Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

achizitionare pajero PLS HELP

neschimbat

Postări Recomandate

pun aceste anunt in speranta ca ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi(motor,articulatie etc) deoarece doresc sa achizitionez aceasta masina din poza :

UNDE si CUM ar trebui sa ma uit cand ma duc sa vizualizez masina.nu vreau sa iau teapa.

orice sfat e binevenit.mentionez ca masina vreau sa o mai inalt un pic,alte detalii pentru un off-road moderat(dar si masina folosita zi de zi),ce + si - are acest model

va multumesc:cl

Editat de Astral
condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: achizitionare pajero PLS HELP

Am sentimentul ca aceasta masina a mai fost subiect de discutie pe forum...

Era cineva care a mers pana la Constanta si nu stia cum sa fug mai repede de acolo...

persoana in cauza e coleg de-al vostru?

am vazut-o duminica asta prin obor,dar nu m-am aruncat asa aiurea sa il sun etc,vreau sa stiu mai intai ce defecte modelu acesta are etc si dupa aia trec la actiune.

condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara
Link spre comentariu

Chiar nu mai tin minte. Am incercat sa dau de postare dar...

Poate ma insel...dar...

ce este cert este ca masina doar ce a aparut la vanzare(duminica asta)

P.S. nici nu i-am dat importanta numarului,ai geana buna:g

Link spre comentariu

Era cred ca pe la sfarsitul lui martie...jumatatea lui aprilie.

Stiu...este o perioada lunga...

Daca ai timp...sapa pe la vanzari si cumparari sau poate mai este cineva care te poate ajuta...

ok,iti multumesc mult pentru ajutor.

daca mai sunt opinii legat de acest model...aceasta masina...sunt binevenite.maine as vrea sa dau ochii cu propietaru:cl:tk

Link spre comentariu

Sa vedem daca am avut ochi bun...incearca sa il contactezi pe rudy. Cred ca el a avut parte de o experienta la Constanta.

Nu stiu nimic de masina asta,eu il rugasem pe Adi(Asfaltango) sa vada un Galoper v6 din CT,dar pina la urma am luat un Pajero din MM.Adi are un model asemanator,tot el iti poate da mai multe informatii.Succes.

Link spre comentariu

am fost azi intr-o mica calatorie cu acesta ''masina de famile'' si se vede destul de clar:

kilometrii declarati nu sunt cei reali(uzura pedalier)

kilometrii pe un site este de 210000 si pe altu de 230000(autovit si 4tunning)

persoana care are datele de contact pentru aceasta masina este un samsar(deci mai sunt vici ascunse la masina)

care mai este interesat de masina:sa o lasa balta

se poate inchide,multumesc pentru gazduire:cl

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare