Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti

cobrra

Postări Recomandate

Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti

cristi, in a doua parte am facut 2 km in 4 ore. nu puteai sa treci de noroi decat cu troliu. am fost mult prea ocupati cu trolieri ca sa ma filmam sau sa facem poze.totusi s-ar putea sa fie cateva poze pe la cineva. asteptam...

Costin, n-ati trecut pentru ca nu aveti anvelope. Din cate stiu, Robert e singurul care si-a pus niste simex. Stii vorba aia ca " nu poti face din batista palton". :ha:

Asa si voi, va incercati norocu' . Asta e , in cazul acesta e bine ca ati trecut ... dar poate cu mai multa munca....

Si mai e ceva, daca n-ai vitamina in motor, poti sa ai si mama simexului ca tot degeaba..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 94
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti

a fost superba si acesta iesire......de fapt atata timp cat compania este superba si noroiala este la fel. :wink: si cu si fara simexuri :tk

apropo pentru toata lumea :h5 nu simexul rezolva toate ,,problemele,,:ha::ha::ha:

asteptam poze si eventual filmuletzee:tk

Link spre comentariu

@Toyo L. Au fost destule si fara :) Se vede si din filmari. :) Pararea mea e ca 80% face simexu.:wink:

mai baga un ochi mai bine ....nu de alta dar am fost acolo si toyo la fel ...un singur mt a fost:wink:

asta sper sa nu sune a rautate comentariul tau:tk

Link spre comentariu

in partea a doua a iesirii a fost doar o masina cu mt' uri !!! eu am fost acolo !

• LJ 7O

Link spre comentariu

LorD'eko, vezi pozele de la gratare si vezi cate masini au simexuri, daca stii cum arata !

• LJ 7O

Link spre comentariu

Nu ca mi-ar fi cerut-o cineva dar parerea mea este ca a fost o iesire reusita; pacat ca nu am fost si eu acasa (chiar daca am MT-uri cred ca ma luati si pe mine asa de distractie). :brla participanti!

:ang1
Link spre comentariu

aveai invitatie speciala tu + copilot+ajutor de copilot:2dr:2dr. ideea de baza ca intotdeauna micro iesirile initiate de mine au fost deschise pana acum pentru toata lumea. :wink:

respect tuturor

Link spre comentariu

aveai invitatie speciala tu + copilot+ajutor de copilot:2dr:2dr. ideea de baza ca intotdeauna micro iesirile initiate de mine au fost deschise pana acum pentru toata lumea. :wink:

respect tuturor

@COBRRA:br

Sa inteleg ca ai inchis microiesirile pentru gasca 4x4 PH???:tk

Chiar nu te inteleg.:h5

Mitzu 2,5 power

teamoffroadprahova

Link spre comentariu

@COBRRA:br

Sa inteleg ca ai inchis microiesirile pentru gasca 4x4 PH???:tk

Chiar nu te inteleg.:h5

am spus ca au fost deschise pentru toata lumea . nu interpreta:wink:

Link spre comentariu

Foarte reusita iesirea voastra! felicitari!....totusi, nu pot sa nu remarc, din filmuletele voastre , ca sufa de copac este sublima dar...inexistenta:grin:. pentru mine si probabil ca pentru foarte multi de pe acest forum acest lucru arunca o umbra asupra iesirii voastre. Dar, probabil, ca pe viitor sufa de copac va va insoti in teren...supusa si ascultatoare...protejand copacii...

PS: mi-aduc aminte de prima mea iesire la offroad...cu bogdan4x4...am aruncat pe geam un capac de bere...imediat mi-a atras atentia ca noi, offroaderii, respectam natura si , ca daca mai vreau sa ies cu ei....tre sa am grija...

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Felicitari pentru iesire baieti !

Multumesc Cobrra de invitatie dar nu a fost sa fie. Sper ca data viitoare sa nu mai ratez ...

''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor''

------------------------

Toyota Hilux 2001 2.4TD

Honda Accord 2007 2.4 AT

Link spre comentariu

Felicitari pentru iesire baieti !

Multumesc Cobrra de invitatie dar nu a fost sa fie. Sper ca data viitoare sa nu mai ratez ...

cat de curand se va reedita traseul drajna aricesti.:2dr se vor face precizarile la momentul respectiv. :tk

sper sa nu-l ratezi.

Link spre comentariu

Foarte reusita iesirea voastra! felicitari!....totusi, nu pot sa nu remarc, din filmuletele voastre , ca sufa de copac este sublima dar...inexistenta:grin:. pentru mine si probabil ca pentru foarte multi de pe acest forum acest lucru arunca o umbra asupra iesirii voastre. Dar, probabil, ca pe viitor sufa de copac va va insoti in teren...supusa si ascultatoare...protejand copacii...

PS: mi-aduc aminte de prima mea iesire la offroad...cu bogdan4x4...am aruncat pe geam un capac de bere...imediat mi-a atras atentia ca noi, offroaderii, respectam natura si , ca daca mai vreau sa ies cu ei....tre sa am grija...

Aici ai dreptate! Nu am fost pregatiti chiar asa cum trebuie din punctul asta devedere, dar sub deviza "pofta vine mincind" ne-am bagat tot mai mult pina nu a mai fost cale de intoarcere.Oricum,cel putin pentru data viitoare stiu deja ce trebuie sa am in "trusa"

Link spre comentariu

cat de curand se va reedita traseul drajna aricesti.:2dr se vor face precizarile la momentul respectiv. :tk

sper sa nu-l ratezi.

Eu sint gata de drum ! :y

Link spre comentariu

Am avut si sufa de copac. A fost un moment in care se tinea Mitsu si de fata si de spate , din lateral find ancorat, sa nu alunece intr-o ravena destul de serioasa. Atunci am folosit scripete + sufa de copac. Ce de panze de paienjeni erau pe acolo :ha:

Gunoaie nu am lasat in urma. Nu e frumos. Totul la sac,strans si gata de depozitat intr-o pubela.

Link spre comentariu

faina treaba... cred ca trebuie sa-mi iau si eu macar niste MT-uri... daca nu vreau sa... :ha3

nu cauciucurile sunt foarte importante:wink:

intotdeauna la iesirile ,,prietenesti,, ar trebuii specificata dificultatea traseului ca sa se poate decida cine vrea sa vina si cine nu.:wink:

o data intrat in ,,traseu,, fi sigur ca absolut nimeni din aceasta mare familie :cl nu te va lasa la greu..

intotdeauna sunt trasee si de ,,ocolire,, pentru cei incepatori si mai putin dotati tehnic.

data viitoare nu mai sta pe ganduri ...baga-te :2dr

Link spre comentariu

@cobrra: multam de incurajare :grin:

ai si tu dreptate... anvelopele mele sunt destul de bune, dar am vazut ca la noroi mai mare si cu ceva panta, nu mai fac fata, ca se incarca si fuge masina in toate directiile. si n-as vrea sa incurc pe nimeni pe traseu. altfel, le am destul de bine cu "covrigul" si curaj cat incape, m-as baga oriunde :old

pai... sunt cu ochii pe aria asta, si poate ma lipesc si io de vreo ieseala :j

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare