Vizitator redscarlet Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 ... ca sa zic asa. Pentru ca nu mai am timp sa caut in forumuri una-alta legate de sablarea jantelor (nu in ceea ce priveste procedeul, ci serviciul in sine) si mai ales pentru ca as prefera o informatie de "ultima ora", va intreb si eu pe voi.. unde imi pot sabla 5 jante din tabla? PS Preferabil in Bucuresti sau zone cat de cat vecine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 La Tzuparu....(cfantana) Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 Da-mi un telefon si le rezolvam. :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Decembrie 10, 2007 Partajează Postat Decembrie 10, 2007 Da-mi un telefon si le rezolvam. :D Ok. In principiu, maine (10.12), dupa pranz.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate