba

Atentie la ultima poza pozitia 22 - eu am avut intre cele doua tuburi ce intra unul in celalalt 2 mm de joc iar in volan "1/2 metru" :old

Bafta!!!

Cattura.PNG.f3a6afbe5cf839e8bce474328615c571.PNG

j.PNG.6f3f9e2bc75e92dc9600dbebf1dfbd7b.PNG

k.PNG.9b025c0588d34ee011323afcfbb25c64.PNG

Editat de syrus
Link spre comentariu

Eu am avut un joc cam de 1/2 rotatie a volanului.....cam divers de problema ta dar iti atasez niste poze poate te ajuta sa identifici unde ar fi buba

Atentie la ultima poza pozitia 22 - eu am avut intre cele doua tuburi ce intra unul in celalalt 2 mm de joc iar in volan "1/2 metru" :old

Bafta!!!

Merci mult! cred ca saptamana viitoare fac o revizie. Sper sa ma ajute plansele.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare