Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti

cobrra

Postări Recomandate

Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti

tin sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au participat astazi:2dr

intradevar niste oameni minunati cu care intotdeauna va fii o placere sa ne revedem:tk. cum timpul a fost destul de scurt pentru ceea ce ne-am promis si cum datorita unor probleme,,medicale,, a trebuit sa abandonez trupa in jumatatea a doua ma simt dator cu cateva imagini :wink:

Editat de Yonutz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 94
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti

Ff frumos sa avansat ff mult fata de anul trecut .........COBRA ai schimbat masina complect cu accesoriile pe care le are :h5:br

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Ff frumos sa avansat ff mult fata de anul trecut .........COBRA ai schimbat masina complect cu accesoriile pe care le are :h5:br

am avut de invatat numai de la voi. sincer multumesc familiei 4x4 si :cl respect. apropo se pregateste o reeditare ploiesti cheia stii tu pe unde :h5

Link spre comentariu

Suuuuperr!!:ypu Mii de multumiri initiatorilor, participantilor, salvatorilor, fotografilor.. si... noapte buna, ca am noroi si-n taste.

Apropo! Voi simtiti cumva miros de ambreiaj pe aici? :grin:

Link spre comentariu

intradevar a doua parte din traseu a fost aproape extrem. am urcat 2 km in patru ore, noroaie si trolieri la greu !

• LJ 7O

Link spre comentariu

Multumim mult organizatorilor pentru aceasta iesire , participantilor pt atmosfera oferita , fotografilor , celor care s-au ocupat de gratar , etc... :ha: A fost o super-iesire , imi pare rau ca am plecat asa devreme :uameni . Inca o data multumesc pt acest prilej . Poze pun si eu mai tarziu . :top:y

:tk:tk

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

Vorba lui @NIVARU "cam subtire noroiu' ".......

Sa va duc intr-un loc cu noroi adevarat unde n-a trecut nimeni dintr-o parte in alta si nu sunt decat vre-o 1000 de metri :ha:......

Acolo e loc de testat indemanarea si masina. Se poate trece si fara troliu dar depinde foarte mult de combinatia pilot / masina.

Link spre comentariu

Vorba lui @NIVARU "cam subtire noroiu' ".......

Sa va duc intr-un loc cu noroi adevarat unde n-a trecut nimeni dintr-o parte in alta si nu sunt decat vre-o 1000 de metri :ha:......

Acolo e loc de testat indemanarea si masina. Se poate trece si fara troliu dar depinde foarte mult de combinatia pilot / masina.

@Cristi 1. Pei vezi cand organizezi iesirea ca eu unu sunt interesat :grin:.Vremea asta ne tot ajuta si mentine noroiul :wink:.:tk

Link spre comentariu

@Cristi 1. Pei vezi cand organizezi iesirea ca eu unu sunt interesat :grin:.Vremea asta ne tot ajuta si mentine noroiul :wink:.:tk

Eu nu mai am cum sa organizez iesiri pentru ca nu mai am masina. Asta decat daca organizati voi iesirea , va pot insoti. Oricum sa nu se gandeasca cineva ca va putea trece cu AT sau MT . Minim simex. Si sa aiba si cizme la el pentru orice eventualitate. :ha: Obligatoriu si o masina cu troliu si sufe ca sa-i scoata pe cei aflati la necaz .

Link spre comentariu

cristi, in a doua parte am facut 2 km in 4 ore. nu puteai sa treci de noroi decat cu troliu. am fost mult prea ocupati cu trolieri ca sa ma filmam sau sa facem poze.totusi s-ar putea sa fie cateva poze pe la cineva. asteptam...

• LJ 7O

Link spre comentariu

O sa mai pun si altele putin mai tarziu. Nu a avut cine sa-mi faca poza cand am intrat pana la genunchi in noroi.

[ATTACH]85041[/ATTACH] [ATTACH]85042[/ATTACH] [ATTACH]85043[/ATTACH] [ATTACH]85044[/ATTACH] [ATTACH]85045[/ATTACH]

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare