nightwolf Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 salut! vreau un asemenea exemplar si am vazutr ca exista diferente mari de preturi , de la 1500- 3000 euro ceea ce ma face sa intreb inainte de a merge sa le vad. Aveti idee la ce as putea sa fiu mai atent si eventual sa ii intreb pe cei care le vand legat de partea tehnica? Este cineva din Iasi, care sa fie membru si sa detina asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: achizitie frontera sport 93-95 off1:dupa ce criterii ai ales anii astia?ceea ce iti pot spune este ca odata cu anul 1996 s-au schimbat cateva lucruri la Frontera cum ar fi:in primul rand difera motorul,foile de pe spate au fost inlocuite cu arcuri elicoidale,frana pe tambur de pe spate a fost schimbata cu cea pe disc.unele modele au LSD[daca apare G80 pe placuta de coduri(cum deschizi capota in partea stanga)] off2:uite aici un "exemplar" bun http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=54514&highlight=frontera:h5 http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: achizitie frontera sport 93-95 fi atent cum se comporta cu 4x4 cuplat. sa nu se auda huruieli AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nightwolf Postat Iulie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: achizitie frontera sport 93-95 Am gasit cateva in Sibiu si intentionez sa ajung acolo in weekend. Avem colegi pe acolo ... care detin asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 (editat) Re: achizitie frontera sport 93-95 da,avem colegi in sibiu cu frontera: 1.unul este @kbinder69 dar este foarte.totusi trimite-i un PM,poate ai noroc:h5.este super de treaba,de la el am luat scaritele! 2.@boca77 :cl Editat Iulie 27, 2010 de styuk mi-am amintit si de @boca77 http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 (editat) Re: achizitie frontera sport 93-95 Vezi ce ai de vazut in Sibiu,nu te arunca ....compara,mergi cu ele,cupleaza mare,mic 4x4,gaze carter alea alea...si apoi treci de vezi una adevarata la mine:bananaSper sa nu fie considerata reclama....o vizionare nu costa si iti poti face o parere....pretul nu-i batut incuie ,daca mai dam jos din dotari e chiar atractiv Editat Iulie 30, 2010 de thunder rock I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nightwolf Postat Iulie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: achizitie frontera sport 93-95 salut!! am mai gasit una la Intorsura Buzaului si cred ca o sa trec si pe acolo in drumul catre Sibiu. Va rog daca ati mai luat masini aduse sa-mi spuneti si mie ce acte ar trebui sa am la masina, si la ce sa fiu foarte atent sa fie in regula , ma refer la acte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nightwolf Postat Iulie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2010 (editat) Re: achizitie frontera sport 93-95 Sambata 31 iulie am de gand sa fac deplasarea. Editat Iulie 29, 2010 de nightwolf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nightwolf Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 Re: achizitie frontera sport 93-95 Salutare colegii!! :) Dupa 1200 de km batuti prin Bv si Sb... am ramas profund dezamagit de ce am gasit, masini terminate , pline de rugina , in schimb am ramas impresionat cat de bine se comporta in teren. Inca mai caut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: achizitie frontera sport 93-95 Ai un PM Te-am asteptat la o vizionare:grin: I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nightwolf Postat August 6, 2010 Autor Partajează Postat August 6, 2010 Re: achizitie frontera sport 93-95 salut!!! momentan dispun de 2000 euro pt achizitie... urmand sa mai fac rost pe viitor de 900 euro pt inmatriculare.... candva. Deci nu prea avea rost sa te deranjez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: achizitie frontera sport 93-95 Ok no problem,vizionarea dupa cum spuneam nu costa si puteai sa-ti faci o parere Oricum in banii aceia nu vei gasi ceva sa te multumeasca Poate un samurai....bafta oricum I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nightwolf Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: achizitie frontera sport 93-95 am rezolvat problema. Un Galloper din 2000, diesel 7 locuri. Urmeaza inmatricularea pe Bg. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate