Gil Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro Nu se stie niciodata pe unde ajungi... :wink: Eu unul nu prea stau acasa in concediu. Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro Felicitari de treaba facuta, felicitari ptr curaj! Curand o sa fac si eu aceiasi miscare dar mai intai o sa-i cer consultanta lui Cos, stie el ce spune:grin: si pana atunci poate ii inlocuieste si paharul lui Sclipici ( sunt convins ca asa a ramas):ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 (editat) Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro Asa e . Tot cu paharu' ala de betiv . Am avut tentative de inlocuire cu un cap metalic , insa n-am primit aprobarea . On topic - in locul ciclonului ( vizibil in foto din postarile de inceput ) da bine de tot si un filtru sport . Atit de bine , ca zici ca e de fitze . Referitor la amplasarea pe masina : ca e mai sus , e de bine , insa se poate si mai jos, cu mentiunea ca trebuie adus mai in fata parbrizului cam pe coltul drepta sus a stilpului A .Asta ar aduce ciclonul mai spre centrul masinii , lasind copacilor posibilitatea sa creasca mai apropiati !!!!si masina sa poata trece totusi printre ei !... Sau pe sub crengi mai joase !... Nu am experienta condusului indelungat pe masina asta , dar nu cred ca reducerea cimpului vizual in coltul dreapta sus ar incurca la condus . Si portiera ar avea si ea loc sa se deschida . Teava metalica e preferata mea , cu avantajele si dezavantajele ei . Cea mai desteapta performanta la ciclonul montat in capul oricarui snorkel esta ca separa si apa in timpul ploii , mult mai eficient ca oricare cap de snorkel cu flux direct . Editat Iulie 28, 2010 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iulie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro Este mai complicat sa se monteze , spre parbriz deoarece partea de sus se ingusteaza si aripa este mai inafara fata de baza parbrizului si asa daca te uiti mai exact este putin indoita inspre interior. se mai poate face un artificiu care ar da bine dar mie sincer mi-a fost frica sa montez in fata parbrizului mai exact intre capota si parbriz ,dar din pacate acolo este calculatorul si implicit riscul sa intre apa .Legat de crengi snorkelul nu este mai inafara decit oglinda iar in viitor voi lega o ancora pt protectia la crengi .Mentionez ca am prins cu doua maini de teava sa incerc sa o misc ,mai degraba se misca masina decit ea :wink: suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro OK , fiecare cu preferintele si ideile lui . E foarte posibil ca daca ar fi mai in fata parbrizului ar putea lovi in parbriz ... insa ajungem la teoria drobului de sare . Toate asta sint vorbe pe marginea razorului de patrunjel , in primul rind te felicit pentru executie . Treaba asta cu tragerea cu doua miini de teava si nu se misca - e oarecum relativa , daca copacul ajunge sa traga de teava are muschii mai fortosi... Asa ca faci ce fac 99% din vietuitoare = ocolesti copacul... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro snorkelul nu tine loc de rollcage. si copacul nu va trage de teava dar, cu siguranta e mai rezistent in fata unei crengi, dar din cate il cunosc pe @dalmatianul nu va fi cazul... critica asta e buna, daca e constructiva..... si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milu Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro snorkel din teava de pvc una bucata 50 lungime (diametru 75) 3 buc la 45 grade una bucata reductie 50-75 una bucata adaptor 75 una bucata plasa de inox una bucata cap snorkel (multumim gepeto) total costuri aproximativ 200 ron teava pvc imbracata in autocolant nituri aluminiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dandoru Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro snorkel din teava de pvc una bucata 50 lungime (diametru 75) 3 buc la 45 grade una bucata reductie 50-75 una bucata adaptor 75 una bucata plasa de inox una bucata cap snorkel (multumim gepeto) total costuri aproximativ 200 ron teava pvc imbracata in autocolant nituri aluminiu Super Tare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro Ei , uite ca se poate . Bravo , cetatene . Tot respectul . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro Felicitari de treaba facuta, felicitari ptr curaj! Curand o sa fac si eu aceiasi miscare dar mai intai o sa-i cer consultanta lui Cos, stie el ce spune:grin: si pana atunci poate ii inlocuieste si paharul lui Sclipici ( sunt convins ca asa a ramas):ha: Ai dreptate, paharul e la locul lui si Cos a promis ca daca il dau, se apuca de beut bere...! Da` nu s-o gasit nimeni sa-l creada! Curand (peste vreo 2 saptamani) ma voi apuca sa fac un Cyclon (home made). Deja Cos a luat teava pentru un nou snorkel. Mai rau stam cu timpul, e scurt (cu exceptia timpului lu` Cos, care-i de vreo 10-15 ori mai lung ca al nostru: ex "vin in 35 de minute" si ...a venit, e adevarat...da` numa` dupa ce ne-am rontzait unghiile asteptand...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro Ma retin femeile ... Singura problema care apare la plasa de inox e curatarea greoaie . Personal . n-as fi optat pentru plasa , din cauza ca aduce un aspect de esapament . Sclipici nu vrea indeajuns , ca altfel il are intr-o noapte ....e nehotarit...timid...nu vrea sa iasa in evidenta ... Ca daca mi-ar da liber , intr-un ceas agat pe stilp o toba de tractor si l-am rezolvat... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro Ma retin femeile ... Singura problema care apare la plasa de inox e curatarea greoaie . Personal . n-as fi optat pentru plasa , din cauza ca aduce un aspect de esapament . Sclipici nu vrea indeajuns , ca altfel il are intr-o noapte ....e nehotarit...timid...nu vrea sa iasa in evidenta ... Ca daca mi-ar da liber , intr-un ceas agat pe stilp o toba de tractor si l-am rezolvat... Cos, in loc sa-ti rezolvi racitoru` pentru motor, tu stai pe forum ...! Ne apucam de mesterit dupa intoarcerea de pe dealuri...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat August 10, 2010 Autor Partajează Postat August 10, 2010 Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro pt cei care vor sa-si comfectioneze snorkel diametru minim pt tubulatura sa fie de 50 mm:grin: suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b67lck Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro Domnu Milu, imi puteti spune de unde sa fac rost de un cap de snorkel:tk:cl Mitsubishi L200 <>2005 hyundai accent 1.5 crdi 110 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro Domnu Milu, imi puteti spune de unde sa fac rost de un cap de snorkel:tk:cl De la Gepetto !!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: snorkel cyclon pt samurai buget 45 euro Domnu Milu, imi puteti spune de unde sa fac rost de un cap de snorkel:tk:cl ce fel de cap de snorkel ? daca vrei cyclon, gasesti la magazinele cu piese de schimb pentru tractoare si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate