Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat dimensiuni anvelope HILUX cu jante de Land Cruiser 17"

stealthTT
 Share

Recommended Posts

Re: sfat dimensiuni anvelope HILUX cu jante de Land Cruiser 17"

Etrierul de la Hilux-ul Vigo este mai bombat, prin urmare nu merg jante 6x139.7 obisnuite.

Exista insa jante noi de la Dotz special facute pentru Hilux:

-Dotz Dakar de otel 7J16: 95 euro, TVA inclus bucata

-Dotz Hammada de aliaj 8J16: 158 euro, TVA inclus bucata

Se mai pot pune de la Dotz si pe 17'', daca iti doresti...

Jantele sunt in stoc la GTC Auto.

Vezi si topicul: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62786-Jante-si-anvelope-pentru-Toyota-Hilux-Vigo&highlight=dotz

Salut,

am luat o pereche de jante Dotz Dakar j7 R17 pentru un hilux Vigo, gaura centrala e mai mare ca butucul, 110 vs 106 mm, astfel ca roata se echilibreaza in prezoane. Intrebarea e daca are ceva... merg 90% in regim de asfalt...

Am incaltat-o cu BFG AT 265/65/17, nu stiu daca o sa atinga in offroad cu zapada cu noroi, eventual lanturi...

Multumesc,

Dan

Jimny diesel '06, Jimny benzina '10:x

Salut,

am luat o pereche de jante Dotz Dakar j7 R17 pentru un hilux Vigo, gaura centrala e mai mare ca butucul, 110 vs 106 mm, astfel ca roata se echilibreaza in prezoane. Intrebarea e daca are ceva... merg 90% in regim de asfalt...

Am incaltat-o cu BFG AT 265/65/17, nu stiu daca o sa atinga in offroad cu zapada cu noroi, eventual lanturi...

Multumesc,

Dan

Jantele sunt ok. Se poate merge fara probleme. Centrarea se face prin strangerea piulitelor (care sun conice).

265/65R17 este dimensiunea standard la Hilux dupa 2012, deci intra fara probleme.

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Jantele sunt ok. Se poate merge fara probleme. Centrarea se face prin strangerea piulitelor (care sun conice).

265/65R17 este dimensiunea standard la Hilux dupa 2012, deci intra fara probleme.

Merci Razvan, sunt ok piulitele originale? exista ceva mai bun de cumparat? sau orice piulita conica e buna?

Merci Razvan, sunt ok piulitele originale? exista ceva mai bun de cumparat? sau orice piulita conica e buna?

Piulitele originale nu merg la jantele de otel Dotz. Cele originale sunt cu saiba pe ele, asa-i?

Trebuie sa cumperi piulite Dotz pentru jante de otel. Costa 40 euro setul de 24 de bucati.

Vezi https://shop.gtcauto.ro/produse/piulite/piulite-jante

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

• 10 months later...

Salut,

am pus jantele de la GTC, DOTZ tabla r17 cu Bfgurile 265/65, plus flanse de 30.

intrebarea mea este, ce jante sa îmi iau ca sa scap de flanse. Din câte știu, jantele au Et 20, nu știu Lățimea...

teoretic pot pune jante cu un Et o sau -10? Astfel

incat rotile sa fie scoase in afara la fel de mult și sa nici nu atingă?

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use