Max Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Reconditionat caseta directie Tocmai mi-am reconditionat complet caseta de directie de pe Toyota. Caseta e de Landcruiser HDJ80. La ultimul trial de la Baia Mare s-a rupt axul la iesirea din caseta. Tin sa precizez ca piesele originale sunt foarte scumpe. Am dat mai demult 180 de euro doar pe kit-ul de reparatie care include doar simeringuri, o-ring-uri, diverse inele de teflon, un rulment de la intrarea in caseta etc... Maruntisuri. Pe langa kit-ul de reparatie am schimbat, bineinteles si axul principal si cei doi rulmenti in care intra acest ax. Asta mai inseamna inca cel putin 300 de euro. Vreau sa subliniez ca o reconditionare asa cum scrie la carte , cu piese originale nu e ieftina deloc dar ai garantia ca problema e rezolvata pentru multa vreme. Legat de kit-ul de reparatie de Nissan cu 40 de lei...hmmm... da-mi voie sa ma indoiesc de originalitatea lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Reconditionat caseta directie Ai perfecta dreptate in ceea ce spui,dar ai norocul ca ai putut gasi piesele necesare chiar daca sunt mai costisitoare.Dar ce te faci atunci cind pentru masina ta nu exista asa ceva,iar singurele solutii sunt fie caseta noua(pret imens)caseta sh fie din afara(scumputa si asta dar cu garantie,greu de procurat)caseta sh din ro(nu ai nici o garantie ca e ok) si in final reconditionarea in tara(unde desi multi spun ca se pricep mai rau strica)? Personal mi-a crapat capul vreo 2 luni pina cind am iesit din situatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Reconditionat caseta directie Ala cu 40 lei eram eu si reconfirm pretul postat. Cit despre originalitate, am vazut ceva etichete originale pe parcursul restaurarii ca sa ma pacalesc cu un fals. Kitul continea 2 o-ringuri de cca 80mm, 4 o-ringuri de 8mm, 2 o-ringuri de cca 20mm, 1 simering si o bucsa de teflon. punga era sigilata, eticheta total lizibila dar se vedea ca e veche rau. Am gasit si pe AM dar era 10 $ si am zis sa-l iau pe ala original ca diferenta nu merita. Stima. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Reconditionat caseta directie Si eu sustin chestia ca un kit de reconditionare daca cuprinde oringuri sau presetupe nu poate depasi 20 euro. la Land rover in anglia este 14 lire Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Reconditionat caseta directie ...Am "dezgropat" topicul asta inspirat de patania unui coleg de al nostru din Craiova (salutari domnu Marian si scuze ca nu am fost prea prompt la telefon)) si dupa multe alte telefoane primite de la diversi ca sa aduc niste lamuriri in ceea ce priveste reconditionatul casetelor de directie in Iasi...... @Max multumesc pt ajutor : tipul din Baia Mare mi-a trimis adresa pt ai returna caseta si a-mi restitui banii! @grandvitara iti multumesc pt ajutor,esti un baiat de bun simt! Sa stii ca tipul din IASI care reconditioneaza si casete de directie a fost singurul cinstit dintre toti! Eu am achizitionat 5 casete directie pt un MK2 cu volan pe dreapta si toate bat adica au un fel de clantanit in volan cand treci peste mici denivelari! Le-am trimis in tara la reconditionat la aproape toate firmele de care s-au pomenit pe aici si rezultatul : zero! Am capatat un fel de experienta la reconditionarea casetelor: Daca au scurgeri de ulei totul e ok se gasesc kituri pt toate modelele Daca au bataie sunt gata adica nu mai ai cele face , melcul a capatat uzura si la revedere! Unii le mai strang putin dar este o solutie de moment care in scurt timp ii va reveni bataia iar apoi nu se va mai putea strange! Alti meseriasi schimba bilele din interior cu altele mai mari in diametru dar bataia nu dispare ,se mai reduce putin! Daca cineva stie de unde pot lua una in mintile ei ii raman dator! Am sunat la ALPADRINO si mi-au dat un pret de domeniul SF..../4500EUR/.... Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: Reconditionat caseta directie ...Am "dezgropat" topicul asta inspirat de patania unui coleg de al nostru din Craiova (salutari domnu Marian si scuze ca nu am fost prea prompt la telefon)) si dupa multe alte telefoane primite de la diversi ca sa aduc niste lamuriri in ceea ce priveste reconditionatul casetelor de directie in Iasi...... @Max multumesc pt ajutor : tipul din Baia Mare mi-a trimis adresa pt ai returna caseta si a-mi restitui banii! @grandvitara iti multumesc pt ajutor,esti un baiat de bun simt! Sa stii ca tipul din IASI care reconditioneaza si casete de directie a fost singurul cinstit dintre toti! Eu am achizitionat 5 casete directie pt un MK2 cu volan pe dreapta si toate bat adica au un fel de clantanit in volan cand treci peste mici denivelari! Le-am trimis in tara la reconditionat la aproape toate firmele de care s-au pomenit pe aici si rezultatul : zero! Am capatat un fel de experienta la reconditionarea casetelor: Daca au scurgeri de ulei totul e ok se gasesc kituri pt toate modelele Daca au bataie sunt gata adica nu mai ai cele face , melcul a capatat uzura si la revedere! Unii le mai strang putin dar este o solutie de moment care in scurt timp ii va reveni bataia iar apoi nu se va mai putea strange! Alti meseriasi schimba bilele din interior cu altele mai mari in diametru dar bataia nu dispare ,se mai reduce putin! Daca cineva stie de unde pot lua una in mintile ei ii raman dator! Am sunat la ALPADRINO si mi-au dat un pret de domeniul SF..../4500EUR/.... Cauta matale pe SUA ceva si da linkul incoa si intre timp da si un cod original de piesa sa caut si eu.Succes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Reconditionat caseta directie Cauta matale pe SUA ceva si da linkul incoa si intre timp da si un cod original de piesa sa caut si eu.Succes. In SUA am gasit casete pentru Montero LHD a mea are volanul invers RHD. Coduri pe original: MR112834 sau MR267973 ! Poate reusesti sa gasesti ceva ca eu n-am gasit! Pe AMAYAMA am gasit dar adaugand TVA+ transport +vama ajungi la pretul aproximativ de la ALPADRINO. De la MINER sau KS.INTERNATIONAL: vand numai produse after market si slab calitativ , am cumparat de la ei niste produse pt niste prieteni si m-am convins! Pe la nemti si francezi am gasit reconditionate de fabrica cu returnarea casetei dupa masina undeva intre 500 si 750eur dar sunt pt LHD! La japonezi am incercat sa intru pe site si n-am reusit sa gasesc decat masini ,piese de schimb n-am reusut eu sa gasesc ,banuiesc ca sunt o gramada de site-uri dar eu n-am gasit! Poate ai tu mai mult noroc! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Reconditionat caseta directie UIte am gasit una noua aici la 2886 $,mi se pare cam mult,mai caut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Reconditionat caseta directie UIte am gasit una noua aici la 2886 $,mi se pare cam mult,mai caut. Pretul este fara TVA , fara taxa vamala si fara transport . Acolo am gasit-o si eu am scris putin mai sus si se apropie de pretul de la alpadrino am primit mail de la propietarul site-ului care este rus! Multumesc oricum, poate in alta parte ! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aaddrryyss Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 (editat) Re: Reconditionat caseta directie :ha::ha: Am sunat la Trami la Tirgoviste......devastator....oamenii au cerut 1400 lei :ha: la 450 E e o aduc noua.....si la 150 E refacuta in Franta,cu caseta mea la schimb.....deci....romani.... Stiu ca au trecut 2-3 ani de la nemultumirea colegului pe care l-am citat, dar eu vad problema asa: Am sunat la Sighisoara, pentru masina mea mi s-a zis ~ 750 lei. Am sunat la Targoviste la Trami, mi s-a zis ~ 1700 lei. The catch: Pretul de la Sighisoara e doar pentru munca depusa asupra casetei. In afara de cei 750 lei platiti, mai trebuie platit curier dus-intors, plus trebuie platit un nene mecanic din orasul meu sa-mi dea jos caseta, sa-mi gazduiasca masina imobilizata cateva zile in atelierul lui, sa-mi re-monteze caseta cand soseste, si sa refaca geometria. Probabil ies prin apropierea pretului de la Targoviste. La Targoviste, pretul este pentru toata munca. Plus ca vii cu masina, pleci cu masina cateva ore mai tarziu (asta e fezabil pentru bucuresteni de exemplu). In final, cred ca argumentul suprem (considerand ca oamenii fac treaba la fel de buna) este cel geografic : de care dintre ei esti mai aproape. Editat Iunie 6, 2013 de aaddrryyss Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Reconditionat caseta directie Ohoo..m-am speriat, a inviat topicul. pai....curierul costa 50lei pina la Sighisoara.....caseta o desfaci singur daca nu ai trei miini stingi :ha: daca ai doar doua miini stingi reusesti .Masina sta in parcare, linistita,pina vine caseta inapoi....chiar si cu mecanic este vorba de o ora de manopera de obicei...deci maxim 100 lei daca are pret de reprezentanta....deci 150lei plus uleiul nou. La Tirgoviste numai drumul cu masina te costa 200lei.... plus 1000lei in plus diferenata de pret.... Acum, eu nu recomand niciuna din variante pentru ca nu le-am incercat-asta app de calitatea lucrarii-.Am rezolvat problema schimbind caseta cu una buna care inca mai tine-am vazut masina vinduta de ~3ani in iarna 2012-2013 si mergea brici,erau super incintati nenea aia de troliu,prin zapada din iarna si de faptul ca o alimentau odata cu un tractor cu o galeata :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Reconditionat caseta directie deci maxim 100 lei daca are pret de reprezentanta....deci 150lei plus uleiul nou. :ha: Un kil bun de ulei de servo costa de la 50 de lei in sus ... Am si eu de schimbat o caseta de directie la Sprinter ... iti dau 100 de lei [pret de reprezentanta]...vii sa mi-o schimbi? Iti dau si o cafea si un pachet de tigari PESTE pretul "de reprezentanta" cerut de tine! Sa fie bine! :grin: Vehiculati aici pe forum niste preturi pe care le auziti voi de nu stiu unde ...:uameni Sa schimbi o caseta de directie ...nu-i chiar asa o joaca de copii ... Stii ca eu sunt adeptul si sustinatorului auto-serviceului facut (costuri minime) dar hai sa nu o dam in balarii ... ca nu e chiar asa! La calcule si la apreciat munca altora nu ne intrece nici dracu ...dar cand vine vorba de schimbat ceva incepem prin a ne scarpina in cur cu cheia de paispe ...:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Reconditionat caseta directie Ohoo..m-am speriat, a inviat topicul. pai....curierul costa 50lei pina la Sighisoara.....caseta o desfaci singur daca nu ai trei miini stingi :ha: daca ai doar doua miini stingi reusesti .Masina sta in parcare, linistita,pina vine caseta inapoi....chiar si cu mecanic este vorba de o ora de manopera de obicei...deci maxim 100 lei daca are pret de reprezentanta....deci 150lei plus uleiul nou. La Tirgoviste numai drumul cu masina te costa 200lei.... plus 1000lei in plus diferenata de pret.... Acum, eu nu recomand niciuna din variante pentru ca nu le-am incercat-asta app de calitatea lucrarii-.Am rezolvat problema schimbind caseta cu una buna care inca mai tine-am vazut masina vinduta de ~3ani in iarna 2012-2013 si mergea brici,erau super incintati nenea aia de troliu,prin zapada din iarna si de faptul ca o alimentau odata cu un tractor cu o galeata :ha: Un "mic" amanunt: din ce stiu eu, la modelul asta de masina (Disco 3), ca sa poti da caseta de directie jos, mai trebuie ridicat "doar un pic" motorul... cu toate operatiunile care decurg din asta:grin: Eventual, tinut in pozitia "ridicat" pana vine casta de la reconditionat (ca sa nu muncesti dublu):wink: Si eu sunt adeptul DIY... cu conditia sa am spatiul si sculele necesare:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Reconditionat caseta directie Bre.. nu sariti asa...uitativa despre ce era topicul......Nissan 160/260 Nu amestecati una cu alta.Nu stiu cum este la Land Rover....la nissanul care a deschis topicul,statei in cour pe roata fata data jos si mestereai maxim o ora -eu cu miinile mele stingi-. Ulei de servo, dupa calitate, ala prost este ieftin si la Buc si la Tirgoviste si la Sighisoara si scump idem....deci aici nu incape discutie. Nu cred -din discutiile cu aia de la Tirgoviste- ca-ti desfac cutia in aceiasi bani daca trebuie sa lase/ridice motorul ...nu cred....oamenii aveau preturi nu gluma,de acum ceva ani. In sfirsit.eu unu prefer sa-mi lucreze la masina unu cunoscut pe care-l aleg eu....nu un sef de service ca este rindul lui sa-si rupa spinarea astazi ca-i lucrarea grea. oricum ar fi,la cit de putin ma pricep eu,mai ale daca ar fi sa ridice motorul,sa desfaca jumate de masina pt o amarita de caseta de directe, as prefera sa o faca unul cunoscut decit niste nene care repara casete si daca rup un fir de masa,un suport, un plastic sau o prindere de la altceva or sa fuga ca dracu sa recunoasca si va trebui sa-i pazesc ...eu, ala care nu se pricepe..... In sfirsit, fiecare le stie pe ale lui.... Yoane, decit sa-ti desfaca unu mecanicu lu peste angajat de 3 luni acolo caseta, iti spun eu ca te chinui cu cine cunosti..... Si chiar daca o desface da-ti strica altceva, chiar daca repara,incearca .....stii tu ce poate aparea,tot iti strici ziua enervindu-te.... Plus ca pierzi ziua ,plus ca pierzi combustibilul.....plus...vorbim degeaba, nu?fiecare are dreptate si le stie pe ale lui si toti suntem caposi si nu putem intelege.... Hai sa fim sanatosi...eu am dat masina cu caseta noua, daca nu-i dai de cap la caseta, vinde masina :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Reconditionat caseta directie Stiu ca au trecut 2-3 ani de la nemultumirea colegului pe care l-am citat, dar eu vad problema asa: Am sunat la Sighisoara, pentru masina mea mi s-a zis ~ 750 lei. Am sunat la Targoviste la Trami, mi s-a zis ~ 1700 lei. The catch: Pretul de la Sighisoara e doar pentru munca depusa asupra casetei. In afara de cei 750 lei platiti, mai trebuie platit curier dus-intors, plus trebuie platit un nene mecanic din orasul meu sa-mi dea jos caseta, sa-mi gazduiasca masina imobilizata cateva zile in atelierul lui, sa-mi re-monteze caseta cand soseste, si sa refaca geometria. Probabil ies prin apropierea pretului de la Targoviste. La Targoviste, pretul este pentru toata munca. Plus ca vii cu masina, pleci cu masina cateva ore mai tarziu (asta e fezabil pentru bucuresteni de exemplu). In final, cred ca argumentul suprem (considerand ca oamenii fac treaba la fel de buna) este cel geografic : de care dintre ei esti mai aproape. Inca ceva mai Oameni Buni.... este vorba repet de Nissan.160/260 ?!? nu a zis nicaieri in mesajul original ce masina....de unde sa stiu eu ca omul vorbeste de land rover in topic de nissan?!? Ca voi stiti pe surse :ha: ce masina are omul....iar sa fim sanatosi cu totii.Probabil ca de aia s-a inflamt Yonut...ia facut omului o evaluare de manopera pt Landrover cu desfacut jumate de masina si eu spun ca in topicul meu, la masina de atunci Nissan....dureaza 1 ora....la 100lei /ora de manopera la reprezentanta....la nissan cred ca-i chiar 70-80lei.ora de manopera.... Normal ca la 5 ore de manopara sa fie 100lei*5ore.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Reconditionat caseta directie Inca ceva mai Oameni Buni.... este vorba repet de Nissan.160/260 ?!? nu a zis nicaieri in mesajul original ce masina....de unde sa stiu eu ca omul vorbeste de land rover in topic de nissan?!? Ca voi stiti pe surse :ha: ce masina are omul....iar sa fim sanatosi cu totii.Probabil ca de aia s-a inflamt Yonut...ia facut omului o evaluare de manopera pt Landrover cu desfacut jumate de masina si eu spun ca in topicul meu, la masina de atunci Nissan....dureaza 1 ora....la 100lei /ora de manopera la reprezentanta....la nissan cred ca-i chiar 70-80lei.ora de manopera.... Normal ca la 5 ore de manopara sa fie 100lei*5ore.... Scuze! topicul nu e de Nissan: e de "mecanica" (in prima pagina a topicului nu am vazut facandu-se vorbire despre vreun model/marca anume de masina). In plus, chiar pe aceasta ultima pagina se vorbeste de Montero... Omul are la semnatura Disco 3 si Renault Megane Deci...? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Reconditionat caseta directie :grin: Daca ma semnez cu toate masinile din familie si repar masina luata saptamina trecuta, ce masina este? :ha::ha: Citeste cu atentie....pagina cu pagina....toata lumea da detalii despre masina... Eu,in prostia mea :grin: am banuit ca este vorba de un nissan nu de un land rover unde exista piese,piata mega dezvoltata de HD si alte chestii, un dat jos de caseta necesita sa desfaci masina cu totul si sa-i ridici motorul..... Plus ca un posesor de Land din asta mi-a spus odata ceva ce m-a marcat adanc- trebuie sa te obisnuiesti cu pretul- In cazul meu actual, am desfacut motorul de pe suporti,desfacut instalataia de AC,si jumatate de chestii de la motor pt un ....injector.... deci....te obisnuiesti cu pretul.......manopera cit caseta la Tirgoviste.....restul alta distractie.Dar am jeep, la nissan desfacem injectoarele singur si ma duceam cu ele in buzunar la refacut....1000lei toate. Identic cu caseta...la Nissan o ora singur.....un brat si 4 suruburi pe sasiu...la Land Rover, desfaci motorul si jumatate din anexe...... Intreaba-l pe MariusG cum vine treaba asta cu-te obisnuiesti cu pretul. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Reconditionat caseta directie Intreaba-l pe MariusG cum vine treaba asta cu-te obisnuiesti cu pretul. El inca trebuie sa se obisnuiasca cu consumul... deh, V8 cu avantaje si dezavantaje:grin: Pe de alta parte, preturile difera de la model la model si la LR... ca si la Jeep:wink: Putem detalia chestia asta oricand la o :x (mai stiu eu pe unii care cam scrasneau din dinti cand le explicam cat m-ar costa pe mine o revizie completa la punti - Disco 1):h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: Reconditionat caseta directie a lucrat cineva cu cei din Targoviste, ce puteti spune despre dansii? Sunteti multumiti de lucrare ? Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: Reconditionat caseta directie La masina mea am dat caseta jos in jur de 30 de minute fara probleme...nu e mare filozofie la 4 suruburi si 5 coliere. Dar la sighisoara la modelul asta de masina cum are si RZV cu caseta in fata nu reconditoneaza credeti.ma sunt din zona si le.am trimis uneori de lucru si lor...dar este cineva la tg mures care zice ca ar fi sanse depinde de problema...RZV hai la reghin ca ti.o dau eu jos fara bani...dau si o tuica sau un vin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: Reconditionat caseta directie Doamne ajuta la prieteni. Spre bucuria mea este topic din 2010 cind aveam un Nissan 160. Cu Jeepul nu am probleme la caseta,Doamne fereste. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 Re: Reconditionat caseta directie a lucrat cineva cu cei din Targoviste, ce puteti spune despre dansii? Sunteti multumiti de lucrare ? Mersi Am un prieten care si-a facut caseta de la un touareg la ei, anul trecut asa ca nu mai tim minte exact pretul stiu doar ca a fost destul e mic si s-a lucrat rapid am dus-o si am asteptata cateva ore si am si luat-o, au schimbat tot chitul. A trecut un an de atunci si este multumit deocamdata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Reconditionat caseta directie a lucrat cineva cu cei din Targoviste, ce puteti spune despre dansii? Sunteti multumiti de lucrare ? Mersi "Cei" de la Targoviste e unul singur....d-nul Traian......super-profesionist ! El e ultima halta in materie de reconditionari casete si la el apeleaza din toata tara atunci cand ei considera ca nu pot reconditiona..... In conditiile date de el, omul ofera si garantie, iar aceste conditii se refera la etansarea perfecta a burdufelor pe capetele de bara si la montajul casetei facut de el in atelierul lui, motivul fiind acela ca multi mecanici la montajul casetei disloca burdufele si strica etansarea...... Sunati-l.....0745.203.521. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate