RZV Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Am nevoie de o cruce cardanica Patrol 3,3,la cardanul spate. De unde,cit,si eventual cine o schimba? :grin: Detalii aici,inainte sa merg la Rune,poate exista si alte solutii..... Compa Sibiu este cumva cam departe si un pic peste mina.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: Cruce cardanica Patrol am schimbat si eu si am facut in felul urmator: ....am cumparat de la ALPADRINO sau JAPAN PARTS.....in jur de 130 ron cu mici diferente (pt patrol y60 dar si la tine cred ca este la fel).....cu skimbatu @luigi sau @nike.......e ceva de munca cu ciocanu.....eu am platit 50 ron mai demult :wink: (acu cateva luni) Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: Cruce cardanica Patrol 50 ron schimbatu la ciocan:dr3, sau 100 ron sch la presa..............:ha:. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: Cruce cardanica Patrol :ha::ha: si dak aduc ciocan de acasa? Nea Luigi sun luni,sa fii pregatit cu raspunsuri mieroase....:h5 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: Cruce cardanica Patrol ideea e ca daca pui cioanul acolo:dr3, crucea aia nu o sa tina prea mult.......:old ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Cruce cardanica Patrol Gata cardanul......Mironas :tk a scos crucea,am mers la Rune si am cumparat cea noua,am pus gresor la culisanta,si am facut rost din intimplare de un gresor de 6-7cm lungime cu care am reusit ieri sa gresez toate crucile care ma chinuiau ingrozior-nu intra capatul gresorului acolo,gresorl fiind mic si bondoc:grin:..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate