cobrra Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 (editat) Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti tin sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au participat astazi:2dr intradevar niste oameni minunati cu care intotdeauna va fii o placere sa ne revedem:tk. cum timpul a fost destul de scurt pentru ceea ce ne-am promis si cum datorita unor probleme,,medicale,, a trebuit sa abandonez trupa in jumatatea a doua ma simt dator cu cateva imagini :wink: Editat Iulie 25, 2010 de Yonutz Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti mai sunt .....:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti sper ca nu sunt grave problemele alea; te amenint cu o tuica atunci cand vin acasa asa ca sa te dregi.:br :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 (editat) mai sunt cateva si promit ca nu mai pun:ha: Editat Iulie 25, 2010 de Miron Sorin Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti sa incercam si ceva instantanee:wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti cam subtire innoroiala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 (editat) Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti si iar un filmuletz:2dr Editat Iulie 25, 2010 de Miron Sorin Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti cam subtire innoroiala nu te pripi inca cu comentariile:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti mai sapam dupa ceva poze :2dr astea din ciclul ,,sarpe la mal,,:ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 (editat) Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Editat Iulie 25, 2010 de Miron Sorin Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Ff frumos sa avansat ff mult fata de anul trecut .........COBRA ai schimbat masina complect cu accesoriile pe care le are :h5:br tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti acum cateva instantanee cu .........a tot cu noi:ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Ff frumos sa avansat ff mult fata de anul trecut .........COBRA ai schimbat masina complect cu accesoriile pe care le are :h5:br am avut de invatat numai de la voi. sincer multumesc familiei 4x4 si :cl respect. apropo se pregateste o reeditare ploiesti cheia stii tu pe unde :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti apropo trasul cu ..... nu a fost cu victime :ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Super ieseala!! Pacat ca ai plecat,Cobrra,ai pierdut toate distractia. Eu le pun maine ca acum mi se inchid ochii de somn. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Suuuuperr!!:ypu Mii de multumiri initiatorilor, participantilor, salvatorilor, fotografilor.. si... noapte buna, ca am noroi si-n taste. Apropo! Voi simtiti cumva miros de ambreiaj pe aici? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti intradevar a doua parte din traseu a fost aproape extrem. am urcat 2 km in patru ore, noroaie si trolieri la greu ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Multumim mult organizatorilor pentru aceasta iesire , participantilor pt atmosfera oferita , fotografilor , celor care s-au ocupat de gratar , etc... :ha: A fost o super-iesire , imi pare rau ca am plecat asa devreme :uameni . Inca o data multumesc pt acest prilej . Poze pun si eu mai tarziu . :top:y :tk:tk Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti SALUT:cl Sa va fie de bine baieti:h5 Dupa filme si poze s-a muncit ceva, oricum cred c-a fost o iesire super.:y:x Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Faine filmari:wink:. App unde a fost a2a parte de care ziceti ca fost mai greu??:br:cl.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Vorba lui @NIVARU "cam subtire noroiu' "....... Sa va duc intr-un loc cu noroi adevarat unde n-a trecut nimeni dintr-o parte in alta si nu sunt decat vre-o 1000 de metri :ha:...... Acolo e loc de testat indemanarea si masina. Se poate trece si fara troliu dar depinde foarte mult de combinatia pilot / masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Vorba lui @NIVARU "cam subtire noroiu' "....... Sa va duc intr-un loc cu noroi adevarat unde n-a trecut nimeni dintr-o parte in alta si nu sunt decat vre-o 1000 de metri :ha:...... Acolo e loc de testat indemanarea si masina. Se poate trece si fara troliu dar depinde foarte mult de combinatia pilot / masina. @Cristi 1. Pei vezi cand organizezi iesirea ca eu unu sunt interesat :grin:.Vremea asta ne tot ajuta si mentine noroiul :wink:.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti @Cristi 1. Pei vezi cand organizezi iesirea ca eu unu sunt interesat :grin:.Vremea asta ne tot ajuta si mentine noroiul :wink:.:tk Eu nu mai am cum sa organizez iesiri pentru ca nu mai am masina. Asta decat daca organizati voi iesirea , va pot insoti. Oricum sa nu se gandeasca cineva ca va putea trece cu AT sau MT . Minim simex. Si sa aiba si cizme la el pentru orice eventualitate. :ha: Obligatoriu si o masina cu troliu si sufe ca sa-i scoata pe cei aflati la necaz . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti cristi, in a doua parte am facut 2 km in 4 ore. nu puteai sa treci de noroi decat cu troliu. am fost mult prea ocupati cu trolieri ca sa ma filmam sau sa facem poze.totusi s-ar putea sa fie cateva poze pe la cineva. asteptam... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti O sa mai pun si altele putin mai tarziu. Nu a avut cine sa-mi faca poza cand am intrat pana la genunchi in noroi. [ATTACH]85041[/ATTACH] [ATTACH]85042[/ATTACH] [ATTACH]85043[/ATTACH] [ATTACH]85044[/ATTACH] [ATTACH]85045[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate