sanduk Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 de ceva vreme am o problema la motor,se aprinde verifica motorul si imobilizatorul,motorul se ineaca si raman in trafic.ce sa fac,de unde sa incep?am cautat pe forum raspuns dar nimic convingator.e vorba de un jimny 1.3 automat 2001.un sfat va rog,mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: probleme jimny o diagnoza cu testeru' ar fi startul in identificare codurilor de eroare si a posibilelor cauze. o poti face la service autorizat suzuki (nu dau nume - le afli pe net). Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: probleme jimny de ceva vreme am o problema la motor,se aprinde verifica motorul si imobilizatorul,motorul se ineaca si raman in trafic.ce sa fac,de unde sa incep?am cautat pe forum raspuns dar nimic convingator.e vorba de un jimny 1.3 automat 2001.un sfat va rog,mersi Incepe cu citirea Regulamentului forumului si cu prezentarea ta in sectiunea dedicata. :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scrind Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: probleme jimny de ceva vreme am o problema la motor,se aprinde verifica motorul si imobilizatorul,motorul se ineaca si raman in trafic.ce sa fac,de unde sa incep?am cautat pe forum raspuns dar nimic convingator.e vorba de un jimny 1.3 automat 2001.un sfat va rog,mersi Salut, daca tipul de motor este M13A este foarte posibil ca aprinderea martorului de motor si inecarea acestuia sa vina de la defectarea sondei de oxigen. Este foarte important de stiu cati Km au bujiile si ce fel de buji sunt, cele de iridiu tinand 105000km. Partea cu martorul de imobilizator poate fi din mai multe cauze, una dintre ele fiind o masa falsa in ECM(calculatorul motorului), provenita tocmai de la incalzitorul sondei de oxigen. Sfatul meu este sa verifici senzorii de oxigen, prima data. Sa zbori nu este periculos! Periculos este atunci cand te prabusesti! Jimny 1,3 16v M13A 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: probleme jimny sugestia mea este sa mergi la un service Suzuki - constatarea trebuie sa coste 1-2 ore de manopera pentru ca vb si de tester altfel era doar 1 ora.. din ce am vazut eu 1 ora manopera costa cam 115 RON deci nu e foarte mult asa poti afla ce are si apoi o repari unde vrei, unde poti cu ce piese vrei - originale-aftermarket....etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sanduk Postat Iulie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: probleme jimny adevarul e ca nu am schimbat nimic de cand am cumparat-o in noiembrie.nici bujii,ulei,filtru,dar urmeaza.maine poate trec pe la un diagnostic.multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: probleme jimny Masina este ca nevasta, daca nu o ingrijesti te lasa.:ha: Ia-o ca pe o gluma, nu ca as ride de tine.Dar cind cumperi o masina second, trebuie sa ii faci minimum de schimburi(filtre,uleiuri , bujii,eventual curele).Bafta si tine-ne la curent! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sanduk Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 rezolvat probleme jimny alarma falsa,nu a fost nimic grav.am urmat sfaturile voastre si am fost la reprezentata suzuki.dupa tester nu a aparut nici o problema,doar niste intreruperi in cabluri rezolvata cu putina banda si dupa curatarea unor contacte cu spray masina merge .am scapat tura asta:tk.am cumparat suzuki ptr reabilitate si costuri mici de intretinere si parea ciudat ca nu mai functiona,dar vad ca jimny nu se dezminte e o masina f buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate