Sefulik Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 N-am mai discutat cu nimeni despre asta pana acum, dar am nevoie si de sfaturile voastre in ceea ce poate fi o decizie cruciala. Suspectez de ceva vreme ca prietena mea ma inseala, cativa de aici stiti de ea, Andreea, suntem de 2 ani impreuna. Am observat chestii obisnuite in cazuri de genul, suna telefonul si daca raspund eu cel care a sunat imi inchide. A inceput sa iasa recent foarte mult in oras cu prietenele ei si cand o intreb cu cine iese mereu imi spune "doar colege de facultate, nu le cunosti tu". Cand pleaca stau treaz pana tarziu in noapte sa o vad cand vine acasa cu taxiul, dar mereu o vad ca vine pe jos desi aud o masina cu pleaca de dupa colt ... ca si cand ar fi coborat din acea masina. De ce? Poate nu era intr-un taxi? O data am luat telefonul ei sub pretextul ca vroiam sa ma uit la ceas, lucru care a innebunit-o, tipa la mine ca n-ar trebui nicio data sa-i ating telefonul si ma intreba de ce o verific ... Nu am discutat nici o data cu ea in mod direct despre banuielile mele, cred ca ... nu stiu ... poate nu vreau sa aflu adevarul, dar seara trecuta a iesit din nou in oras si m-am decis sa o spionez. Am decis sa nu-mi mai parchez masina in spatele blocului, am parcat-o in fata langa o gura de metrou, m-am ascuns dupa ea ca sa pot vedea bine toata strada principala pe care ea venea acasa. In acel moment, cand ma ghemuiam pe langa masina, am observat ca am o problema cu garnitura de la baia de ulei , picura ulei. Este ceva ce pot repara eu singur? sau trebuie sa duc masina in service? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Am nevoie de un sfat! Mai ce minte odihnita....:ha::ha::ha: Pai garnitura o poti schimba impreuna cu prietenii :2dr, dar :top trebuie dusa la "service" !! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Am nevoie de un sfat! Sefulik :grin: super tare povestea :ha: era sa te trimit la Ernest :top:ha: ..., nuuuu, nu la Ernest Maftei :old:ha: ci la ala de la Big Brother :y si cand colo te trimit la Razvan :grin:..., nuuuu, nu la Razvan si Dani :ha: ci la RazvanGTC! :g:br:uameni:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Am nevoie de un sfat! pai ala cu motocicleta care a patit chestia asta acum cativa ani cum a rezolvat pana la urma ?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 (editat) Re: Am nevoie de un sfat! @Sefulik : Daca vede prietena ta "istoria" asta, si n-o cheama Andreea, nu va ajunge cu cititul pana garnitura baii de ulei si ..... ai cam pus-o ! Sa te vad cum ii explici cine e "Andreea , prietena ta de doi ani " !!! :ha::ha::ha: PS-BTW.....stiam bancul....:grin: Editat Iulie 21, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neschimbat Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Am nevoie de un sfat! hai ca ai fost tare la faza asta:)))))))))))))))):uameni mult suspans la inceput si la sfarshit normal ca tot la masina te-ai oprit:ha: condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate